неделя, 7 август 2011 г.

ЧОВЕК НА ВОЛЕН СИДЕРОВ СТАНА МЕКЕРЕ НА ДПС В ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ! .

"Атакистът" Георги Чолаков / вляво/ лидер на партията в Гоце Делчев

Гласувал за предложението на БСП-ДПС за секретар на ОИК Очаква се реакцията на В. Сидеров Председателят на националистическата партия „Атака“ в Гоце Делчев Георги Чолаков съвсем открито даде подкрепата си за управляващата коалиция между БСП и ДПС в града. На проведените миналата седмица консултации за съставяне на Общинска избирателна комисия неговият глас променя целия вот за избиране на секретар на комисията. За такъв е назначена адвокат Мария Икономова – предложението на коалиционната двойка БСП – ДПС. Предложението на ГЕРБ за председател на ОИК е прието, ето защо на поста застава адвокат Иванка Кехайова. За неин заместник е избрана още една адвокатка – Мария Икономова, която пак е предложена от управляващата на местно ниво коалиция и отново благодарение на гласа на атакиста Чолаков.

На всеки е известно, че БСП – ДПС винаги е печелила изборите в неврокопския край без да има нужда от фалшили или подправени бюлетини. Това е и причината за огромното им желание секретарят на Общинската избирателна комисия за местните избори да бъде техен човек.
Лидерът на „Атака“ в Гоце Делчев не за първи път подкрепя местната власт, в лицето на „червените“ и партията на Доган. Благодарение на него е приет изключително неизгодния бюджет на община Гоце Делчев за 2011 година, който е в ущърб на жителите на южния град. Напомняме, че от последното заседание на ОБС в града стана ясно, че дълговете на общината възлизат на 3 000 000 лева.