неделя, 8 август 2010 г.

СРАМ - ОТЦЕПВАТ ПЛАЖ ЗА ДА СЕ КЪПЕ ЦВЕТАНОВ!


В потрес са останали туристите от комплекс „Албена”, които станали свидетели как арогантно и нагло всеки ден се отцепва с въжета плажа на Албена, за да пече морно тяло вътрешният министър Цветан Цветанов. Преди да се появи на пясъка, хората сбутани отвъд въжетата се питали: „Коя ли мутра идва?”.
В пълен потрес са туристите от курортния комплекс „Албена”, които стават свидетели на феодална почивка на вътрешния министър Цветан Цветанов. Той заедно със съпругата си – ДАНС-аджийката Деси и децата им почиват в хотел „Фламинго”.
„Бяхме втрещени, когато плажът бе отцепен с въжета като че ли е частна собственост. Бяхме избутани и вече се питахме коя мутра ще се появи, когато цъфна по бански вътрешният министър Цветан Цветанов. А до него, до въжетата, с които е ограден плажа, където се пече, стоят костюмирани гардове със слушалки”, споделиха възмутено почиващи в курорта Албена.
Наглото поведение да бъде отцепен и заграден плажа от министър, до този момент курортния комплекс не помни.
Компания на Цветанов прави дружката му – певецът Веселин Маринов, който пък възпя „нашата полиция ни пази”.
„Няма такава държава, в която един министър може да се разпищоли в обществен комхплекс и да огради плажа с въжета. Всичко е отцепено около него като че ли е Дон Карлеоне.”, псуват разярено пребиваващи на Албена.

Afera.bg

1 коментар:

Анонимен каза...

Това вярно ли е ?!?