събота, 16 октомври 2010 г.

ОБВИНЯВАТ ЦВЕТАНОВ В КОРУПЦИЯ!

Цветан ЦВЕТАНОВ
Партията "Ред, законност, справедливост" обвини вътрешния министър Цветан Цветанов в търговия с влияние и поиска специална анкетна парламентарна комисия да разследва "шест недвижими имота с неясен произход на средствата и способите за придобиването им".
На анонсирана от предния ден пресконференция лидерът на партията Яне Янев обвини действащия вицепремиер Цветан Цветанов в тройна лъжа:- че семейството му притежава четири апартамента, прехвърлени от неговите и на съпругата му родители- че един от апартаментите му бил ново строителство със средства от банков кредит, който щял да погаси с продажба на стария си семеен апартамент;- че цялото му имотно състояние е декларирано пред Сметната палата още като зам.-кмет на Столичната община.От РЗС раздадоха копия на нотариални актове и други документи, които оборват според тях тези твърдения. Цветанов лъже, защото семейството му притежава не четири, а девет недвижими имота, седем от които са придобити чрез покупко-продажба, и то не от родители, пише в изготвената справка.Благосъстоянието на семейството на вътрешния министър за около една година се е увеличило с около 565 000 лева, сметнали експертите на партията. Основният им анализ водел до извода, че "никое семейство на средни чиновници, при положение, че не развива и никога не е развивало бизнес и няма реституирани имоти в София, не може по законен начин внезапно да придобие четири апартамента и два гаража на обща стойност близо половин милион лева, дори да се абстрахираме от нереално ниските цени, по които са декларирани".Някои от имотите са били подарени от димитровградската фирма "Ти Ви Би" ООД от кръговете на ДПС. Това даде повод на лидера Яне Янев да обобщи, че "коалицията между ГЕРБ и ДПС е на имотно-икономическа основа".В декларация, подадена в Сметната палата, апартаментите на жена му и дъщеря му са посочени с нулева стойност.Другите два апартамента и двата гаража се намират в столичния квартал „Изток" и са с обща стойност на придобиване 239 080 лева. Общата им квадратура е 228 квадратни метра.Средната цена по изчисления на РЗС на квадратен метър излиза около 600 евро. През 2008г. подобни цени няма дори и в най-престижните квартали на София, изтъкнаха от РЗС.Квартал „Изток" е дипломатически квартал с двойно по-високи пазарни цени на имотите. Не е ясно защо министър Цветанов тогава е посочил по-ниска пазарна стойност на апартаментите.
Апартаментите на жена и дъщеря му са с обща квадратура 131 кв. метра. От РЗС са изчислили, че те са на стойност около 170 000 лева, ако се приеме, че цената на един квадратен метър е 600 евро като на предишните два имота.Семейство Цветанови са придобили незнайно как шестте недвижими имота в София през 2007 и 2008г. с обща площ 358 квадратна метра на обща стойност над 462 000 лева.Освен това в декларация пред Сметната палата от 18 август миналата година Цветанов е посочил, че има четири влога в евро и валута на обща стойност 102 950 лева. С тази сума благосъстоянието на семейство Цветанови за около една година се е увеличило с 565 000 лева.
Документите от имотния регистър показват, че на името на Цветанов има няколко недвижими имота. Те са му прехвърлени от ТиВиБи ООД със седалище в Димитровград.  Дружеството е част от конгломерат с други две фирми - едната от които строителна, а другата туристическа.  От РЗС посочиха, че управителят и собственик на строителната фирма в конгломерата е Тодор Иванов Бояджиев, който е сътрудник на Ревин Аталай - син на политика от ДПС Рамадан Аталай в дружеството Балкангаз ООД. Чрез дружеството Бояджиев контролира компанията за пътнически превози Юнион Ивкони, която е знакова в обръчите от фирми на ДПС. В първата си декларация като вицепремиер и министър на вътрешните работи през 2009г. Цветан Цветанов декларира собственост върху 6 апартамента в София, като в три от тях е съсобственик със съпругата си Десислава, а два от апартаментите са с гараж. Други два апартамента принадлежат само на Цветанов. На следващата година Сметната палата публикува информация, че той има ипотека в размер на 440 000 лв, която е била използвана за финансиране на предизборната кампания на ГЕРБ. Цветанов е имал на влог 5140 лв. от заплати. Освен това е взел и около 50 000 лв. от трудови правоотношения, извън тези за заеманата длъжност, както и от наем или друго възмездно предоставяне за ползване на права или имущество.

петък, 15 октомври 2010 г.

СЕДМИЧЕН ОБЗОР НА ЖЪЛТИТЕ ОФИЦИОЗИ


Вестник " Галерия"


Вестник " Шоу"

Вестник ПАПАРАК


Вестник " Уикенд"

СКАНДАЛ! ИСКАТ ДА КАСТРИРАТ ПЕДОФИЛЪТ ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ!

ПЕДОФИЛЪТ!!!
17-годишният ученик от Неврокопската професионална гимназия „Димитър Талев” Мартин Йосифов е бил насилен преди 8 години. Това заяви самият той пред съдебните заседатели. За да се защити Мартин се оправда и с друга теза. Преди около две седмици в Районен съд – Гоце Делчев той каза, че бил болен и затова правел такива извращения с трите 9 – годишни момчета, които му са съседи. Но под натиск с въпроси тийнейдърът призна, че първата му теза е била лъжа. Най – много е „изпатил” 9 – годишния Шабан, който изпълнявал нестандартните желания на съседа си по няколко пъти на седмица. До последният ден нито едно от децата не знаело, че батко им Мартин осъществявал полови контакти с другите две момчета. Едва тогава, след като Мартин решил да направи групов сеанс и пуснал две от момчетата в мазето, децата са разбрали, че не са единствената жертва на непълнолетния педофил. За да примами невръстните ученикът ги прилъгвал с играчки, топки и пари. После ги заключвал в мазето и извършвал полови сношения с всяко едно от тях поотделно. Срещата на Ангел и Шабан била лъчът светлина в тъмнината от страх и срам. Ангел се явил като спасител на Шабан от лапите на педофила. Шабан помолил Ангел да каже на майка му, защото го било страх неговата да не го бие. След като майката на Ангел разбрала за това веднага отишла в полицията и разкрила двегодишната мръсна игра на Мартин. Редица психолози не могат да разберат какво е причинило такова поведение и са ужасени от истинните изображения на събитията в мазето, рисувани от малкия Шабан. Гоце Делчев все още е в паника. Родителите и учителите на Мартин не могат да си обяснят какво става с иначе кроткото и спокойно момче.  Трите жертви са ученици в трети клас в Първо основно училище в южния град и според наблюдаващи нещата около тях вече са спокойни. В тази ситуация Мартин може да получи присъда от три години, но според бащите на жертвите това е твърде малко за изверг като него. Те се заканиха, че ще му отмъстят като го скопят.

четвъртък, 14 октомври 2010 г.

ПОДЗЕМНА МЕДИЯ ОБЯВЯВА КОНКУРС!

ПОДЗЕМНА МЕДИЯ
УВАЖАЕМИ ПИСАТЕЛИ, ЖУРНАЛИСТИ, ХЕЙТЪРИ И БУДНИ ХОРА! ЛЮБИМИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН БЛОГ НА ПОВЕЧЕ ОТ 1000 ЧОВЕКА НА ДЕН ВИ ПРОВОКИРА!
ОБЯВЯВАМЕ КОНКУРС - КОМЕНТАТОР НА МЕСЕЦА!
ДАЛИ ЩЕ ПИШЕТЕ АНОНИМНО, ДАЛИ ЩЕ ПИШЕТЕ С ИМЕТО СИ ИЛИ ПСЕВДОИНМ - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.
НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ТЕМАТА, ОБЕКТЪТ НА ПИСАТЕ .... ВАЖНО Е САМОТО ПИСАНЕ.
Начините да го правите са два
- или в полето за коментари под всяка статия
- или на редакционният ни имейл podzemqta@abv.bg 
ТОВА КОЕТО ГАРАНТИРАМЕ - АТРАКТИВНИ НАГРАДИ ЗА ПО СМЕЛИТЕ УЧАСТВАЩИ С ИИМЕТО СИ  И НИКАКВА ЦЕНЗУРА
ДАЙТЕ ВОЛЯ НА ПЕРОТО СИ! НЕКА ГЛАСЪТ ВИ, МНЕНИЕТО ,АНАЛИЗЪТ ИЛИ ИСТИНАТА ВИ ДА СТАНАТ ПУБЛИЧНИ!

ПОДЗЕМНА МЕДИЯ Е ЗАД ВАС!
ДЕРЗАЙТЕ!

СЕНЗАЦИЯ!!!! ТРАКТОРА - АЗ ФИНАНСИРАХ ГЕРБ!

Алексей ПТЕРОВ - ТРАКТОРА
С акцията „Октопод“ вътрешният министър Цветанов се опитвал да прикрие участието си в афера за 1 млн. евро
Като формален лидер на ГЕРБ , настоящият вътрешен министър Цветан Цветанов неведнъж се е възползвал от съдействието на бившия съветник в ДАНС Алексей Петров за финансиране на партията през „чисти“ фирми. Това каза пред Явор Дачков Алексей Петров, който го прие в дома си, след поискана от журналиста среща за интервю.
Според бившия съветник в ДАНС измислената от Цветанов операция „Октопод“ е целяла да прикрие крупна далавера, в която вътрешният министър е замесен пряко. По време на управлението на Бойко Борисов като кмет на София към общината се обръща бизнесмен, представител на голям белгийски фонд, който предлага на Столична община да изгради система за сигурност в софийското метро. За да реализират инвестицията си обаче, белгийците поискали 1 млн. евро гаранция от общината. По думите на Петров тогава към него се е обърнал кметът Бойко Борисов, който му поискал в качеството му на председател на Съюза за стопанска инциатива (ССИ) да помогне за набирането на средства за гаранцията. Според бившия съветник в ДАНС общината не е имала право сама да осигурява тези пари, а е трябвало да влезе в публично-частно партньорство. Петров намерил парите за гаранцията от частни фирми и те били внесени по сметка. Още преди това двамата със столичния кмет се разбрали всеки да излъчи по един представител, който да отговаря за проекта. Алексей Петров посочил Боян Чуков, който по това време е зам.-председател на ССИ, а Бойко Борисов – своя зам.-кмет по сигурността Цветан Цветанов. Стига се до подписване на договор с белгийците, за което Борисов отива специално в Брюксел, но малко по-късно става ясно, че парите, внесени за гаранция, ги няма. Някой ги е изтеглил от сметката.  Още тогава прокуратурата образува проверка срещу Боян Чуков, но кой знае защо – не и срещу Цветан Цветанов. Според Алексей Петров целият този случай е документиран както в прокуратурата, така и в общината. Неговата версия за операция „Октопод“ е, че чрез нея Цветан Цветанов се е опитал да се добере до документите по случая, с които разполага и самият Петров. Акцията на баретите в басейна „Спатрак“ и в дома на Алексей Петров е целяла издирването на тази документация, а последвалото задържане на бившия офицер от ДАНС е било, за да го неутрализира като неудобен свидетел на тази случка. Според Петров Бойко Борисов няма друго отношение към аферата с белгийците освен формалната му роля като кмет, който сключва напълно законна сделка в интерес на общината и който е делегирал всички изпълнителски функции по нея на Цветан Цветанов. Попитан за отношенията му с Борисов, Алексей Петров отказа да отговори, но изтъкна разликата в публичното поведение на премиера и вътрешния министър по делото „Октопод“. Според Петров премиерът е бил съвсем лаконичен и е препращал въпросите за коментар изцяло и единствено към съда. За разлика от него вътрешният министър нееднократно и публично е давал лични оценки и неведнъж е нарушавал закона по отношение на операцията и на самия Алексей Петров. Според него личната емоционална обвързаност на Цветанов към делото „Октопод“ е едно от обясненията за цялата акция, която от начало до край беше изтъкана от противоречия в поведението и на прокурорите и на службите. Алексей Петров повтори на няколко пъти, че Цветан Цветанов има много силен личен мотив по това дело, което обяснява и непремерените му от юридическа гледна точка изказвания. В тази връзка той заяви: “През всичките месеци за делото „Октопод“ Цветанов говореше като за лична кауза и аз много добре го разбирах“. Според Петров тази кауза е била частна, а не обществена, а през цялото време Цветанов се е опитвал да заличава следи и да отклонява внимание. На многократни въпроси в тази посока Алексей Петров отговори, че за всичко, което говори, разполага с документи и доказателства. На въпрос за здравословното си състояние той бе лаконичен, че му предстоят операции, и допълни, че не иска то да има каквото и да било отношение към делото „Октопод“. Според бившата барета нито той, нито защитата му са залагали на здравословното му състояние като стратегия за поведение в съда, а и съдиите са постановили сегашната мярка не заради него. Както стана ясно и от съдиите, Петров е поставен под домашен арест не заради здравословното си състояние, а заради липсата на доказателства по делото „Октопод“.


ГЛАСОВЕ : Очаквайте подробности и интервю с Алексей Петров




СТРЕЛЯХА ПО ХЕЛИКОПТЕР НА НАП ОТ ЛУКСОЗНО ИМЕНИЕ В БОЯНА!

Олровият поглед на НАП
Акцията по въздух на данъчните за снимане на луксозните имоти в кв. „Бояна” в столицата едва не взе първите си жертви. От свои информатори в МВР журналистите на „Папарак” са научили, че един пилот и двама данъчни инспектори били на косъм от смъртта, понеже от едно от най-луксозните имения в квартала на богатите „Бояна” бил открит огън по кръжащия ниско хеликоптер. Дори се твърди, че самият шеф на Националната агенция по приходите Красимир Стефанов бил във вертолета и също изложен на споменатата опасност.
Установено е, че е стреляно с ловна пушка от голям калибър, но цял късмет е, че стрелецът бил лаик в стрелбата. Пострадала леко само летателната машина, която получила няколко драскотини. Пътуващите в хеликоптера от Авиоотряд 28 изпаднали в паника и пилотът моментално свалил машината и били уведомени органите на МВР. Проверката, направена възможно най-бързо, установила, че имотът е на много известен бизнесмен, чието име засега не се разгласява. Интересното е, че човекът си имал желязно алиби и ако се вярва на обясненията му, би трябвало да се търси друг извършител, защото него същия ден го нямало вкъщи и дори нямал представа за какво става въпрос. Освен това на негово име нямало никакво регистрирано оръжие. Засега по телевизията и останалите медии злополучната случка не се разгласява, за да не се превърнат подобни инциденти в практика при предстоящите огледи над останалите имения и в другите големи градове в страната. Находчиви коментират извършителя, като го назовават „герой на нашето време”.
В сайта ни се писа неколкократно по повод акция „Хеликоптер”, но последната новост изумява свикналите на какви ли не куриози журналисти и техните читатели. Макар и ефектна и вероятно резултатна, тази акция навежда на мисълта за това, дали този е начинът за установяване на подобни крупни нарушения и няма ли документи, чрез които може да се установи това.



РАЗКРИТИЕТО НА ИСТИНАТА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ КЛЕВЕТА!

Юрген РОТ
Бившият вътрешен министър Румен Петков загуби делото за клевета, което води срещу журналиста Юрген Рот. Днес Софийският районен съд оправда Рот за квалификациите, отправени към Петков в книгата "Новите демони". Немският журналист Юрген Рот спечели първия тур от задочната си съдебна битка с бившия вътрешен министър Румен Петков. Днес Софийският районен съд оправда Рот по обвиненията на Румен Петков, че журналистът го е оклеветил в книгата си "Новите демони". Публичната клевета според Петков се състои в няколко цитата от книгата. С приходите от нефтопреработвателния завод „Плама", Людмил Конов и Васил Антонов са финансирали Петков"... „Петков е голям циник, способен на всякаква лъжа". "Колкото по-голяма лъжа изрича, толкова по-самодоволен изглежда" ... „Румен Петков директно е замесен в търговията с амфетамини и мащабна афера с амфетамини. Става въпрос за страшно много пари." Това са само част от цитати от книгата, в които директно се споменава името на Петков. Рот и Петков обаче така и не се срещнаха в залата, а вместо това пращаха адвокатите си. Журналистът дори заяви, че се страхува да дойде в България. Като свидетели по делото бяха разпитвани Алексей Петров, Будимир Куйович, Ваньо Танов и Илия Илиев.

Турската фирма “ Мана Дженгиз”, която строи магистрала “ Люлин” обвинена във върл расизъм! Тероризира българите!

Веселин СТАМЕНОВ


Всички гяури да копаят! Гяурите да разтоварят… ”, крещял един от инженерите на обекта на турската фирма „Мапа Дженгиз”. Това хокане бил почти ежедневие и можело да се сравнява само с отровена робия. Разказът е на двама строителни работници работили известно време на строежа на прословутата автомагистрала “Люлин” чийто изпълнител е въпросната фирма. Българите с най-малки заплати, гонени и плашени сякаш сме в друга страна не сдържа емоциите единият от двамата ни информатори поискали да не публикуваме имената им. Те на няколко пъти са се опитали анонимно да сигнализират за случай компетентните служби но  винаги удряли на камък. Проверки идвали но били  рутинни и дори вяли а терорът продължавал. Ужасът бил подплатен и документално защото ...

сряда, 13 октомври 2010 г.

ДНЕС И УТРЕ ПРЕДСТАВЯ : КРАЛЕТЕ НА СЪКРОВИЩАТА!


- ИМА ЛИ ИМАНЯРСКА МАФИЯ?

- КОЙ СТОИ ЗАД НЕЯ?

- КЪДЕ СА ПАРИТЕ?

- КЪДЕ Е ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ?

СКАНДАЛ! ЩЕРКАТА НА СЪДИЯ ЖИВЕЕ В КОПИЕ НА БЕЛИЯТ ДОМ?


Луксозната сграда край Бистрица прилича на Белия дом.

Щерката на шефа на Софийския апелативен съд Веселин Пенгезов – Анна Пенгезова, е собственик на палат в Панчарево, точно копие на Белия дом, показа репортерска проверка. Ултратузарският беше заснет от данъчните при полета им с хеликоптер над София. Разположен е в полето между Бистрица и Панчарево малко над спортната база на ЦСКА и е собственост на строителна фирма „Средец” АД. Справка в търговския регистър ДАКСИ показва, че 25-годишната адвокатка Анна Пенгезова е член на борда на директорите на дружеството. Тя е влязла в него по времето, когато за окончателно разглеждане в Софийския апелативен съд са депозирани делата на шефа на фирмата – Венцислав Стоев, срещу негова бивша съдружничка. По това време баща й – Веселин Пенгезов, вече беше председател на САС. Самият Пенгезов си спечели славата на приятел на Октопода. Топлата му връзка с Алексей Петров-Трактора беше засечена със СРС-та в килията на арестуваните в акцията.  Репортерски екип се опита да влезе в палата на Пенгезова, но  достъпът до него се оказа невъзможен Охранител обясни, че имотът наистина е на фирма „Средец”, но в него не живее никой. Точно в този момент обаче по алеята се зададе луксозен „Мерцедес” с номер С 5959, от който излезе белокос мъж, който заповяда на охранителя да отвори вратата и да изгони репортерите.  „Тук има много персонал. Все подрязват тревата, поливат растенията. Баровска работа – ако ги видите с какви лимузини са... Не като мен, с жигулката”, разказва един от хората, живеещи в съседство. По думите му прислужници от Белия дом обяснявали в захлас колко луксозна била къщата.  Все едно е имение на някой големец от турски сериал описва гледката съседът.  Самата Анна Пенгезова пък отказа коментар за къщата. „Не живея в нея и не знам кой я е взел под наем”, отсече единствено щерката на ген. Пенгезов и прехвърли всички въпроси към изпълнителния директор на фирмата Илиян Колев. В телевизионно интервю той пък обясни, че сградата е отдадена под наем, но запази обитателите й в тайна. Не каза и каква е сумата, която фирмата прибира всеки месец от обитателите. В същото време шефът на НАП Красимир Стефанов обяви, че започват мащабна проверка дали собствениците на Белия дом са платили всички данъци и такси на държавата.  Това е вторият скандал за последните няколко месеца, в който лъсва името на Анна Пенгезова. В началото на годината стана ясно, че напористата адвокатка е получила право на строеж в Приморско срещу жълти стотинки. .

АКЦИИ ЗА ПОКАЗНО!

Ерол ЕМИЛОВ
Вече една седмица село Лъжница се тресе от показната акция, която спретнаха МВР и ДАНС на местния имам Мохамед Камбер. Усилено се коментира темата има ли или няма радикален ислям в селото.
Може би мнозина от нас си мислят, че „има нещо гнило” щом цялото село скочи срещу отганите на реда и агентите на ДАНС. Всъщност хора, които по принцип трябва да не допускат да бъдат вземани хора за заложници попаднаха в такава ситуация.
Може би има нещо вярно в това, но не е напълно ясно. Това, че хората са решили да защитят имама си не е достатъчно доказателство, че в селото се изповядва радикален ислям. Може би манталитета на лъжничани си е такъв. Те застават зад всеки, който е обвинен в криминално деяние и се опитват да го защитят, без значение дали е виновен или не. Още по – голямо право имат да защитят своя религиозен водач, защото ако бъде арестуван, кой ще ги ръководи в правилния път на религията? Някой, който хабер си няма от религия.
Но нека да видим какво представлява радикалният ислям. Може би всички знаем , че той проповядва свещена война срещу вси чки, които не изпълняват исляма и цели завладяването на света от исляма. Предположението не е грешно, но не е и пълно. Бихме могли да приемем, че е така. По този повод аз бих си задал въпроса досега някой чул ли е някой да „воюва” с друг заради религията? Е, аз не съм чул. Или някой да е казал, че ислямът трябва да завладее света? Е, пак не съм чул. Toва го има само като предположение, но не е доказано.
Даже и иззетата религиозна литература много трудно би го доказала. Там нещата са много сложни, а посланията – много трудно разгадаеми. Така, че ако някой си мисли, че една книга може да докаже такова нещо, просто жестоко се лъже.
А за хората от Лъжница какво остава? Да ги наричат „талибани” или терористи като идат до Гоце Делчев или Благоевград. Да, точно така е. Прекалено големия отзвук в медиите на този случай сложи „черната точка” в образа на Лъжница. Даже вече някои го интерпретираха като второ Рибново.
Истината е дълбоко скрита в дебрите на сърцата на хората от Лъжница. Но никой не може да я разбере, тъй като в селото живеят като едно затворено общество. Децата не продължават да учат, работят си там, женят се и си живеят там. Не им трябват повеяе пари, не им трябва „лукса” на града, не им трябва и чужбина. Това си е като един общоприет закон за лъжничани.
Да предположим, че наистина в Лъжница ( и не само там – в Сърница, Аврамово и другите проверени селища) няма радикален ислям. Тогава проверките за какво бяха? Ами ето отговора – всичко е на политическа основа. Неразбирателство между Недим Генджев и Мустафа Хаджи намира израз в тези акции и едва ли не да сплаши хората, че не искат Недим Генджев за водач. Да, това е една твърде вероятна теза. И може би правилната. Но правилна би могла да се окаже и третата. Наскоро се заговори за нарастваща опасност от терористични актове в Европа. Дали пък това не е подбудило правителството да „удари” заподозрените? Вярвам, че това е причината на картата на България да се появи второ Рибново.
Доказателства така или иначе може би няма да се намерят, но важното е, че нашите управляващи отбиха номера за многото работа, която вършат и положиха наново основите на най – големия религиозен скандал в България.


Ерол ЕМИЛОВ

ГОТВЯТ УБИЙСТВОТО НА КРАСЬО ЧЕРНИЯ!

Красимир ГЕОРГИЕВ - ЧЕРНИЯ
Плевенчанинът Красимир Георгиев, за когото стана ясно, че е търгувал с гласове във Висшия съдебен съвет и бил приятел с доста известни политици , бил само касичка. Това разкриха агенти близки до ДАНС позовавайки се на свое проучване. Скандалът с т.нар. Красьо Черния избухна неотдавна, когато се разбра, че той е разговарял и се е срещал с десетки магистрати и политици. Трима от ВСС са засечени във връзка с него. Магистратите хвърлиха оставки. Преди месец бе оповестен списък с още 13 висши юристи, контактували със съдебния лобист. Част от тях не са успели да се доберат до постове, за които кандидатствали. Други обаче успели. Въпросният Красьо не е черничък, не е лобист с влияние, а касичка, поред него поръчителите са други, главно в Съдебната система, но и в по-високите етажи на властта. Това кара близките да службата за сигурност да смятат че втората стъпка по умишлено разпаленият скандал е убийството на плевенският бизнесмен. Те базират анализът си доста добре събрана правилна информация и опитът си. След като Красьо Черния “ гушнел китките”, с него ще се възнесе и информацията която той таял в себе си, злото ще бъде погребано, справедливостта щял ада възтържествува и той ще изкупи и греховете на кукловодите си...
Схемата била почти перфектна!

Ярек Коев

ОТКРОВЕНО ЗА РУСКАТА ОТКРОВЕНОСТ!

Иво ИНДЖЕВ
Руският сайт Турист.ру даде тон за песен, различна от до болка познатата ни „Кокошката не е птица, България не е чужбина“ ( зле прикрита подигравка за извънредната „дружелюбност“ на българите към всичко руско по силата на „вечната дружба“). Доживяхме да видим откровеност, която да не е замазана с обичайния покровителствен тон към нас като към вечни длъжници. В прагматичен дух сайтът предупреждава потенциалните руски туристи за хубавото и лошото, което ги чака в България. И нито дума за „дружбата“! Не може да бъде, но е факт. В тази справка лично аз за първи път срещам руско опровержение на насажданата с годините лъжа за лесно и взаимно разбираемите „братски езици“. Не мислете, че разбирате българския, възклива честно неизвестният специалист и пояснява: българският е част от групата на славянските езици, но не е вярно, че всеки руснак без проблем ще разбере какво му говорят българите. Затова трябва да се внимава както с менюто в ресторанта, така и при даването на указания за посоката, например. По-добре е да се гледат внимателно ръцете на говорещия и накъде сочи той, отколкото да се слуша какво казва. Пренебрегвайки каноните на задължителното патерналистично лигавене по адрес на „братята българи“ сайтът предупреждава основателно за някои от проблемите с обслужването в България и за лакомията на лъжливи таксиметрови шофьори ( факт, уви), но и прави глупави обобщения, че българите не знаели да правят кафе и коктейли. Тъпички са тези забележки, но са за предпочитане с тяхната откровеност пред силно захаросаната лигня, която се лее върху главите ни от позицията на „големия брат“. На този фон и похвалите към българската кухня и виното звучат „по – вкусно“. И е направо революционно да прочетеш, че днешните руснаци получават съвет да предпочетат малките български хотели – като си спомни човек как ги водеха на стада в черноморските ни бетонни комплекси, направо не е за вярване как се е променил светът. Връх на победилата свобода е това за някогашните крепостни селяни от СССР, за които дори раболепната НРБ беше лелеяна чужбина. Дано да са поне наполовина благодарни на освободителите си ( като Рейгън, който финтира СССР с програмата си за „звездни войни“ и за изненада на всички катурна червената империя в коша за боклук ), колкото сме ние на нашите освободители. Че да видят тогава лесно ли е да ти натякват и да изискват да плащаш репарации за стореното благодеяние векове наред.

УБИХА ЧОВЕК БЛИЗЪК НА МАСЛАРОВА!

Емилия МАСЛАРОВА
На 13.11.2009 г в 17.10 ч в РПУ – Раднево е получено съобщение, че в близост до околовръстния път в северният край на с. Ковачево, общ. Раднево е настъпило ПТП, със загинал водач, съобщиха от пресцентъра на МВР. При извършената проверка на място е установено, че не се касае за пътен инцидент. На седалката на водача в лекия автомобил "Пежо” е открит трупът на 39-годишен старозагорец - с прострелни рани в областта на главата. За жертвата се знае че се занимава с бизнес и че имал доста топла връзка с бившата министърка Емилия Маслерова. Само преди няколко седмици той бил на разпит в София във връзка с разследванията срещу нея. Все още не може да се твърди с категоричност че зад пъкленото деяния стои сянката на политическото разследване по из града на липите все по усилено се говори за това. Разбира се част от жителите на града които познавали въпросният бизнесмен говорят че последно време той натрупал доста дългове и вероятно е бил наказан заради невръщането им но разследващите категорично игнорират тази версия защото практиката е доказала че длъжници не се убиват още повече когато не са си върнали дълговете, в повечето случаи се прибягва да отвличане вземане на собствености и побой. Разследването продължава с пълна пара и на й- вероятно и самата Емилия Масларова ще бъде разпитана по случая говори се в родният и град.

вторник, 12 октомври 2010 г.

ПАПАРАК : ПАЙНЕРА ЧЕРПИ ДОГАН С ФОЛК ПЕВИЦИ!

Преди броени дни хора, работещи в известно заведение в Арбанаси, станали свидетели на поредната оргия. Митко Димитров, който е по-известен като Митко Пайнера, почерпил лидера на партия ДПС – Ахмед Доган, с млади чалгарки, които са в този бранш отскоро – съобщава в последния си брой в. „Папарак“.
Димитър ДИМИТРОВ - ПАЙНЕРА
За никого не е тайна, че повечето певици в „Пайнер“ освен да пеят, обичат да топлят леглото и на мастити бизнесмени, изкарвайки по този начин допълнителни средства. Младите поп фолк изпълнителки са готови на абсолютно всичко, стига някой дебеловрат батко да се съгласи да им стане спонсор. Шефът на музикална компания „Пайнер“ събрал на едно За една нощ 5 чалгарки минали през леглото на Сокола място всички новоизгряващи чалга бръмчалки, за да почерпи Сокола подобаващо. Не е ясно доколко Митко Димитров е близък и лоялен на ГЕРБ и в частност на Бойко Борисов, щом пирува на една маса с политическия враг на премиера – Ахмед Доган. Свидетели на бляскавото чалга парти разказват пред в. „Папарак“, че купонът е бил не само запомнящ се, а направо – емблема. Същата нощ през леглото на Сокола са минали 5 силиконови „пеперудки“, жадни за слава и пари. Лидерът на ДПС бил изключително щедър към тях, въпреки че Лидерът на ДПС обича да е сред голи жени димитровградският бизнесмен бил този, който поел повечето разходи. Но поводът за този банкет едва ли може да се търси в желанието на ефенди Доган да надникне между краката на някоя чалгарка. Познавачи коментират, че е възможно бизнесмените да са се събрали, за да финализират точно определена сделка. Още преди време тръгна слух, че Сокола има апетит да купи компания „Пайнер“ – разбира се, чрез своя човек Дилян Пеевски. Но нищо чудно двамата да са измислили и друга схема за правене на много пари. Както е казал народът: „Ще поживеем и ще видим“.

ЦИТАТ ОТ РАЗКРИТИЯ.КОМ


ИЗДИРВА СЕ!!! МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!

16-годишно момиче от Варна е изчезнало вчера сутринта на път за училище. За това информира неин познат пред регионалните медии. Създадена е група и във Facebook. Публикуваме пълния текст на писмото и напомняме, че информация за момичето може да бъде подадена на тел. 166.


ТЪРСИМ ПОЛЯ!!! ПОМОГНЕТЕ!!!

Здравейте! Пиша ви с надеждата, че ще успеете да разнесете тази информация, и повече хора ще разберат за случая! Днес (бел. ред. вчера) 11.10.2010 на път за училище в 7 сутринта е изчезнало момиче. Името и е Поля и учи в Хуманитарната гимназия гр.Варна! Тя е на 16 години и според последни сведения е имала среща с приятелка, но тази среща не се е състояла! Никой не знае нищо за нея! Полицията е информирана за случая! Момичето живее в квартал Левски!

Моля ви помогнете!
Ако имате някаква информация, моля да звъннете на полицията.

понеделник, 11 октомври 2010 г.

ВОЙНИТЕ НА АЛЛАХ И КОНФЛИКТИТЕ НА БАЛКАНИТЕ!


Това е истинското лице на радикалният ислям

Балканите също се превърнаха в арена, където присъства ислямски фундаментализъм и тероризъм. Събитията в Македония, Косово и Босна и Херцеговина са кървавото доказателство за това твърдение. Мнозина си задаваха въпроса как така мирните до вчера албанци, например, се превърнаха в добре въоръжени и опитни бойци, които хвърлят в ужас войниците от редовната армия и тези от специалните части? Оказа се, че освен сериозната подкрепа отвън заедно с албанци и босненци срещу християните се сражават и професионалисти от азиатските държави.


Оказа се, че през 1998-1999 г. ислямистки екстремистки организации, между които и „Ислямски братя”, набират масово наемници за Косово. Организирането и координацията на военните операции са поверени на Абу Мохамед Хоулани, Акил бен Абдел Азиз ал Акил и Шейх Мохамед Абу Фахд ад Туведри. Тримата се подвизават в районите с мюсюлманско население в Русия и страните от ОНД, преди да започнат набирането и прехвърлянето на наемници за участие в бойните действия на страната на АОК. Активно се вербуват хора от Обединените арабски емирства и Йемен. Само в началото на май 1998 г. „Ислямски братя” прехвърлят в Косово 175 души. Подготвя се и превозването на още 200 бойци, които са наети от организацията „Ел Харамейн” в Саудитска Арабия. В Йемен от затвора са пуснати десетки осъдени престъпници, които са се били в Афганистан на страната на муджахидините. Всички те имат богат опит във воденето на партизански бойни действия. Със самолети от Абу Даби се доставя оръжие на АОК. Въпреки че изминаха доста години, откакто затихна кървавият конфликт между сърби, босненци и хървати, обстановката в Босна си остава напрегната и спокойствието се поддържа предимно от международните стабилизационни сили ЕСФОР. Историята сякаш се повтаря – както в Косово, така и в Босна значителна роля в събитията играят мюсюлманските наемници фанатици. Стотици воини на Аллаха от ислямските страни пристигат още от началото на войната в Босна. Бойците са докарвани с кораби на хърватското пристанище Плоче и разполагани в района на Зеница. Те влизат директно в състава на Трети корпус на босненската мюсюлманска армия. Според данни на афганистански дипломат Бен Ладен изпраща в Босна и Сърбия около 1500-1800 бойци. Муджахидините, предимно то арабските и азиатските страни, са настанявани първоначално в една кибритена фабрика в Централна Босна край град Зеница. Над нея се вее черното знаме на ислямския фундаментализъм. На фронта се пращат новопристигналите, както и съмишленици от местното население. Твърди се, че муджахидините са поели издръжката на целия Трети корпус на босненската правителствена армия, като за целта са изразходвали по около половин милион германски марки месечно. Старите брадясали наемници се държат в Босна като господари и гледат на местното население като на хора второ качество. Босненците в Зеница гледат да не се мяркат на муджахидините, за да не получат куршум в гърба или смъртоносен удар с нож. Джиповете на фундаменталистите безмилостно мачкат колите на хуманитарните организации с цел да ги изхвърлят от пътя, а ако е възможно и от Босна. Част от тази бригада е изпратена да помага на Трети корпус, а друга заема позиции в две планински села. В Зеница остават ветераните, които обучават новопостъпили бойци. Известно е, че командири на формированието са били последователно саудитецът Абдул Азиз, ветеран от Афганистан, и либиецът Абу ал-Хариз.
На моменти в планините между Тузла и Мостар се бият до 2000 бойци от Малайзия, Саудитска Арабия, Алжир, Либия, Ливан и Иран. Воините на Аллаха се грижат и за религиозните ритуали. Общите молитви са нещо обичайно в частите с ислямски доброволци, а в сръбските села те системно разстрелват всички прасета. По данни на НАТО ислямски фанатици, предимно от Иран, след края на войната все още се намират в Централна Босна. Те се разпореждат най-вече около градовете Травник, Зеница, Завидовичи и Какан. Някои изобщо нямат намерение да си ходят и открито се занимават с ислямска пропаганда. Други пък са се оженили за босненки, чисто фиктивно. Има случаи местни момичета да бъдат отвличани и насила омъжвани за муджахидини. Формално те вече не се смятат за представители на чужди сили и не са длъжни да напуснат Босна съгласно Дейтънското споразумение. Босненското правителство официално се застъпи за 60 членове на групата „Ел Муджахид”, които са настанени в две населени места в Босна. Те са цивилни, защото тяхната част бе разформирована след края на войната.

Според натовското разузнаване съществуват седем или осем центрове, в които се подозира, че са намерили убежище между 150 и 200 души, свързани с Иран. Тези бази, някои от които се намират близо до казарми на босненската армия, са предимно в района на Зеница. През януари 1996 г. сигналът, че в района на Тузла се намира американецът от африкански произход Кевин Холт, свързан с ислямското движение, е достатъчен, за да бъде поставен в състояние на максимална тревога 20-хилядният американски контингент от ИФОР. При това внушително присъствие на ислямски фундаменталисти в Босна съвсем естествено е и мюсюлмански терористи да се обучават там. Иран изпрати на помощ специално обучени части на проиранското ливанско движение „Хизбула”. 400 бойци от иранската революционна гвардия Пасдаран действаха на страната на босненското правителство.

Бяха създадени тренировъчни центрове на терористи от ислямистките организации ХАМАС и „Ислямски Джихад” с помощта на Иран. В лагерите работеха по около 100 инструктори - експерти по терор. За един от центровете се предполагаше, че е бил до град Бихач. В тренировъчните лагери обучават на различни видове терористични акции, включително и отвличане на хора. През февруари 1996 г. френски войници от ИФОР откриват в Централна Босна терористичен ислямски отряд в нарушение на Дейтънския договор. 11 чуждестранни войници, въоръжени до зъби, са арестувани в бивша скиорска хижа край град Фойница, на 40 км от Сараево. Между арестуваните има и трима ирански инструктори. Намерени са най-различни видове оръжие, включително минохвъргачки, снайпери, базуки и дори детски играчки, напълнени с експлозив. Войниците от НАТО откриват документи на официалния в Иран език фарси и билети на авиокомпанията „Иран еър”. От документите става ясно, че обучаващите са се готвели за атаки както срещу военни, така и срещу граждански цели. Босненските власти заявяват, че това било училище за разузнавачи в процес на ликвидация. През април същата година става ясно, че босненското правителство е изпратило малки групи командоси, обучени в Иран, за да убиват или да залавят негови противници, които е обявило за военнопрестъпници. Петима босненски мюсюлмани са арестувани и обвинени в опит да убият мюсюлманския отцепнически лидер Фикрет Абдич, който сега живее в Хърватия. Групата разполага с различни видове гранати, автоматично оръжие, пластични експлозиви. Арестуваните са членове на разузнавателна служба при босненското правителство. Групата е заловена в района Сен на Адриатическото крайбрежие. Оказва се, че нейните членове са от района на Бихач в Северозападна Босна. Не е известно нищо за съдбата на муджахидините, пожелали да останат да живеят на Балканите. Нито пък за върналите се по родните си места. Едно е сигурно – щом усетят мириса на барут, те отново се заемат със стария си занаят.

Любомир Георгиев

ВЕСТНИК ПАПАРАК : АГЕНТ ИРКА ОТ ДАНС СПАЛ СЪС СТАНИШЕВ!

Сергей СТАНИШЕВ
Ирена Борисова, бившата секретарка и тайна любовница на лидера на БСП Сергей Станишев, работи като агент под прикритие в ДАНС. Според в. „Папарак” 31-годишната екзотична красавица е назначена в Държавната агенция за национална сигурност миналата есен. Процедурата по нейното назначаване в спецслужбата обаче е стартирала няколко месеца по-рано – по времето на Петко Сертов. По искане на агенцията, МВР е проверило семейното положение, съдебното досие, завършено образование, последната месторабота и е събрало писмени сведения за всички близки кръвни роднини на Борисова.Ирена Борисова като агент Ирка
През 2003 г. Иренка кацна на „Позитано” като съветник по протокола на червения председател, но после бързо се издигна до началник на кабинета му. След като Станишев стана премиер, Борисова се премести в политическия му кабинет на „Дондуков” 1.
Родената в кюстендилското село Пиперков чифлик смугла хубавелка напоследък на няколко пъти взриви жълтата преса. Омайният поглед и изваяната снага прикриват една опасна жена. Румен Петков се оплака в интервю, че нежното миньонче стояло в дъното на заговора за отстраняването му от МВР през 2008 г. По думите му агент Ирка е доведена на „Позитано” лично от разстреляния през 2007 г. Александър Тасев. Тогава в автомобила на убития намериха пропуск за парламента на името на червения депутат Трифон Митев. Вътрешният министър Петков нарежда проверка, но дни по-късно лично премиерът Станишев я спира…
Ирка е изключително близка и с кюстендилската депутатка Мая Манолова. Местните социалисти смятат, че именно на Ирена Борисова устатата Мая дължи шеметния си възход.Църквата в Пиперков чифлик
Според източник на „Папарак”, за назначаването й в ДАНС решителна подкрепа е оказал Петко Сертов, с когото били колеги в политическия кабинет на премиера. Тогавашният шеф на ДАНС се изсипа в Пиперков чифлик през есента на 2008 г. на тържественото осветяване на черквата „Свети Иван Рилски”. Благодарение на усилията на личната селска мома, кабинетът на Станишев отпусна 200 хиляли лв държавни пари за строежа на храма.

цитат от разкрития.ком

Гей парад в Белград -бой, е?ане и сръбска музика

Ексклузивен кадър от гей - парада
Сърбите отново показаха на света, че не са дорасли нито за влизане в ЕС, нито да бъдат наречени цивилизован народ. Организираният вчера в Белград гей парад изкарал на протест по улиците хиляди дебили и националисти, които по стара балканска традиция обърнали всичко на бой. Боят, пък по стара СРЪБСКА традиция, прераснал във война и по улиците на града полетели камъни и павета. Резултатът –десетки ранени полицаи и граждани, счупени прозорци, запалени коли. Центърат на града бил блокиран, по улиците били изкарани бойни коли, разнасяли се изстрели, а във въздуха кръжели хеликоптери –същинско Косово.И всичко това заради двестатина педали и лесбийки, които мирно и кротко се опитвали да проведат за втори път в сръбската история някакво подобие на парад. Естествено с подкрепа и от българските им „колеги”.Преди месеци помня и че тук разни расатевци и боленци се опитаха да протестират против нашенския гей-парад, но в сравнение със станалото в Белград, това тук си беше апотеоз на мира и човеколюбието. Което ме кара да съм доволен, че в България олигофрените са в пъти по-малко, отколкото в Сърбия. Един вид –по цивилизован народ сме.
 От друга страна, обаче и един уличен кютек не можем да спретнем като хората :) И националистите ли са ни калпави, както почти всичко в тази държава? Та вчера 2000 души в Белград наблягаха боя, 200 – на е-ането, а сръбската музика и сеирът бяха безплатни за всички.

Автор - вижте тук

неделя, 10 октомври 2010 г.

Футболисти "танцуват" по терена за 30 000 в черно тото

Кеш
"Ще танцуваме ли за 30 хил. лв.?", била паролата за мотаене по терена.
Около 30 родни футболисти са в полезрението на МВР заради съмнения, че участват в уреждане на мачове в България, научи "24 часа". Някои от играчите са били разпитвани вече, пише вестникът. Това е станало след операцията на антимафиоти от ГДБОП срещу група за организиране на нелегално тото и изнудване на длъжници на 16 септември в София. Тогава за 24 часа бяха задържани юношата на "Левски" и настоящ играч на втородивизионния "Спортист" (Своге) Георги Семерджиев и лицензираният треньор по футбол от Ихтиман Борислав Сталинов Димитров. Спецполицаите имат съмнения, че проверяваните футболисти са уговаряли мачове предимно в "Б" група, за да печелят от залагане на тях. МВР следи и футболисти на клуб от “А” група от Южна България, но тепърва се събират доказателства. Има подозрения, че и един от грандовете на родния футбол е участвал в уговорен мач. Спецполицаи са засекли, че някои от разработваните играчи са уговаряни да играят симулативно в различни столични чалга кръчми.
"Ще танцуваме ли за 30 хил. лв.?", била паролата между играчите. За мотаене по терена на даден мач футболистите получавали 30 000 лв. на среща. Първо им се давала част от сумата като капаро, а останалата - след като се свърши работа. Когато играчът е "хванат", той спокойно може да заложи срещу своя отбор за загуба. Същото правят и организаторите на манипулиране на мачове. Обикновено те залагат на наши мачове от втора и трета дивизия на букмейкърски сайтове, базирани в Азия или в офшорни зони. Така печалбата им била гарантирана. Арестуваният и пуснат по-късно Георги Семерджиев се появи на терена два дни след като вкуси свободата в мач на неговия тим "Спортист" срещу "Пирин"(Гоце Делчев). Преди мача президентът на "Спортист" Христо Димитров заяви, че Семерджиев обяснил ареста си с грешка и недоразумение. Футболистът нямал нищо общо с уреждането на мачове. На спецполицаите обаче им направило впечатление, че въпреки не особено високата си заплата юношата на "Левски" карал две суперлуксозни возила за стотици хиляди левове и демонстрирал доста висок жизнен стандарт за футболист от втора дивизия. Семерджиев попаднал в полезрението на антимафиотите при разследването на бандата за черно тото, ръководена от "безработния" Андон Смиленов.
Той създал перфектна конспиративна организация за приемане на залози, даване на "заеми" за игра на черно тото с убийствени лихви и рекетиране на длъжници, разказа пред "24 часа" шефът на сектор "Компютърни престъпления и хазарт" в ГДБОП Явор Колев. Издал ги потърпевш, задлъжнял с 10 000 лева на групата. Той бил бит и заплашван многократно да върне парите. Оказало се, че като него има десетки хора, поблазнили се от високите коефициенти. Собствениците на черния тотализатор се помещавали в кафене в Студентския град. Не приемали нови играчи без препоръка. Предлагали двойно по-високи коефициенти, отколкото тези на известните букмейкъри за мачове от родното и чуждите футболни първенства. На новия играч щедро му се предлагал заем от 1000 лева, за да започне, и дори дребни печалби за зарибяване. Така постепенно той затъвал, а лихвите му растели със седмици. Следвали заплахи и бой. Накрая длъжникът бил принуден да подписва записи на заповеди, с които дава на "букмейкърите" колата или апартамента си.
Така групата на Смиленов се занимавала и с лихварство. При акцията на антимафиотите бе арестуван Йордан Трехаров, най-довереният сътрудник и охранител на боса. В жилищата на хората от бандата са намерени голям брой нотариални актове на длъжници, записи на заповеди, талони и ключове от коли. Засега обвиняем за незаконно тото и лихварство е само Смиленов. По данни на ГДБОП печалбата на бандата за седмица от черно тото варирала между 50 и 10 хил. лева. Тя въртяла този бизнес повече от година. Според антимафиотите центърът на нелегалното тото е в Югозападна България и е свързан със знакови фигури от бившата групировка ВИС-2. Към тях гравитират и президенти на футболни клубове от елита и “Б” група. Към сериозните печалби в нелегалното тото имали апетити убитият наркобос на Перник Райко Кръвта, хора от обкръжението на Златко Баретата и бивш вицепрезидент на елитен футболен клуб. (24 часа)

ГНУС МЕ Е ОТ ЕДНА БЪЛГАРСКА ЖУРНАЛИСТКА!

Веселин СТАМЕНОВ
За тези, които следят моето развитие в творческия ми процес, може би е бил доста странен моментът, в който реших да се пробвам на журналистическото поприще- почувствах потенциал и желание за работа в себе си и реших да се отдам на поредното предизвикателство на перото си. Реших да влея името си в една гилдия, определена не случайно като четвърта власт, защото вярвах в нейната сила и висока позиция. Направих го!

Има една стара приказка, че най-много сълзи идват от сбъднатите мечти. Това е нещо като ресторант, който си мечтаел да посетиш, да си поръчаш нещо, което си мечтал да опиташ с години и накрая да се окаже, че манджата е била прекалено пикантна за теб. Метафората не е моя, но много ми харесва. Така стана с поредното ми „самообявяване”. Този път като деец в българската журналистика. Е, честно да ви кажа, погнусих се! Толкова интриги, злоба и злорадство и в най-долните слоеве на обществото, с които не крия, че съм имал допир. Примерът, който ще дам, ме провокира да напиша тази статия и може би сложи точката на пречупване да се опълча на цяла една гилдия.

Преди около десетина дни на пазара излезе документалната ми книга „Безследно изчезналите деца на България”. За голяма моя радост тя се прие доста добре от публиката и доказа, че ако съумееш да събудиш сърцата на хората, те наистина ще затуптят като едно. Да, ама това не угоди на някои мои „колеги”. Проядени от завистта и злобата си, така както зъбните им протези са разяли умъртвения от алкохола венец, те решиха да покажат на младия и зелен Стаменов – какво се вика истинска журналистика. Такава, каквато той никога не е видял и поради факта, че е некадърен няма как да усети. Започна такова плюене, че от произведения материал може да се напълни целия скандално известен язовир „Ивайловград”. До тук лошо няма! Никой не е длъжен да ме харесва или да е добър човек! Това, което ме втрещи обаче е случаят с някои от хората, чиито случаи съм описал в книгата. Първи в списъкът е печално известният мъж – герой Тодор Деянов. Човекът, който воюва с едва държавна машина и същият този, който медиите забравиха от години. В телефонен разговор, който проведох с него на 09.10.2010 г. в 18.10 часа, той ми сподели, че дори дни преди излизането на книгата ми, колежка журналистка се е свързала с него и забележете – предложила му да плюе по мен. Нарекла ме „използвач” , „паразит”, „правел съм помен с чужда пита” и какво ли още не... После настояла той да реагира по някакъв начин. Тодор Деянов е умен, дори премъдър човек, за да падне толкова долу. Сподели ми този факт като нещо незначително и отчаяно ми казва, че единственото нещо, което иска е да помага на хората с подобни на него проблеми. Той отказал на колежката, чието име от чиста проба устна хигиена няма да спомена. Така правят истинските хора... Същата после е търсила контакти и с други родители със същата цел. Странно или нещо нормално...?

Какво излиза? Че един самообявил се за писател, издал седем книги, преиздал четири от тях, човек, пишещ… е един от най-големите престъпници в държавата. Така, може би, както Хайтов е „престъпник”, отдавайки живота си за паметта на Левски. Така, както десетките наши колеги, които са описали или излъчили по телевизията драма след драма от истинския живот на България....

Единият от родителите, които ми писаха във Фейсбук, ми го каза направо – „опитват се да ни скарат, за да не се занимаваме с основната тема. А тя е, че в България продължават да гинат, да изчезват,без да бъдат откриван, да изнасилват деца... И когато се опитваш да говориш по тази тема, те изкарват малоумен, паразит или луд... Е, мама му стара, има ли нещо по-очевадно? Това, което ни прояжда и ни съсипва като нация е едно единствено нещо – злобата и завистта. Убеден съм, че точно тук ще ме разберете всички, уважаеми читатели!

Написах тази статия, не за защита, а за нападение. Нападения над жалката журналистика, угодната, злобната, продажната и ... некадърната. Нека я има, за да може истинският читател да я отсява. Но тя трябва да бъде сочена. Правете го постоянно! Така, както обществото сваля от ефир дадено предаване, смазвайки неговия рейтинг. Така, както обществото убива един продажен вестник, отказвайки да го купува, така както писатели изчезват за това, че само мама, татко и леля са купили книгите им, така както журналисти се прояждат от злоба и завист, когато никой не влиза в сайтовете им. От това по-голямо наказание няма!

Един мой редактор и личен приятел ми каза: „Весо, не се занимавай с тези глупости. Остави да ти правят реклама. Няма нищо по-успешно от черния пи ар...” Да, ама аз не я искам тази реклама! Това е и причината да се реша да го кажа публично. Искам да кажа на плювалите журналисти, решили да опорочат паметта на децата на България да си държат професията. Да си държат титлата „журналист”. Наврете си я отзад, колеги! Аз се отказвам от нея! Толкова долу не съм падал и в най-тежките си години. Историята е доказала, че един престъпник или звяр може да има по-голямо сърце от всеки благородник! Покойният Васил Илиев беше казал: „Да, престъпник съм, но поне си го признавам...” Аз също си признавам – откраднах титлата „писател” и „журналист”, но смятам, че с години си ги заслужих. Нямам нито диплома, нито ценз за това, защото улицата и животът е моят университет. Дипломата ми се дава от читателите. Такива, каквито вие отдавна нямате....
Изразявам личната си благодарност към хората, които разбраха целта на книгата и творчеството ми. Благодаря им!



БСП : ЩЕ СМАЧКАМЕ ГЕРБ!

Активисти на столетницата
Основната цел на БСП за изборите през следващата година е да ссмачка похода на ГЕРБ към властта. Това заяви Катя Николова след днешното заседание на националния съвет на БСП.
По думите на Николова избори 2011 ще бъдат своеобразен референдум за управлението на ГЕРБ. Основната цел на социалистите е спечелване на президентските избори и запазване и разширяване на влиянието на БСП в местната власт. Политическите задачи на БСП за изборите са мобилизация на партията, консолидация на актива, както и приемане на политики за привличане на младите хора към лявата идея. Основен опонент за БСП е ГЕРБ, подчерта Николова. По думите й червените няма да търсят подкрепа от крайно националистически формации.

БАЩАТА НА ДОГАН СЕ САМОУБИЛ!

Ахмед ДОГАН
Родният баща на един от най – големите български политици Ахмед Доган, Демир е сложил сам край на животът си. До ушите на наш репортер достигна легендата за печалният край на бащата отгледал днешният колос в политиката наречен с прякора Сокола. Подхвърлен изоставен и страдащ от мъката си в старчески дом, Демир Доган от село Дръндар една вечер се оттеглил тихомълком в мазето на сградата и се обесил на метална тръба от парното. Бивши служители в дома за стари хора в град Варна разказват че той бил погребан на държавни разноски а на погребението му не присъствали нито един член от семейството му. Справка в регистрите на ГРАОН в община Суворово под чиято юрисдикция е село Дръндар, сочи че родният баща на лидера на ДПС е починал от болест, което категорично се ограничава с протокола даден от служебният лекар във вече бившият старчески дом където ясно било написано че покойникът сам е сложил край на животът си.

Слухове от родното му село говорят че това бил най – тежкият момент в живота на младият тогава Ахмед. Чува се че двамата били люто скарани и последната им среща била свързана с размяна на тежки думи, така че можело да се сметне че самоубийството на старият човек играело по свой род отмъщение. Доган до ден днешен живеел с тежка психическа травма от този случай и това била реалната причина той да обърне гръб на цялото си семейство....

СТРЕЛБА ПО МАЯ ИЛИЕВА?

Папарашка снимка на Мая ИЛИЕВА
В средата на миналата седмица, дни след взривът срещу бащата на гаджето и от средите на групировката ВИС – 2 излезе итформацията че по вдовицата на покойният бос Жоро Илиев е стреляно. Къртица от службите подшушнала на свой близък в структурата че имали данни за скритият атентат, потеже Мая илиева била под постоянно наблюдение. Инцидентът станал в провинцията, по главен път вечерта когато госпожа Илиева се прибирала с кортеж към София. Атаката била професионалана, нападателите причакалаи двата бронирани джипа от засата и открили каретчен огън. За щастие на дамата и службине нямало никакви жертви и щети. Колите с които се придвижда една от на й- големите наследничи във ВИС, са съ седем степенна броня така че за открит огън с куршуми те просто са непробиваеми капсули. Това кара разсладващите да си мислят че в конкретият случай става въпрос за сериозно предупреждение е не за опит за пряка елеминация. Най аткуалните опъжия за убийство особено при толкова пазени хора като Генералшата, са гранетометите, казаха ни оръжейните специалисти. Д астреляш с автомат по кола защитгена по добре от танк е все едно да къртиш стена с голи ръце. Няма спор че Мая Илиева е предупредена с този акт. Разсладването щяло да търси обаче – защо?