събота, 10 април 2010 г.

СКАНДАЛ! Полковник Ботьо Ботев:МВР Е СОБСТВЕНОСТ НА МАФИЯТА!


За него се знае доста. И той знае доста. Той е една от знаковите фигури на скандалният български преход. Запасният офицер от системата на МВР, полковник Ботьо Ботев командваше дълги години отделът по тежи убийства към националната служба „Полиция”. В няколко опита „ъндърграунд-медия” да хване топченгето за интервю, той като хитър специалист се изпъкваше по тънката лайсна. Но хората на „ъндърграунд-медия” са неуморими, успяхме да се свържем, конспиративно с него по телефона и се представихме за журналисти от позната печатна медия и ето какво ни каза той:


Ботев : За какво се касае ?
Журналист: Едно изказване на известен политик в медиите, че МВР е собственост на мафията! Дайте ми точен час и място и аз ще бъда там.
Ботев: Кой е казал това?
Журналист: Да не коментираме тези неща по телефона. Ваш познат е. Вашето мнение ще е ценно в случая. Вие сте най точният коментатор за това.
Ботев : Да не е Румен Петков?
Журналист: Вчера гръмна по една от телевизиите. Не сте ли го гледали?
Ботев: Какво да гледам и коментирам. Човека си го е казал в прав текст. Ако е истина, му прави чест, който е да е той. Знаете че не искам да се ангажирам с политика, но съм съгласен с твърдението. Хора от министерството изпълняват поръчки на мафията и това всички го знаят. Каквото и да кажа ще биде излишно.
Журналист : За това ли всички качествени кадри напуснахте системата?
Ботев : Това дали съм бил ценен, могат да го кажа други не аз.
Журналист : Все пак ще дадете ли официално изявление за нашите читатели?
Ботев: Имам доста работа, извинявайте. Нямам какво да кажа по въпроса. Нямам актуална информация по въпроса.

Няма коментари: