събота, 5 юни 2010 г.

СКАНДАЛ!!! ПЕДОФИЛИ, ТЪРГОВЦИ НА ОРГАНИ ОТВЛИЧАТ ДЕЦАТА НИ!

ПЪРВАНОВ ГОТВИ УБИЙСТВОТО НА БИВШ ОФИЦЕР ОТ НСС?


Иво Инджев призова бившия офицер от Националната служба за сигурност, която е на подчинение на президента Георги Първанов, Николай Марков да му се обади по телефона. Това стана директно от ефира на „Станция Нова”, където известният журналист гостува в рубриката „Рулетка” и отговаря на въпросите на Люба Кулезич за новата си книга „Президент на РъБъ”.Той обясни, че Марков е сред първите, проговорили за скандални нередности в НСО, което му костваше уволнение и съдебни неприятности. Иво Инджев обясни, че от няколко дни се опитвал да се свърже с офицера, но телефонът му не отговарял. „Да не би да се притеснявате за неговата сигурност?” – попита Кулезич. „Да, притеснявам се, защото има причини за това”, - отвърна Инджев. Пред зрителите на Нова той разказа за деликатни и дълго време прикривани детайли от живота и действията на президента Първанов. Обясни откъде е черпел информация за книгата си. Стана въпрос и за прословутия мезонет на сем. Първанови, за който се носят слухове, че е подарен от оръжейния бос Петър Манджуков и заради което преди три години Иво Инджев бе принуден да напусне бТВ. Журналистът говори и за ловната страст на Първанов, както и за митовете за връзките му с жени. В книгата е описан епизод, в който арестувания в акция „Октопод” Алексей Петров, заедно с още четирима яки мъжаги от службите, отиват при певицата Мариана Попова и я „съветват” да опровергае слуховете за връзка с президента в редица медии, което тя и направила. Последната тема очевидно изнерви следващия гост на предаването, точно певицата Мариана Попова. Доста фалцетно тя реагира на въпроса на водещата Нана за тези слухове. „Стига с тези неща, не искам да ги слушам”, ядоса се Попова. Тя обвини „жълтата преса” и журналистите, в лицето на Кулезич, че носели вина за тази история. Тя обаче не отговори нищо на обяснението, че авторите на предаването са поканили най-учтиво хора от „Дондуков” 2 да участват и да изразят своята гледна точка, да опровергаят или да потвърдят изнесените факти в книгата на Инджев. Самата Мариана Попова, макар и афектирана от темата, така и не отрече връзка с президента.

петък, 4 юни 2010 г.

БЪЛГАРЯ ОГЛУПЯВА!

Антон Сираков: ВОЛЕН СИДЕРОВ СЕ ОПИТА ДА МЕ УБИЕ!


Това скандално изявление направи бившият зам.-председател на политическа партия „Атака” на учредяването на партията си „Нова сила” в Стара Загора. Инициативен комитет от бивши членове от партията на Волен Сидеров от Стара Загора, между които и действащи общински съветници, застанаха зад идеята на Сираков, който е поредният отцепил се от структурата на националистите. „Волен Сидеров се превърна от политик в психопат. Той не иска да има политически партньори, а слуги. Месец след като напуснах „Атака”, до мен достигна информацията, че е планувал покушение срещу мен.” Това сподели пред своите симпатизанти и съратници Сираков. Нова сила се самоопределя като дясно центристка партия, чиито амбиции ще бъдат да измести „болната” структура на Сидеров от политическия живот на България. Сираков заяви също, че не се страхува от Волен, и че по-скоро Сидеров трябвало да се страхува от него. Той щял да разчита на всички здравомислещи симпатизанти на „Атака”, които не одобряват „продажната политика на лидера” си.

Стара Загора
Тина Червенкова

ШЕФА НА ОХРАНАТА НА ИЛИЯ ПАВЛОВ ДНЕС Е БЛИЗЪК ЧОВЕК НА ПРЕМИЕРА!


Боби Даскалов, който е президент в момента на пазарджишкия футболен тим, вчера печели победа над Велбъжд (Кюстендил). Бившият шеф на охраната на Илия Павлов сега е доверен човек на Бойко Борисов. Г-н Димитров е известен като „захарното момче”, което наследи бизнеса със захарта след Илия Павлов. В годините преди кончината на Илия Павлов на президента на „Мултигруп”, Боби Даскалов в качеството си на експерт по карате втори дан е шеф на охраната на Илия Павлов. От този период той разказва за един купон в резиденция Бистрица, на който присъствали емблематични личности като Ахмед Доган и Сашка Васева. Дълго време преди това Илия Павлов ухажвал емблематичната певица, която палила еротика в него. Тази вечер той успял да я накара тя да му обещае, че ще се върне да прекарат заедно ноща, но така и не я дочакал, защото тя не се върнала. А охраната, която била инструктирана да посрещне певицата леко се пошегували, че „ боса си е намерил майстора”. Илия Павлов даже е закупил и първия микрофон на скандалната звезда. По - късно Боса на „Мултигруп” станал и камъчето на раздора между Слави Трифонов и Сашка Васева, която вражда датира и до днес.

НАЙ - СЕТНЕ УЛИЧИХА ПЪРВАНОВ В БРАКОНИЕРСТВО!


Българският президент е нарушил закона по време на визитата си в Узбекистан през 2008 г. и може да бъде смятан за бракониер - каза за Дойче Веле узбекската журналистка Гуласал Камолова, авторка на разследване по темата. Неин репортаж по случая бе излъчен и по "Радио Свобода". Гуласал Камолова казва още:"Визитата на българския президент беше широко отразена в Узбекистан. Но много тесен кръг от хора са били запознати с подробностите, че извън официалната част президентът е бил гост във ВИП-комплекса в Айдаркул. Например това, че президентът е стрелял по зайци, което е интересно, знаят само местните хора от Фаришкия район. Само на малцина от областта е известно, че там е идвал българският президент. Това знаят единствено местните хора от Фаришкия район."С тях журналистката се срещнала лично и те потвърдили описаното в сайта Фергана.ру преди 2 дни. (Репортажа четете по-надолу.)Според Камолова е абсолютно сигурно, че "българският президент е бил в резервата, придружаван от делегация. Това е факт. Това, което излъчихме в моя репортаж по "Радио Свобода", са свидетелствата на местните хора. Защото доскоро мнозина се съмняваха, че българският президент е бил на територията на резервата. Сега вече е ясно, че той е бил там, че се е целил в архар, и че е стрелял по него. Оттук нататък обаче мненията се раздвояват - едни твърдят, че президентът е уцелил, а други - че не е.""Законът забранява да се ловува на територията на резервати, казва още журналистката. Но самият факт, че преди това е имало обаждане по телефона от министър-председателя на Узбекистан, е поставило служителите на резервата в позиция да не могат да му кажат нищо. По силата на закона това се смята за бракониерство.Дори и да не е убивал, той е нарушил закона, защото е влязъл въоръжен на територията на резерват. Това вече е нарушение. Той се е целил с пушка в архар. Само заради това може да бъде смятан за бракониер, за човек, който е нарушил закона"

МВР АКЦИЯТА "ПЛАСТИКИ" - ОБЗОР!


МВР отчете поредната си акция, този път насочена срещу източване на банкомати с т.н. "бели пластики". Арестувани са 11 души, начело с лидера на бандата - криминално проявеният Ивайло Цонев-Рапа.
Популярният в ъндърграунда Ивайло Цонев-Рапа и групата му са задъражни при акция "Пластиките" на МВР, съобщават от вътрешното министерство.
Бандата имала стройна йерархия и схема за работа. Двама тартори набирали хора и всяка вечер им раздавали бели пластики за източване на банкови карти на чужденци. На сутринта наемниците връщали пластиките, отчитали парите и получавали уговорена сума.
Акцията по задържането е страртирала днес сутринта, когато групата отчитала поредния оборот.Така били задържани 10 души, някои от които с атрактивните прякори Лачения, Захарчето, Худи и Гуми. Първоначално били открити 12 500 лева и 10 пластики, а впоследствие са конфискувани още 60 000 лева.
По-късно полицаите задържали и тартора Иво Рапа, в който били открити още пластики.
От МВР съобщават, че повечето от задържаните са криминално проявени за измами, наркотици и кражби на коли. С наркоразпространение се свързва и името на Иво Рапа, на когото преди време бе взривено и жилището.

четвъртък, 3 юни 2010 г.

БОЙКО ЛИ Е ЧОВЕКЪТ НА ЦРУ У НАС?

СКАНДАЛ!!! УБИВАТ ПРЕЗИДЕНТА?


Заплаха вероятно дебне държавния глава на България, алармира в. "Конкурент". Според регионалното издание над Георги Първанов е надвиснала необявена официално опасност, заради която специален екип на ДОТИ извършва невиждани до този момент проверки преди президентските посещения в провинцията.Първанов е пристигнал вчера във Враца по случай тържествения митинг-заря в памет на загиналите за свободата и независимостта на България при изключителни мерки за сигурност. Екипът му проверил дори и венците, които се поставяли пред паметника на Христо Ботев.За първа година сигурността на държавния глава е била засилена 24 часа преди неговото посещение.За осигуряване на безопасността на Първанов във Враца пристигнал и екип на специализирана дирекция "Оперативни и технически операции" – ДОТИ, който със специални уреди за търсене на експлозиви проверил цялата сграда на общината. С технически средства били инспектирани дори и храстите около нея.Мерките за сигурност тази година стигнаха до крайност. Спецслужбите довели дори полицейско куче, специално обучено да търси взривни устройства. След като четириногото "ченге" не открило никакви признаци на заложени бомби в сградата, били щателно проверени и служителите, отговарящи за венците, които се поднасят на паметника.

БОМБА!!! ДОЙДЕ КРАЯТ НА СРЕТЕН ЙОСИЧ!


Сръбският наркотрафикант Сретен Йосич, известен още като Йоца Амстердам, бе признат за виновен за поръчител на убийството на Горан Марянович през 1995. Присъдата на Йоца е 15 години.
Според съда в Белград през юли 1995 години Йоца Амстердам е накарал Миодраг Проданович и Боян Милосавлевич да убият Горан Марянович в кафенето "Бамби", в спортния комплекс "Олимп", съобщава БНР.Сретен Йосич се намира в следствения арест от 27 април миналата година поради обвинение за участие в убийството на хърватския журналист Иво Пуканич. Прокуратурата обвинява Йосич и неговата група, че са убили Пуканич и Франич на 23 октомври 2008 г. в Хърватия.Пуканич бе собственик на в. „Национал”. Заедно с Йосич подсъдими са хърватите Роберт Матанич, Лука Матанич, Амир Мафалани, Боян Гудурич и Слободан Джурович, срещу които вече е започнал процес в Загреб.Всички те са много добре познати в БългарияБратята Матанич и Амир Мафалани бяха обвинени, че са част от хърватска група убийци, извършили едни от най-показните убийства в България в средата на десетилетието. Матанич бе арестуван в Сърбия и екстрадиран у нас. В крайна сметка обаче делото срещу тях беше съкратено и съдът го освободи поради липса на доказателства.Най-опасният човек на БалканитеСмята се, че всички те работят за Сретен Йосич и са неговият наказателен отряд. Самият Йосич е смятан от Белград за най-опасния човек на Балканите.Сръбската преса го определя като наемен убиец, произлязъл от УДБА (тайните служби на Югославия.), превърнал се в един от най-големите наркобосове в Европа.Смята се, че е работил директно с наркокартелите от Южна Америка.Йоца Амстердам живее и работи дълго време в България, където е арестуван през 2002 г., след операция, ръководена от тогавашния главен секретар на МВР и днешен министър-председател Бойко Борисов.Арестът е след искане на холандските власти във връзка с убийство на холандски прокурор.Миналата година пък случайно или не, непосредствено преди парламентарните избори в България Сретен Йосич заяви, че докато е бил в България, е бил покровителстван от Бойко Борисов. БСП веднага поиска разследване на случая.Тогава в. „Уикенд” излезе с новината, че БСП платила на Сретен Йосич за убийство на Бойко Борисов преди изборите.Очевидно, тази новина не се потвърди, но безспорно има много тъмни моменти между връзките на Йосич с българските тайни служби и техните политически представителства.

СКАНДАЛ!!! ДЪРЖАВАТА Е В ОПАСНОСТ!

сряда, 2 юни 2010 г.

НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ - БОЙКО ОРХАНЯВАЛ ДОГАН!

Поредната бомба около топлата връзка Бойко-Доган, избухна тази седмица. Бивш охранител от несъществуващата вече охранителна фирма „ИПОН”, разкри пред „ъндърграунд-медия”, че Бойко Борисов бил лична охрана на Ахмед Доган за известно време.
В началото на прехода, когато охранителната му фирма бил на върха, сегашният кмет на София и неформален лидер на „ГЕРБ”, се славел като един от най – сигурните охранители. Не случайно самият Тодор Живков, го избрал за персонален охранител. Мега скандалното обаче от миналото на Борисов, е че и младият тогава лидер на ДПС – Ахмед Доган се ползвал от услугите на него персонално и на фирмата му. Според проговорилият охранител и Бойко и Доган, имали снимки заедно на митинги и ВИП-срещи, от това време но и двамата ги покрили за да не се само-компрометират. Сега ситуацията била такава че да крият този факт, но определено топлата връзка между тях датира от преди доста години. И двамата знаели доста неща за себе си и нямало как да не се изтърпяват. Както се видя словесната война между тях, беше слаба, тиха и продължи за кратко. По всяка вероятност дори ще свърши с протегнати ръце и от двете страни.

ПОЛИ ПАНТЕВ ЩЯЛ ДА СТАВА ПОЛИТИК!


Няколко месеца преди да бъде убит, известният като един от основателите на групировката СИК, правел постъпки да се ангажира с политика. Дори амбицията му била още по сериозна, защото известният бос държал да се влее легално в структурите на вътрешното министерство. Както стана ясно напоследък, повечето от покойните босове са били щатни сътрудници на службите, така че желанието на Пантев да сложи бялата якичка , не било налудничава идея а нещо много реално.
За съжаление обаче килърите застигнали го на остров Аруба, тотално пресякоха по обясними причини тази негова цел.
„Доста герои на нашият все още не завършил преход, имаха амбицията са се сгушат в политическото гнездо на България…” казваше от ефира на телевизиите известен скандален политик. Явно е знаел какво говори и нищо чудно някой ден да се окаже, че куршумите ги застигаха не заради разчистване на някакви сметки а за да им пресекат пътят им към жълтите павета. Някои обаче го направиха и сега са уважавани кметове, евродепутати, бивши и настоящи министри….Всички ги познаваме!

ИВО ИНДЖЕВ - ПРЕЗИДЕНТЪТ И ЗЛОУПОТРЕБИТЕ С ВЛАСТ!



Издателство ″Ентусиаст“ и журналистът Иво Инджев имат удоволствието да ви представят ″Президент на РъБъ“. Книгата излиза на 2 юни 2010 г., когато ще бъде и официалното й представяне в ресторант-градина ″Синият лъв“.
″Колективният отказ на медиите да си свършат работата е невидимото за мнозина, но най-пряко основанието да се задават много по-тежки въпроси от онзи за “мезонета”. Способните да забележат това разбраха, че обществото е лишено от защитата срещу заразителния пример на корупцията, чиито метастази тръгват от върха на държавата. А щом за главата е позволено да се вмирише, всеки индивид с престъпни наклонности се чувства направо поканен да ги развихри. Което и стана“, споделя журналистът в книгата.
Докато чака да се изясни истинската самоличност на анонимния източник ″Джеймс Бонд“ или Агент ″007“, оповестил информацията за мезонет, подарен на президента, верен на своето журналистическо призвание, Иво Инджев решава ″да свърши малко работа“ и да напише тази книга.
Изборът на заглавие е не само подходящ, но и съдържащ свръхдоза буквализъм, защото всеки българин би произнесъл съкращението РБ (Република България) като РъБъ. Така в стремежа си да нарича нещата с истинските им имена, Инджев взима крайното решение да запази естетиката на фонетиката и избира заглавието ″Президент на РъБъ“.
Книгата ″Президент на РъБъ“ в никакъв случай не е бунт срещу собственото му минало и то съвсем не е нейна тема. ″За собственото ми въстание ще стане дума другаде и по друг начин“, споделя авторът в предговора към нея. Никъде в книгата си Иво Инджев не нарича президента Георги Първанов с агентурното му име ″Гоце” (освен веднъж в предисловието) не от страх, че ще бъде сравняван с него по формален признак, а защото не е съгласен, че ″Гоце” е по-точното название на неговия (анти)герой.
″Ако страхът беше водещ мотив за мен, нямаше изобщо да се захвана с тази книга“, отговаря предварително Безобидния, както го нарича Георги Първанов в изявление след ″Въпроса” за мезонета.
За да се реши ″случаят”, Иво Инджев организира импровизираната ″кръгла” маса в книгата си, за да почерпи мъдрост и още обективизъм от своите ″съветници”. Освен Джон Лок, там са и Аристотел, Аристип, Сократ, Питагор, Гай Юли Цезар, Диоген, Сенека, Ларошфуко, Епикрит и много други, сред които и негови колеги и приятели, с които ще стигнат до простичкото философско заключение от написното и за горчивата чаша в края на книгата... пардон на живота, който Уди Алън определя като ″опасна болест, която се предава по полов път“.
Още много време ще мине, докато всички ние, независимо кои сме и какво работим, разберем, че в думите на Лев Толстой: ″Едни от най-опасните думи са: всички правят така“, се крие не само лична, но и дълбоко историческа истина. Това е тежката присъда за Президента на РъБъ в края на екзистенциалния дебат около ″масата“.
След нейното изричане Иво Инджев просто добавя, че на един президент най-малко му приляга такава индулгенция и Агент Гоце съвсем не е частен случай, а емблема на един много по-грандиозен проблем, която се превръща в контрагент на реваншизма.
″Президент на РъБъ” е опит за запознанство с истината от “най-висша инстанция”. И е монолог за несъстоялия се разговор в българските медии. Инстанцията е толкова висша, че се е превърнала в “свещена крава” начело на стадото. Имаш крава, пиеш мляко. Ако нямаш, пиеш една студена вода.
Пих една и ми подейства лековито. Препоръчвам я. Избистря паметта. Камък може да ви падне от сърцето. Разширява зениците, кръгозора и свития от страх стомах. Лекува болки от чупки в кръста и артрит от коленичене. Вода от извора ви предлагам и на вас.
Запознайте се с непознатия ви президент на РъБъ.
В книгата ″Президент на РъБъ” журналистът Иво Инджев дава отговор на куп въпроси, които ежедневно вълнуват обществеността, в един прям и много личен разказ:
Какво е общото между Георги Първанов, 53 г. и “Гоце Делчев” 53 Е?
Кой (не)живее на “Гоце делчев” 53 Е и защо?
Защо не ме удаваха в капка истина?
Как усмиряваше опърничавото слово?
Кои са следочистачите му?
Как президентът замери журналист със с(к)андал?
Защо около него витае страх?
Как Путин го репликира за приятеля му Манджуков?
Как се озова между Путин и Распутин?
Проводник или полупроводник на руските интереси?
Как Държавният департамент на САЩ дипломатично го опроверга?
Защо се преобърна за НАТО?
Как прескочи от комунизма към хедонизма?

ПУСНАХА КОРУМПИРАНИЯТ ЕКС МИНИСТЪР ЦОНЕВ!

КРАСИМИР ГЕРГОВ - СЛАВИ СИ ОТИВА!

вторник, 1 юни 2010 г.

БОЙКО : СЛАВИ Е ЛЪЖЕЦ!

ВИЖТЕ ВЪПРОСИТЕ С КОИТО СЛАВИ УПЛАШИ БОЙКО!


Бойко Борисов не откликна на поканата, която "Шоуто на Слави" му отправи миналата седмица. Официален отговор в предаването така и не дошъл - нито за отказ, нито за съгласие. "Явно министър-председателят не желае или няма отговор на въпросите, които искаме да зададем. Може би, ако бяхме бензиностанция, параклис, първа копка на зала, отсечка от метро или финал на реалити състезание щеше да дойде", предположи сценаристът Тошко Йорданов. Редколегията и Дългия коментираха процеса на обяснения от страна на медиите към премиера за това дали им е оказван натиск. Още преди няколко месеца Трифонов разкри, че той им праща смс-и, пише afera.bg. "Ако ще говорим за натиск над медиите, той пред камерите на БТВ заяви, че може да ни приключи. Това, ако не е натиск... Може би хората на Цветанов трябва да нахлуят тук в акция под кодово название "Сценаристите" и да ни поизтръшкат.", пошегуваха се хората на шоумена. Ето и всички въпроси, които от "Шоуто на Слави" бяха подготвили за Бойко Борисов. Господин Борисов,1. Още ли смятате, че най-големият проблем на България е лошият човешки материал, както заявихте в Чикаго? Вие от какъв материал сте?2. Защо назначихте за министър човек, който преди време наби полицай?3. Каква е позицията Ви за ДДС – че трябва да се намали, както Ви посъветваха в Израел, че трябва да се увеличи, както Ви посъветваха в Катар, или че трябва да си остане непроменен?4. На кои журналисти пускате есемеси? Те отговарят ли Ви?5. Ще проверите ли наистина чия собственост са медиите и какъв е произходът на парите, с които са закупени?6. Кой е виновен за огромната контрабанда на цигари в последните няколко месеца?7. Какъв според Вас е Алексей Петров? Лоялен гражданин, както го нарекохте Вие, или престъпник понеже е в ареста?8. Какво е съотношението между задържаните и изправените пред съда по време на Вашия мандат? На всеки 20 задържани – 1 пратен на съд или по-малко?9. Австрийският парламент има шест служебни автомобила, българският има 80. Колко мерцедеса са нужни на българското Народно събрание по време на криза?10. Още ли смятате, че цитирам: „За времето си Сталин, Хитлер и Мао са номер едно”? За какво им се възхищавате и искате ли да приличате по нещо на тях?11. Какво стана с барбекюто на Доган? Нали щяхте да го бутате, защо се отказахте?12. Какво мислите за Румяна Желева? Защо я уволнихте, при положение, че казахте за нея цитирам: „Аз съм изпратил в Европейския парламент човек, който считам, че е компетентен”?13. В едно интервю казахте, че можело отдавна да приключите шоуто, но не било демократично. Как точно си представяхте, че може да ни приключите – юридически или физически?14. Смятате ли, че сте избрали подходящите хора за министри при условие, че Божидар Нанев и Румяна Желева вече се издъниха?15. Защо когато стане въпрос за държавни плащания, винаги говорите от първо лице единствено число – аз дадох пенсиите, аз платих на лекарите, аз платих на фирмите? 16. Какво става с АЕЦ Белене и притеснява ли Ви фактът, че руснаците искат да строят Атомна електроцентрала в Турция?17. Има ли отношение спечелването на държавни поръчки с победите Ви на тенис? А вярно ли е, че ако някой Ви бие на тенис и веднага след това бизнеса му пострадва?18. Защо държавата демонстративно не спазва договорите, които е подписала?19. Защо държавата не защитава гражданите си – например какво направихте за похитените от пирати български моряци?20. Как ще коментирате думите на финансовия министър, че кризата е приключила през април? Виц ли е това или той по принцип не знае какво говори?21. Как ще коментирате думите на министъра на икономиката, че още не сме стигнали дъното и кризата тепърва ще се задълбочава?22. По какъв критерий избрахте министрите във Вашия кабинет и каква част от тях сте срещнали на кръстовища?23. От натрупания бюджетен дефицит до момента, само една трета е на стария кабинет, а останалите две трети са в резултат на действията на Вашето правителство. Откъде дойде този дефицит?24. Как ще обясните това, че в актуализирания бюджет вече е заложен 5.5% дефицит, който е само с половин процент по-нисък от дефицита по времето на Жан Виденов?25. Докога Станишев ще е виновен?

СКАНДАЛ! МЕДИИТЕ РЕКЕТИРАТ ВЛАСТТА!

понеделник, 31 май 2010 г.

В ЦЕХОВЕ НА БУЛГАРТАБАК СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ЦИГАРИ МЕНТЕ!


Разследването на флагманът на свободното слово “ ПАПАРАК”, около аферите и далаверите във все още държавната компания “ Булгартабак” продължава с всички сили. След почти месец работа от страниците на любимият ви вестник, излязоха толкова скандални факти за източването и далаверите в компанията че странно как нито една институция не се самосезира или поне не се свърза с нас за да иска информация. Последното което разбрахме например е че определени цехове на “Булгартабак” предимно в провинцията към настоящата дата се произвеждат менте цигари. Тонове от стоката на един от законните пороци излизали на ден от складовете и захранвали черният пазар ощетявайки държавата със стотици милиони. Публична тайна е за всички нас че на няколко възлови точки и пазари в София, човек може да си купи цигари с непозната марка и без бандерол на стойност около 2-3 лева, но никой нищо не прави по въпроса. Защо? Да не би някой в управлението на страната да име интерес от това? Сигурно. Замислете се и вие господин премиера и вие господин вътрешен министър...?

БАРЕКОВ ГОТВИ ГОЛЯМ СЕКС СКАНДАЛ С ПРЕЗИДЕНТА! ПОРЪЧКАТА ДАДЕНА ОТ НОВАТА ВЛАСТ!



Слух за грандиозен секс скандал свързан с държавният глава на република България, озари преди дни цялото медийно пространство. Той носи информацията че скандалът ще бъде разтърсващ и буквално нокаутиращ. По наши скрити канали научихме че огнището му за разпалване ще бъдат медиите на скандално известният журналист Николай Бареков, които ще разкрият толкова горещи скрити факти за държавният глава че със сигурност те ще се отразят доста зле на името му и на политическата му кариера. Разбира се информацията ще бъде подкрепена с доказателствен материал, както и с разкази на преки участници в скандала. Колкото и да се опитвахме не успяхме да разберем пикантните подробности и детайлите около него но със сигурност стана ясно от кого е дадена поръчката за идващият голям резил за Първанов- Едва ли някой ще се изненада като споменем двете думи – новата власт. Чухме че ударът бил плануван още от няколко месеца. По него траело тайно журналистическо разследване, което обещава че процентът на достоверност на разказите които ще бъдат изнесени ще е стабилно висок.
ПАПАРАК

ЧРД ХИТЛЕР!

ДЪЛГИЯ ИЗДИГА СВОЙ КАДИДАТ КМЕТ НА СОФИЯ!



След като бе отритнат от Бойко Борисов, Слави Трифонов планира поредния си политически проект. Дългия се кани да основе партия с името „Патриот” и да влезе в коалиция с политическото джудже на Яне Янев РЗС. Не е ясно как точно тази формация ще бори ГЕРБ, но Слави твърдо си го е наумил. Не е за подценяване и рамото, което ще даде приятелчето на Слави Георги Първанов.
На кметските избори „Патриот” ще издигне кандидатурата или на сценариста Иво Сиромахов, или на писателя и драматург Иван Кулеков. Вторият веднъж вече се е явявал на президентски избори, макар и като кандидат за вицепрезидент, в тандем с драматурга Христо Бойчев. Тогава двойката Бойчев-Кулеков събра близо 58 хиляди гласа. Трифонов засега не е избрал на кой от двамата ще заложи, макар и Сиромахов, и Кулеков да са „куци коне”, когато трябва да се бяга по политическата писта.
Слави е в топли отношения с Първанов
Пръст в конспиративния план за завземането на властта има и уволненият журналист Николай Бареков, който също ще се притече на помощ на Дългия. А когато се спомене Бареков, човек трябва да се сеща и за магнатите, близки до ДПС, Ирена Кръстева и Делян Пеевски. Това обяснява и пушилката, която вдигат напоследък сценаристите на Слави срещу Корпоративна търговска банка, съсредоточила приблизително половината от държавните пари. Точно в тази банка имат интереси от ДПС, с което са обвързани Кръстева и Пеевски. С пушилката срещу КТБ Слави замо замита следи и не след дълго приятелският огън по Кръстева и Пеевски ще спре. С този ход Дългия доказва само едно – че е готов на всичко, само за да свали Бойко Борисов от власт, дори цената да е съюзяване с ДПС.
Що за ирония на съдбата – партия с името „Патриот” в съюз с етнически турската партия ДПС… „О, времена, о, нрави!” – древният възглас приляга и за тази ситуация.

в-к "ПАПАРАК"

неделя, 30 май 2010 г.

ПЪРВАНОВ ВИКА - ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!


Президентът Първанов се оплакал в едно пернишко село, че правителството водело последователна кампания за натиск върху медиите, която целяла да бъдат уплашени определени медии. Освен това се ожалил, че покрай необходимите действия на полицията имало и доста радикални действия, които трябвало да създадат страх в обществото. Ако току-що бяхме паднали от Марс, щяхме да се впечатлим от думите на „социалния" президент, ама не сме. Напъните на Георги Първанов да влезе в ролята на борец за човешки правдини са, меко казано, нелепи. Първанов е човекът, заради когото телевизионен водещ беше подканен да напусне поста си, след като съобщи непроверена информация, че президентът притежава мезонет на стойност 100 хил. евро на централен булевард в София. Същият президент е представител на партия, която си позволява преди всички избори да манипулира възрастните българи със заплахи, че ако не спечели БСП, другите ще им спрат пенсиите. Възможно е и амбициозните полицейски операции наистина да са създали страх, но в душата на Първанов, един от неговите спонсори вече е осъден. Премиерът Борисов намекна вчера, че президентът се опитва да вкара страната в политическа криза с оценките си, и то по време на икономическа криза. Това най-вероятно е така. Във всеки случай Първанов се държи като в приказката „Крадецът вика: "Дръжте крадеца!"

ПЕДОФИЛ В СОФИЯ!Сериен насилник на деца върлува в столицата!Пазете децата си!


Вонящ на парфюм пиян педофил дебне децата в София. Извергът се изживява като доктор и засега е неуловим. Той обикаля паркове и площадки, примамва хлапета, сваля им гащичките и ги убожда със спринцовка. За момента от полицията не казват какво точно инжектира. Това разкриха в разследване известни журналисти. Полицаите получили първите сигнали за педофила още миналата година но случаят бил потулен заради скандала и масовата паника. До жертвите на изверга се увеличават.. По наши данни само за последните 2 месеца има 5 такива случая. "Той е около 50-годишен, висок е към 1,80, едър. Има побеляла, късо подстригана коса, с леко челно оплешивяване. Децата казват, че много мирише на парфюм, но и на алкохол. За сега се знае че педофилът напада и момиченца, и момченца между 6 и 11 г. Чудовището обикаля детските площадки в западните квартали - "Люлин", "Надежда", "Илинден", "Зона Б5" и "Обеля" в столицата. От време на време се появява и в "Дружба". Има си "любими" сезон, ден и час за гаврите. Обикновено напада в горещините - най-вече в понеделник, между 10 сутринта и 3 следобед. Маниакът не говори с децата. Пипа ги, а след това идва спринцовката. Убождането най-вероятно е с физиологичен разтвор, защото нито едно дете не е заразено, коментират от полицията. Очевидно е, че се изживява като доктор. Към днешна дата нямаме информация за друго насилие.

София
Деси Монева

ПЪРВАНОВ Е НА СТРАНАТА НА МАФИЯТА!?

ВЕСЕЛИНА ТОМОВА - ЖУРНАЛИСТЪТ ИВАН БАКАЛОВ Е БЕЗДАРЕН!


Едно лице на име Иван Бакалов, което списва един сайт и междувременно се подвизава като автор на в. „Галерия”, реши да се поупражни върху afera.bg Никаква изненада. От „галеристкия” отбор изхрачиха вече една кофа помия срещу afera.bg и Веселина Томова. Този път Бакалов нервничи, че сме препечатали материали от сайта му. Апропо, с линк, позовавайки се.
„Afera.bg - да си поиграя, мамо, на журналистка”, изтипосал гръмко заглавие лицето Иван Бакалов. Всяко напъване трябва да се оценява, затова му благодарим за енергията, която е посветил на afera.bg
Ако трябва да бъда истински честна, нямам никакъв афинититет към текстовете, публикувани в сайта на лицето Бакалов който според мен е срам за българската журналистика и тъй като не ми правят особено впечатление като талантливи, не залагам на препечатването им.
Мой колега обаче, който е трижди по-талантлив от лицето Бакалов, внезапно го обзело състрадателно чувство към сайта на поредния „морализатор” в журналистиката и му препечетал текстове. С линк и позоваване.
Вместо да благодари, че му популяризираме сайта, лицето Бакалов реши да пише аналитичен опус – изследване на afera.bg и Веселина Томова.
Не искам да коментирам политиката на тоя сайт – войни в защита на Алексей Петров, на арестувания варненски общинар Гуцанов, срещу Красимир Гергов и т. н. разни псевдоразследвания, коментари-обръщения от типа „г-н министър”, г-н премиер” и т. н. За кое са прави, за кое – не, не ме интересува. Мен ме интересува да не краде. И редакторки като Томова да не си мислят, че това е то – гепиш оттук-оттам, понапишеш нещо, някой призив от типа „Велчев и Цветанов да си образуват операция „Тапигьози”. За себе си!” и – хоп, направил си медия. Важен си, журналист си. И Томова дава интервюта пред други важни медии като нейната, в които обяснява какъв е истинският журналист… Абе, направо е стандарт в професията.
И ако някой се осмели да каже нещо за нея, го залива с миризливи публикации - че са му криви зъбите, че прави секс с еди кой си, че… Та очаквам сега да науча интересни неща за себе си.”, пише лицето Бакалов.
Изумителна е тази отривиста злобна енергия на „галеристите” срещу afera.bg и моята особа. Вече истински се забавлявам с неистовите комплекси, които ги тресат.
Нямам никакво намерение да се занимавам с лицето Бакалов, но се налага да му припомня, че като се прави на света вода ненапита от Алексей Петров, трябва да си признае чистосърдечно, че взима хонорари точно от вестника на Петров.
А иначе, който може да води войни – може. Който не може – чопли семки.
Впрочем, лицето Бакалов очевидно е изключително изнервено, че Моника Йосифова вече не е така впечатлена от сайта му.
Коя е Моника Йосифова ли? Бившата съпруга на шефа на Първа частна банка Венцислав Йосифов, притежателка на „ПР енд медиа”. Моника Йосифова водеше пиар-кампании както на Георги Първанов, така и бе спрягана близо до Сергей Станишев.
В това няма нищо лошо.
Г-жа Йосифова обаче, след като две години е комлиментирала лицето Бакалов, приказката е свършила.
И като свърши сиренето, afera.bg – виновна.
Толкова по историята с лицето Бакалов и комплексарските му атаки срещу afera.bg
Впрочем, с анализите си какво точно се пише в сайта ни, може спокойно да се цани на работа в пресцентъра на Борисов и на ДАНС.
А за рекламата – няма да му искаме пари.
Но пък колегата, който се изяви като Майка Тереза спрямо популяризирането на сайта на лицето Бакалов, сме безкомпромисни.
Наказанието му е да медитира 48 часа върху психо -портрета на лицето Бакалов.

Веселина Томова

БОЙКО - ПЪРВАНОВ Е СРАМ ЗА СТРАНАТА!


Бележка - заглавието е на редак;ията!

РОКО СЕ ЗАВРЪРНА В НАРКОБИЗНЕСА?


41,420 кг. хероин на стойност над 5,3 милиона лева задържаха митничарите на пункт Капитан Андреево, съобщиха от Агенция „Митници”. Тази нощ, при проверка на лек автомобил, митническите служители откриват скрити в облегалките на колата 42 пакета, увити в тиксо и съдържащи бежово прахообразно вещество. При полеви наркотест веществото реагирало на хероин. Всеки от пакетите е с тегло около килограм. Общата стойност на задържаната пратка е над 5,3 милиона лева по цени за нуждите на съдопроизводството.В автомобила „Фиат” с турска регистрация пътували двама турски граждани - 50-годишният К. Х. и 48-годишният А. Т, двамата се познати на властите ни като доста близки на кърджалийският бос Ерджан рашид - Роко. Те обяснили пред митничарите, че пътуват от Турция през България за Румъния. И двамата са задържани от компетентните органи. По случая е образувано дознание.

ПЕТЬО БЛЪСКОВ ЗА МЕДИЙНАТА ПРОСТИТУЦИЯ...


Лошото е, че медиите се държат като евтини проститутки. Те са много щастливи ако някои политик ги приласкае за кратко”, сече рязко в интервю за БГНЕС издателят на в. "Република" Петъо Блъсков. "Има журналисти, които казват: "Вижте ме, мен премиерът ме приема, дава ми интервю. И те изведнъж стават като стари мекици и много са радостни и са щастливи”. "Вестниците освен всичко друго са бизнес. Докато те са лишени от естествените си приходи, те са принудени да ходят и да се слагат на политиците, които допуснаха монопола в рекламата”, каза той, връщайки се назад в годините, когато ВАЦ купи "24 часа” и " Труд” и започнаха да предлагат огледална реклама в двата всекидневника. "Около 65- 70 % от рекламните обеми във всекидневниците до преди 3 години бяха в ръцете на ВАЦ, благодарение на мълчаливото съгласие на държавата и нейните регулаторни органи. От тогава насам вестниците бяха заставени да бъдат или корпоративно ангажирани или политически заграбени и натиснати. В този момент, когато държавата им даде монопола, те започнаха да обслужват властта и го правят и до ден днешен. В деня, в който българският вестникарски пазар се освободи максимално от ВАЦ може би ще започне някакво възраждане на българските всекидневници. Шеговитият материал на Иво Сиромахов за това, че вестник в България се прави със сваляне на информация от интернет, подкрепяна на доброто в лицето на тези, които са на власт и без анализи на политиката и бизнеса, за да не се обиди някои, на 96 % процента е успешен. Колеги, разберете, вие правите безплатна реклама за милиони на всякаква кифла и на всякакво кюфте наречено депутат или министър и те се чувстват велики. Вие им създавате това самочувствие, след което то се стоварва върху вас, защото започват да ви манипулират. Ако един месец не стъпи нито едни журналист в Министерски съвет, в парламента, по партийните централи – това стига на някои от тези хора да могат да се гръмнат. Ние отгледахме политическия Франкенщайн, който излапа свободната журналистика, а перспективата е журналистиката да се пребори за своята чест. Има хора, които се опитват да противопоставят медиите едни срещу други, а митът за неясните собственици на медиите се създава от политиците нарочно, за да не се говорим за другите, истинските проблеми на българските вестници.”, казва още в интервю за БГНЕС Петьо Блъсков.

ИЗЧЕЗВАТ И СЕ ПРЕБИВАТ СВИДЕТЕЛИ СРЕЩУ МАРГИНА!




Вили Моториста изчезнал, отлагат очна ставка между него и друг свидетел, защото няма информация къде се намира.С патерици в съда се появи вторият ключов свидетел на прокуратурата Тихомир Дочев – Мравката. Той обяснява, че си счупил крака, докато слизал по стълби. Достоверни източници обаче твърдят, че Дочев е бил блъснат по стъпала и пострадал, докато се е опитвал да се закрепи за парапета. Твърди се още, че човекът, който е показал на Мравката какво го очаква, ако не даде на заден в показанията си, го е последвал по стълбите и се е разходил по ръцете му. В съда Дочев е криел ръцете си, за да не се виждат следите, оставени от грайферите на подметките, които са го респектирали. Паметливи припомнят, че предупреждение имаше и срещу Вили Моториста - основния свидетел, който трябваше да закове Маргините в съда. На Добрев пък му изгоря къщата. На последното заседание по делото Велин не се появи, а от съда обясниха, че по настояване на прокуратурата е отложена очната ставка, която е трябвало да му бъде направена с друг свидетел. Твърдението е, че Добрев е в неизвестност и не може да бъде докаран да свидетелства по делото. От прокуратурата обаче укривали истината, за да не се всява смут сред останалите. Тихомир Дочев – Мравката, е единият от четиримата подсъдими за убийството на Бай Миле и още петима души в столичния ресторант "Славия" през 2004 г. Мравката неочаквано прояви инициатива и започна да топи Големия Маргин, на който бил шофьор за известно време, което веднага доведе до версия, че е сключил с прокуратурата договорка да се спаси от панделата. Тихомир Дочев е посочен по делото на Маргините от таен свидетел, криещ се зад №7771. Преди три години се твърдеше, че човекът, скрит зад номера, е бившо ченге от Хасково,именуващо се Иван Полицая. Експолицаят се отказал от службата към държавата, за да поеме хероиновото снабдяване на оборотен от наркодилърска гледна точка софийски квартал на групировката СИК. Бил за малко и закачен за хората на Киро Японеца. Хасковлията пък е натопен на ченгетета от Вили Моториста като един от основните трафиканти на амфетамини през турската граница и като организатор в същото време на мокри поръчки. Според Вили Моториста Полицая уговарял с него убийството на арабин. За тази и други мокри поръчки Иван Петров е бил договорил да вкара десет гранатомета през турската граница. Разплащането според защитения свидетел е щяло да стане с размяна срещу амфетамини. Килърът щял да получи десет бона за убийството на арабина. Според негови близки обаче по всяка вероятност е щял да кандиса да свърши работата и за натура– равностойността на тези пари, но в дрога. Амфетаминовият разпределител се е канел да му предложи точно това, но се е намерил и по-евтин убиец, който е свършил работата. Полицаят е прекарал кратко време в турски зандан, но по настояване на нашите власти е изваден от килията и насочен като свидетел срещу Кривокраките.За разлика от криещия се зад номер свидетел, Мравката никога не е ползвал статут на защитен свидетел – въпреки че е настоявал много за това, не му е било разрешено. В съда Дочев е потвърдил, че Братята искали да въртят далавери с Иван Тодоров – Доктора. При поискването на справка от ГДБОП в криминалния контингент кое лице отговаря на прякора Мравката, най-неочаквано наизскочиха цели 35 бандити с такъв прякор, като сред тях не е търсеният обект Тихомир Дочев.




Камен ДИМОВ

ТАЙНТА НА ЗДРАВОСЛОВНОТО ХРАНЕНЕ