събота, 27 ноември 2010 г.

АРЕСТУВАТ КАНДИДАТА ЗА СТОЛА НА МАКСИМ! ОБВИНЯВАТ НЕВРОКОПСКИЯ ВЛАДИКА В УБИЙСТВА, АФЕРИ И КОНТРАБАНДА?

Митрополит НАТАНАИЛ
На 95 години и със завидно добро здраве Негово Светейшество Максим – Патриарх български и митрополит Софийски, се кани да погребе поне още трима мераклии за поста си, но е и да предаде богу дух. Много кандидати да заемат неговия пост поглаждат брадите си в очакване на момента, в който топлото местенце на патриарх Максим ще се оваканти. Скорошни изгледи за това обаче не се очертават.Духовникът чупи бедрена кост – тъкмо два пъти, остана без зъби и недоброжелатели дори се шегуват, че вече прилича на живи мощи. Напук на всичките си врагове, „Дяволският епископ“, както го наричат, спокойно върши божиите дела, като дори се изтипоса в парламента, за да благослови новите народни избраници барабар с премиера Бойко Борисов. „Народните пастири“ шушукат, че няма нищо чудно в „младежкото поведение” на патриарха – той бил безсмъртен!Не може да си на 95 години старец и да припкаш като млада мома. Патриарх Максим не се оплаква от никакви болежки, онзи е сключил сделка с дявола”, разказва с треперещ глас един от приближените дякони до главата на Българската православна църква (БПЦ).В действителност в рамките на няма и две години на вече преклонна възраст Мацо, както го наричат зад гърба му, претърпя две операции на бедрената кост. Кракът му се чупи, заради „коварен“ бастун, на който се подпираше. Малко хора на възраст почти век биха издържали подобни тежки операции, но не и безсмъртният дядо Максим.В същото време зли езици злословят и за сексуалната ориентация на Мацо, който като бисексуален, имал „тясна” връзка с бившия си шофьор Борис Ников – богослов. Той обаче се разболява и умира сравнително млад – нещо, което патриарх Максим преживява твърде болезнено – по-тежко и от смъртта на майка си.Дали има нещо вярно в слуховете, че Негово Светейшество е сключил сделка с дявола и скоро няма да се помине, безсмъртен ли е наистина патриарх Максим, можем само да гадаем. Едно е сигурно – истинска война се води в момента за наследството на „бялото було“.Легитимността на избора на патриарх Максим е поставена под съмнение през 90-те години на 20 век, което довежда до разкол в БПЦ и създаване на втори синод на митрополит Пимен и митрополит Инокентий. Няколко месеца преди интронизацията, на 8 март 1971 г., Политбюро на Централния комитет на Българската комунистическа партия на свое заседание взема решение за глава на Българската православна църква да се предложи и поддържа ловешкият митрополит Максим. Задачата се възлага за изпълнение на ---

Скандал! „Наглите“ разкриват сепаратистките схеми в България!

На новата страница на електронният таблоид “ Наглите“ е качена книгата на журналистката Десислава Монева “ СЕПАРАТИЗЪМ“! Нещо непубликувано в нета. Тук можете да прочетет откъс:

Българските куизлинги!

През 1940 г. водачът на норвежките фашисти Видкун Куизлинг активно съдействал за окупацията на Норвегия от Адолф Хитлер. В деня на нашествието лидерът на Национал-социалистическата партия- Видкун Куизлинг- се опитва да взема властта, но и той е принуден да се откаже от германските сили. Властта била заграбена от лидера на германските нашественици рaйх-комисарят Йозеф Тербовен. През петте години нацистка окупация норвежците създават силно движение за противопоставяне, което се борело с германските сили и въоръжено и чрез гражданско неподчинение. И така хора, които сътрудничат с национален враг, изменят и правят предателство спрямо родината, се наричат куизлинги.



На 10 март 1990 г. около 16,00 часа се бяхме събрали десетима души мъжка компания в механа „Брезата“ – Сандански на разпивка. В момент на повишен градус в компанията присъстваше и един-единствен член на македонистите Георги Бухала. Същият ни предложи да отидем на македонски митинг в София да се „разправяме“ с шопите. Ние, без да му мислим много, вземаме решение да пътуваме с нощния пътнически влак за София. Знае се много добре какво направиха комунистите в Пиринска Македония и в този момент, когато се правеха първите крачки на премахване на тоталитарния режим, без да имаме представа каква е политическата цел на този митинг, ние, въоръжени с доза злоба, тръгнахме да се „разправяме“ с шопите. Пътувайки без билети в пияно състояние, с постоянни скандали с обслужващия персонал пристигнахме на Централна гара София на 11 март 1990 г. След половин час с първия бърз влак за София от Пиринска Македония пристигнаха около 25 души от поречието на река Струма. Отидохме на сборното място – НДК, където ни посрещна лидерът на всички македонисти в Република България, самозваният кинорежисьор Георги Солунски с екип на телевизията от Скопие с ръководител Драги Ивановски и кореспондентът на скопския официоз в.„Нова Македония“ в София Владимир Тулевски. Събрахме се около 35 – 40 души. Аз и моята компания бяхме отишли на митинг, а то се оказа, че трябва да сложим подписа си върху петиция, която трябва да се връчи на българския парламент. Шествието трябваше да тръгне към 11,00 часа. Някъде към 12,00 часа се появиха и членове на ВМРО – СМД. Единият от моята компания започна да им дава знак да идват по-бързо, като се обръщаше: „Айде, докога ке ве чекеме!“ Тогава му се даде обяснение, че тия не са от нашите, че са „върховисти“. Една година по-късно журналиститът от македонската телевизия Владимир Лапе монтира специална хронологическа емисия на всички прояви на македонистите. Какво ми направи впечатление? – Защо не бяхме озвучени на проявата ни на 11 март 1990 г. Поради факта, че все още бяхме пияни и псувахме жестоко.



На 12 март 1990 г. на площада в град Сандански ме спря тогавашният организационен активист на ,,Илинден“ Вихрен Запрев. Той ме попита: „Искаш ли да те запишем при нас?“ Аз го запитах къде. Отговорът бе: „В Независимата македонска организация „Илинден“ – ВМРО /независима/ Когато му дадох положителен отговор, ме записа в една тетрадка и така станах член, без да бъда.запознат с нито един програмен документ. На 13 март 1990 г. в района на градския басейн в град Сандански се проведе учредително събрание на местната секция на НМО „Илинден“ – ВМРО /независима/. От присъстващите 33-ма души бе избрано ръководство в състав – председател В. Запрев, секретар – Кр. Илиев, касиер – Иван Петров. Тук се запознах и с Йордан Костадинов от КЧПМПМ /Комитет за човешки права на македонците в Пиринска Македония/. Така започна моята дейност в „Илинден“. Първото ми по-голямо участие като член на „Илинден“ бе на 23 март 1990 г. в град Петрич на контрамитинг на организирания митинг от страна на ВМРО – СМД. На този митинг официално се запознах с Атанас Киряков и Сократ Маркилов. След като завърши контрамитингът, отидохме за кратък разбор в парка край реката. Тук Киряков ми даде служебния адрес на Димче Беляновски от Радио Скопие.


ПАПАРАК : МАКЕДОНЕЦ ОТКРАДНА РОМАНА „ПОД ИГОТО”, ИЗДАВА ГО КАТО СВОЙ В МАКЕДОНИЯ!

Големи спорове, голямо нещо по това дали Македония е или е била част от България, има ли или не македонски език, македонска националност, македонски въпрос, български национални интереси в Македония…Преди десетина години скопски политик казва: „Сбъркахме, че базирахме националната си доктрина върху историята. Просто трябваше през 1992 г. да заявим, че сме политическа нация, създадена след 1944 г. на основата на българската народност. И макар в резултат на насилие, след 50 години вече има друга нация с бит, култура и психология, различна от населението в България.”Той е прав. Историята, която учат в Македония, няма нищо общо с истината. Тя не може да се квалифицира дори като агресия, а като кражба. Кражба на исторически реалности, установени далеч преди появата на българската историография от учените в Италия, Франция, Германия, Русия и дори Сърбия през ХVIII-ХIХ век. Те и техните днешни колеги единодушно твърдят, че населението на географската област Македония е българско от VII век. Че Самуил е цар на България и Василий II е българоубиец, че Илинденското въстание е дело на българите и че Кирил и Методий са създали българската азбука.Но в Македония децата учат, че всичко това е дело на македонците. Учат, че българите са били диваци и варвари татари. И са постоянните окупатори на благородния и чисто „славянски” македонски народ, от които той се отървал с мъка благодарение на братския сръбски народ.Историческата публицистика в медиите не прави изключение. Самуил и хората му били македонци, но използвали българското име, защото българското царство било международно признато. С илинденските въстаници и въобще с ВМРО е по-трудно – тези „македонци” пишат на български, развяват трицветни знамена с лъвове и на всичко отгоре четите им се командват от български офицери. Но и тук скопската пропаганда му е хванала цаката. Въстаниците се борят за автономия, значи са македонци. А се докарват на гламавата България, за да й вземат парите, оръжието и обучените командири. Най-страшни са обвиненията за „окупацията” през 1941-1944 г. Българите се държали като зверове с храброто македонско население, но то достойно се сражавало с окупатора и накрая победило. Всъщност партизаните в Македония са били… 247 души – до един власи, сърби и албанци. На въпроса кой окупатор в световната история е построил за три години 2000 училища, болници, сиропиталища, стотици километри шосета, мостове, жп линии, скопските публицисти мълчат. Но за да бъде една пропаганда наистина тотална, е нужно да се подменят и материалните паметници на миналото. А България е оставила в Македония 743 църкви и 155 манастира, построени между IХ-ХIХ век, всички с икони с надписи на български език. На български са и каменните надписи на дарителите. Много неприятен за македонизма факт.
Какво да се прави? Най-простото е да се махнат надписите. Или – което е по-страшно – да се фалшифицират.
Ето и най-фрапантните практики в това отношение. Във всички църкви в Македония по иконите на св. св. Кирил и Методий е имало надписи „Български просветители в Преслав”. Прилагателното „български” навсякъде е изтрито или замазано с боя. Някъде е заменено със „словенски”. При ремонт или реставрация на стенописи пък българските надписи се заменят с надписи на съвременния македонски език, чиято азбука е създадена в 1944 г. Това е станало в средновековната църква в Осоговския манастир, в църквата „Св. Георги” в Ресен, „Св. Димитър” в Скопие и на много други места. Вероятно, за да твърдят след време, че македонският език е създаден още в средните векове.
Десетилетия наред свикнахме клептоманите в Македония да крадат, каквото им хареса от националната ни история, че накрая съвсем претръпнахме.
„Пиринска мома го води Бразил”. С тази „новина” влиятелният македонски вестник „Дневник” обяви новоизбраната президентка на Бразилия Дилма Русеф за нито повече, нито по-малко от „чиста македонка”?!„Татко и на Дилма, Петар Стефанов Русев, е роден во Габрово, во Пиринска Македонија, а во 1929 година емигрирал поради прогонот на комунистите. Дилма Вана Русеф, првата жена-претседател во историјата на Бразил, има македонско потекло.” Това гордо съобщава скопското издание.
Изо­па­ча­ва­не­то на фак­ти и в учеб­ни­ци­те по ис­то­рия в Ма­ке­до­ния про­дъл­жа­ва въп­ре­ки ре­фор­ми­те в гим­на­зи­ал­но­то об­ра­зо­ва­ние през пос­лед­ни­те ня­кол­ко го­ди­ни.Ав­то­ри­те на уро­ци­те за въз­рож­ден­с­ки­те про­це­си в Ма­ке­до­ния изо­па­ча­ват и де­ло­то на бра­тя­та Ди­ми­тър и Кон­с­тан­тин Ми­ла­ди­но­ви от Стру­га, де­се­ти­лет­на­та кул­тур­но-просве­ти­тел­с­ка дей­ност на Стефан Вер­ко­вич, твор­би­те на Рай­ко Жин­зи­фов и Гри­гор Пър­ли­чев, ка­то в един от уро­ци­те се твър­ди, че през: „… ХIХ в. се уве­ли­чи ин­те­ре­са към фол­к­ло­ра и ези­ка на Ма­ке­дон­ци­те. Ка­то в то­зи про­цес осо­бе­на ро­ля изиг­ра­ват сбор­ни­ци­те с на­род­ни умот­во­ре­ния на Ди­ми­тър и Кон­с­тан­тин Ми­ла­ди­но­ви, Сте­фан Вер­ко­вич и др.“ Знай­но е оба­че, че ис­тин­с­ко­то име на сбор­ни­ка на бра­тя Ми­ла­ди­но­ви е „Бъл­гар­с­ки на­род­ни пес­ни от Ма­ке­до­ния“, а то­зи на Стефан Вер­ко­вич е озаг­ла­вен „На­род­ни пес­ни на Ма­ке­дон­с­ки­те бъл­га­ри“. Редом с тази гавра трябва да се отбележи и факта че македонски автор – писател и журналист със звънкото име Васил Будерски е издал роман със заглавие “ Кръв за македонската земя” Странно или не сюжетът на романа прилича на този на романът на дядо Вазов “ Под игото”. Според доказани литературоведи в конкретният случай конкретно се говорило за тотална преписвания. Имената на героите били сменени, както и местата на действие но всичко останало било едно към едно.
Жалко е когато си нямаш нещо да го крадеш от собственият си брат, при това най – нагло и коварно. Тежско на такъв народ, без минало, без настояще и видимо без бъдеще.

НАГЛИТЕ СВАЛЯТ ГАЩИ! МРЪСНАТА ИСТИНА ЗА ПРЕМИЕРЪТ - КРЪСТНИК ИВАН КОСТОВ!

Костов и СИК
Иван КОСТОВ
99: „Гусин Костов, ако мое и на мене да ми отговориш, с две цифри само: колку гепи?
Иван Костов: Николко!”
Тази весела част от иначе сериозния сблъсък между Иван Костов и участниците в интернет форума на в-к „Сега” на 16 септември 2004 г. най-кратко и точно обяснява настроенията в обществото и нормалната защитна реакция на бившия премиер Иван Костов.
Все по-малко останаха хората, които вярват в честността на Командира. Четиригодишното управление на „кабинета на Костов” бе белязано с безспорни успехи, Костов вървеше към безпроблемен втори мандат, но кандидатурата на Симеон Сакскобургготски му обърка плановете.
В периода 1997-2001 г. някои криминални герои преживяват истински възход. Не е за вярване, но фактите наистина сочат, че в годините на управлението на Костов трибуквените групировки ВИС-2 и СИК узакониха капиталите си, а на ъндърграунд сцената изгря звездата на Константин Димитров – Самоковеца.
На трибуквената групировка СИК е даден нов икономически старт месец преди Костов да стане премиер на България.
Макар по време на управлението на Командира да е отнет лиценза на застрахователната фирма СИК, лидерите на групировката навлизат в бизнеса с имоти, банковото дело и петролния бизнес. „Наистина, Костов премахна уличния рекет и лепенките на силовите застрахователи, но това бе, за да спечели симпатиите на обществото. По негово време бизнесът се ръководеше не с бухалка, а с химикалка, и много от знаковите ъндърграунд босове узакониха капиталите си”, отчитат безпристрастно свидетелите на узаконяването на капиталите, придобити по престъпен начин.
Дни след съставянето на служебно правителство в началото на 1997 г. тогавашният вътрешен министър Богомил Бонев приема в кабинета си шефовете на „Интергруп” Младен Михалев – Маджо, Красимир Маринов – Маргина и Дмитрий Минев – Руснака, днес покойник.
Историческо влизане на лидерите на СИК в сградата на МВР на ул. „6 септември” е регистрирано в 16,23 часа на 7 март 1997 г. Минути по-рано босовете на трибуквената групировка пристигат с пет бронирани автомобила и засилена охрана при вътрешния министър, който лично ги въвежда в кабинета си. Тримата босове на СИК прекарват цели 40 минути при любимия на Нона Йотова и си тръгват в 18,05 часа от сградата на вътрешното министерство.


НАГЛИТЕ РАЗКРИВАТ: МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА НОВАТА ВЛАСТ!


Бойко и Цветелина

Цветелина Бориславова определено е жена, държаща на външния си вид. Бизнес дамата дава мило и драго, за да изглежда добре, като дори една трета от деня й преминава в грижи за визията й.
Два пъти седмично спътницата в живота на Бойко Борисов посещава елитен столичен фризьорски салон, където майстори коафьори се грижат за прическата й. От близо 5 години насам Цветелина не е сменяла студиото си за красота, тъй като само там знаели как да й направят добре фризурата.
Цените в салона обаче въобще не били народни. Това не пречело обаче на Бориславова да е редовна клиентка, все пак дамата е управител на родна банка. Цели 160 лева тя отделяла при всяко посещение в студиото. Цената за прическата й била толкова висока, тъй като косата на Цветелина е средно дълга, а и тя държала темето й да се валца с най-скъпите бои и маски за коса.
Клюкарите у нас щадят Бориславова. Най-много да се появи слух за пластична операция. Последният се пръкна в нощта на изборите в НДК. Там банкерката се появи с Бойко Борисов в стилен тоалет за пръв път от два месеца. Това опроверга слуха, че двамата са се разделили, но роди нов – че през това време тя е ремонтирала визажа си. Бдителни репортери видели по лицето й едва забележими следи от прясна хирургическа намеса.

БОМБА! НАГЛИТЕ ВЕЧЕ ОНЛАЙН!


СЕДМИЧНИЯТ НИ ОБЗОР НА ЖЪЛТИТЕ ОФИЦИОЗИ! БЪЛГАРСКИТЕ ТАБЛОИДИ!


Странно как един такъв топ скандал беше подминат с лекота тази седмица. Таблоидът ПАПАРАК гърми с нещо което може би е поредният пирон в ковчега на българската литература и култура. Щом не си я искаме, нагли и смешни хорица ще ни я откраднат под носа ни. Така както винаги са правили с всичко българско и родно. Включително и земята ни ...
Дядо Назов сигурно ке обръща в гроба!


" Шоу" са си точно "те" тази седмица. Семейната интрига на един покоен синдикален лидер едва ли е подходяща за първа страница на вестник пишещ се за таблоид. Редно е вече да вземем да спрем да цапаме гащите на този или онзи а да се заемем да оправим държавата. Поне с това което ни е дадено - слово и трубуна. Дайте разследвания, дайте критика, дайте разкрития... Пука му на бай Кольо от Долни лозен че жена му на Желязко Христов не дели с любовника му.


Най - сетне " Галерия" ни захапа в прав тескт. Времето на завоалираните приказки свърши. Дойде време на откровени заплахи. Това вече минава пределите на нормалното. И ако тази статия  не е отчайващо засилена пропаганда в полза на един човек не знам какво ще е . Хора, плащаме за да ни заплашват!


Ако Васил Левски знаеше днес какви хора има в българският парманет със сигуррност щеше сам да си сложи феса и да заживее в луксозен сарай край Цариград. Този човек даде животът си за да има днес такива хора. Смелостта на
" Уикенд" е завидна!


 Колеги от " Тордано" добре дошли на терена. Малко слабичко тази седмица но ние ви прощаваме. Новобранци сте. Не отива на човекът създал сайта " Опасните" да затъпи така перото си. Дерзайте! Ние сме зад вас!

ГРЪМВА СКАНДАЛ С РЕКОРДНИ ХАРЧОВЕ НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА!

Цецка ЦАЧЕВА
Едва ли има някой, който да не е разбрал, че ГЕРБ все още са на власт. Правителството на Бойко Борисов е отговорно за голяма част от случващото се в България – от взаимоотношенията ни с Русия до откриването на нови детски градини и кравеферми. Но не за това ни е думата сега.
Въпреки, че ГЕРБ все още се разпорежда с властта, гласност придобиват събития и случки, които по нищо не различават сегашните управници от предишните. И тук от нищото изниква въпросът: А какво ли ще се случи, когато Симеон Дянков вече не е министър на финансите, а Вежди Рашидов няма нищо общо с културата? Какви ли стряскащи факти ще научим? Защото сега на бял свят започнаха да излизат част от поразиите на управляващите – представете си какво ще стане , след като вече не са на власт… Не е чудно защо съдебните дела срещу Тройната коалиция се влачат толкова тромаво.
Жуналистическо разследване на колегите от „168 часа“ изкара на бял свят поредният скандален факт за поредната издънка на властта. Може ли да си представите, че Цецка Цачева, в качеството си на председател на Народното събрание и ревностен борец за ред, дисциплина и икономии в сградата, на която пише „Съединението прави силата“, е потрошилла хиляди народни левове, само за да се повози на свръхлуксозни самолети на две частни авиокомпании, докато е пътувала в служебни командировки през тази и миналата година?
И въпреки, че парите са платени от специалния „Авиоотряд 28″, който е на бюджетна издръжка, те пак са извадени от джоба на данъкоплатеца, нищо че вие сигурно не сте разбрали кога и как се е случило това. Справка за пътуванията на властта изкара на бял свят тези данни.

До къде е пътувала Цачева? Частните самолети са я извозили до Анталия, Загреб, Брюксел и Стокхолм. Предполагаме, че госпожата никак не се е замисляла защо е необходимо да троши държавни пари, при положение че може да ползва граждански полети, които са с пъти по-евтини. В крайна сметка тя оправда публикуваното в седмичника ето така:
„Но вижте, това не е мой проблем, на Народното събрание, тъй като държавата е тази, която трябва да се грижи за полетите на президента, председателя на Народното събрание и министър-председателя.“
Разбира се, това не е проблем на Цецка. Лошото е, че в случая тя е права – Цачева е наш проблем, ние сме тези, които сме платили между 25 и 35 хиляди лв. за една визита, което е между 8 и 11 пъти повече, отколкото ако са ползвани граждански полети за делегациите. Председателката на парламента е летяла с новите модели на „Чалънджър 60″ и 604, които са с 10-12 места на борда, както и с „Лиърджет 60″, който побира до 7 пътници.
Не са необходими повече обяснения и факти. За да не става нужда такива като Цецка да пестят от пътувания, трябва ние да си спестим подобни властови недоразумения. За лелка, която едва е завършила РАБФАК, и въпреки това се подвизава като председател на Народното събрание, всичко, което е направил е безгрешно и правилно. Погледнете я, огледайте я хубаво, вижте я – това е ГЕРБ, това е моралът на партията, лицето на новото управление и родната политика в действие. Изобщо няма да й искаме сметка какво е свършила, докато е летяла насам-натам с луксозните самолети. В крайна сметка Загреб е на 7-8 часа път с кола, а парите пръснати за глупави, ненужни и скъпи полети, можеха да осигурят лекарствата на онкоболните, които в момента са оставени на произвола на съдбата. Но не се съмнявайте – правителството и тях ще извози. С катафалки…

петък, 26 ноември 2010 г.

НАГЛИТЕ ИДВАТ! ОЧАКВАЙТЕ ГИ СКОРО!


" НАГЛИТЕ" журналисти на свободното слово- Те идват за да Ви разтърсят.....Очаквайте съвсем скоро, стартът на електроният таблоид "НАГЛИТЕ"
Нещо ново в електронният медиен свят! Супер скандали и ежедневни уникални новини, разкрития и разследвания...

Следете редовно ПОДЗЕМНА МЕДИЯ и агенция ДНЕС И УТРЕ

ИМА ЗАЩО....

ДРОГА В ДОМА НА БЕРБАТОВ!



Бербатов
 
БРАТЪТ НА БЕРБАТОВ ЗАМЕСЕН В ПЛАСМЕНТ НА ДРОГА! БРАТЪТ НА БЕРБАТОВ ЗАМЕСЕН В СХЕМА НА ЧЕРНОТО ТОТО? РАЗСЛЕДВАТ БЕРБАТОВ ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ В БЪЛГАРИЯ?



Продължават страшните акции на министър Цветанов и българските органи на реда. Поредната „жертва” стана семейство Бербатови. Братът на Димитър Бербатов и неговата жена Мими лежаха на пода с вдигнати на врата ръце.



Антимафиоти от Регионалното звено за борба с организираната престъпност в Благоевград и спецове от София са щурмували преди дни дома на брата на национала по футбол, нападател на Манчестър Юнайтед, Димитър Бербатов – Асен.



Акцията на качулките посред нощ заварила съпругата на Асен Бербатов Мими в банята. Със заповеди „Легни долу! Ръцете на врата” маскираните ченгета изкарали акъла на младото семейство. Въоръжените антимафиоти са проверили всеки сантиметър от апартамента и са останали около час в сградата. Съпругата на Асен Бербатов – Мими, на няколко пъти е попитала спецовете какво правят и какво искат от тях, но никой не й е отговорил. Оказа се, че въоръжените са търсили документи във връзка с дознание, образувано срещу фамилията.



От прокуратурата отказаха да съобщят за какво точно дознание става въпрос и единствено оповестиха, че обискът е станал с прокурорско постановление. След разиграния екшън в дома й, съпругата на Асен Бербатов изпаднала в шок. От Областната дирекция на МВР в Пиринско отказаха коментар за случилото се с мотив, че акцията е дирижирана от столицата и местните структури на РЗБОП, които са отделна извънполицейска структура.



Първоначално имаше версия, че Асен е попаднал под прицела на ченгетата по погрешка, както бе случката и с Човека глас Красимир Аврамов преди седмици при акцията „Недосегаемите“. Тази версия обаче бе разбита, след като прокуратурата потвърди акцията на спецчастите. Останалите предположения за екшъна в дома на Бербатов бяха, че е част от акция „Антидрога“, която се проведе преди време, или пък издирване на документи във връзка с провалилия се бизнес на Мими и Асен. Именно второто предположение засега е най-вероятното. Бербатов притежаваше магазин за дрехи, но бизнесът му в модата така и не потръгна и той се принуди да го затвори. В момента пък тече процедура по закриване на фирмата. Според магистрати най-вероятно се събират данни за данъчно престъпление. По непотвърдена информация полицаите са поискали от Бербатови документите за фирмата, която закриват. От прокуратурата в Благоевград обясниха, че спецчастите са търсили документи във връзка с водено разследване. Обискът е станал с прокурорско постановление и разрешение от съда. „Претърсването бе извършено на 20 април под ръководство на прокуратурата и с разрешение от съда, което бе показано на г-н Асен Бербатов. Не е вярно, че полицаите са били с качулки. Проверката е извършена рано сутринта и е във връзка с водено досъдебно производство“, уточни говорителят на местната прокуратура Весела Стоилова. Слухове от югозапада само няколко дни след случката тръшнаха какви ли не версии коя от коя по скандални. Хора близки до Асен споделят че са чули как последн овреме той влязат в структурите на нарко – мрежа и започнал да се издържа от търговия с дрога. Според тях ченгетата са търсели именно стока в дома му. Според други по далечни от него става въпрос за схема на така нареченото “ черно тото” в която той участвал. Трети са убедени че в родният дом на футболната ни звезда, антимафиотите са търсели документе на Митко уличаващи го в укриване на данъци.. Чу се и версия че акцията била насочена към съпругата на Асен но те изцяло бяха размити…



В началото на февруари тази година Асен отново влезе в криминалните хроники, след като бе предаден на съдия-изпълнител за неплатен банков кредит. Още на следващата сутрин той плати дължимите 3584 лева с думите: „Пропуснал съм една вноска, но не защото искам да излъжа банката, а защото имам много други ангажименти, пътувам непрекъснато и съм забравил точната дата на внасяне. Не ми е само това на главата“. След погасяването на сумата банката оттегли исканията си към Бербатов. Съпругата му Мими пък е свързана с криминално проявения Иван Ганчев-Ганята. Снахата на Митко Бербатов е племенница на известния наркобос по прякор Ганята.



„Нямаше никакви викове, никаква суетня”, разказаха криминалисти. „Досъдебното производство към момента е срещу неизвестен извършител и Асен не е привлечен като обвиняем. Не е и разпитван”, допълни Стоилова. Тя не пожела да уточни за каква афера става въпрос, но категорично отхвърли версията за продажба на дрога. „Това са пълни глупости. У нас е така, като ти дойде някой на гости, после измислят ужасяващи истории. Няма никакви акции, барети и обиски. Питайте си първоизточника”, коментира вчера и Иван Бербатов.



„Не знаем за какво ни проверяват. Настина преди седмица дойдоха двама полицаи, показаха ни документи и всичко, което ни поискаха, ние им дадохме. Имам магазин, продавах дрехи, но почти стигнах до фалит и преди 3-4 месеца го затворих”, разказа Мария. – Поискаха ни документите на фирмата ми и магазина. Доколкото разбрах, ни правят насрещна данъчна проверка, защото съм ликвидирала бизнеса си. Съдействали сме, та ако има нещо нередно, нека то да се изясни”, коментира съпругата на Асен.



От данъчната служба в Благоевград отрекоха да проверяват Бербатови. Според осведомени имало сигнал от София, където икономическата полиция разследвала ДДС афери. В документите била засечена и благоевградска фирма. В момента се правела засичаща насрещна проверка, но резултатите й още не били готови. Според криминалисти едва след ревизията щяло да се прецени дали ще има обвинение срещу Бербатов или не. Маргарита Бербатова – майката на Димитър и Асен, не бе открита за коментар. Преди това по повод скандала около просрочения кредит на Асен майка му Маргарита отсече: „Той не е малък, има си семейство, да се оправя!”

В края на миналата година Мими – снахата на звездата от „Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов, се оказа замесена в кървав кръчмарски скандал. Екшънът се разиграл в „Най клуб” в Благоевград.

В заведението с приятелки купонясвала Мими. На съседна маса пък се веселели Николай и Васил Колеви – синовете на Тенчо Колев – декан на Правния факултет в Софийския университет „Св. Климент Охридски” и съветник на бившия премиер Сергей Станишев. В един момент булката на Асен Бербатов се подразнила от нагли реплики, подхвърлени към нея от дружките й. Тя се обърнала към тях и им казала да напуснат заведението, твърдят местни. ВИП синовете обаче не „приели офертата” и тогава Мими се обърнала към гардовете от фирма „Аркус”. Бодигардовете реагирали светкавично и казали на Николай и Васил, че трябва да напуснат заведението. Те обаче се запънали, твърдейки, че не са направили нищо лошо. Накрая се наложило да ги измъкнат от кръчмата със сила. Пред клуба скандалът продължил. Солидно подпийнали, двамата настоявали, че трябва да се върнат в заведението. Бодигардовете обаче не ги пускали. Наблизо минавала патрулка и ченгетата в нея също се намесили в скандала. Така участниците в него се озовали в полицията, където са им снети обяснения. Според братята единият от които е съдия във Върховен съд, виновна за инцидента била снахата на Бербатов, която се подразнила от тях, без да има причина. Мима обаче твърдяла пред полицаите, че Николай и Васил се държали с нея арогантно и й отправяли недвусмислени предложения, без явно да знаят с кого си имат работа. Двамата мъже пък държат на версията си, че не са имали никаква вина за случая и дори били нападнати от бодигардовете, които ги ударили няколко пъти. Те имали и видими белези по тялото от побоя, а единият брат даже бил с няколко счупени предни зъба и щял да си вади медицинско.



Мими Бербатова е честа посетителка в баровското заведение. Тя е лична приятелка със собственика Петър Лашов, който в миналото управляваше ресторантьорския бизнес на покойния шеф на ВИС Георги Илиев. В „Най клуб” Бербатова се ползва със специални преференции и дори има запазено сепаре, както и място на бара, разкриват запознати.
Сватбата на Мими с Асен, брат на Димитър Бербатов, преди години предизвика истински фурор в Благоевград. Двамата се врекоха в църквата „Въведение Богородично” в града, а нападателят на „Манчестър Ю” им подари кола и апартамент. Благоевградски „светски хроникьори” разкриват, че навремето Мими Бербатова е била „мутреса” на Васил Горчев–Кьоравия. „Престъпният бос на Югозапада” беше застрелян с един куршум в главата на 20 януари 2005 г. пред хотел „Ален мак” в Благоевград.

Благоевград
Любима Кожухарова



ЛУД ПЛАШИ БОЙКО С БОМБА!

Бойко БОРИСОВ
Пиян плевенчанин два пъти се обадил на тел. 166, за да предупреди за подготвяно убийство на премиера Бойко Борисов, информират от ОД на МВР-Плевен.

Мъжът звънял вчера в 14:27 ч. и 15:28 ч. "Шегаджията" е 32-годишен плевенчанин, който е криминално регистриран.
Той се е обадил от два различни фонокартни апарата, намиращи се ж.к. "Дружба". Мъжът е отведен в ОДМВР–Плевен в явно нетрезво и психически неадекватно състояние, поради което е настанено в медицинско заведение.
Образувано е досъдебно производство и работа продължава разследващ полицай. /БЛИЦ

сряда, 24 ноември 2010 г.

ВНИМАНИЕ - ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

НОВАТА СУПЕР СКАНДАЛНА И УНИКАЛНА ЕЛЕКТРОННА МЕДИЯ НА СВОБОДНОТО СЛОВО
НАГЛИТЕ
- всеки ден актуални и скандални новини

- разтърставщи разследвания

- разкрития

- скандали в спорта, шоубизнеса, бизнеса...

- България от близо!

- жълти новини

- вашите новини

- ретро

- видо новини и филми...

ТОВА Е НОВА МЕДИЯ  - ТОВА Е ВАШАТА МЕДИЯ ......

НАГЛИТЕ ЖУРНАЛИСТИ - КРАЛЕТЕ НА СКАНДАЛА!

САМО ОТ МОРЕТО НА СКАНДАЛА ИЗЛИЗА ЧИСТАТА И НЕОПЕТНЕНА ИСТИНА!

БЕЗ ЦЕНЗУРА И ПОПУЛИЗЪМ!

СЛЕДЕТЕ РЕДОВНО ТОЗИ БЛОГ ЗА СТАРТА....

вторник, 23 ноември 2010 г.

ТОП СКАНДАЛ! ОБВИНЯВАТ ГАЛЕРИЯ В РЕКЕТ!

Вестник на мафията ли е " Галерия"?
Патрашкова нанася удар на в. „Торнадо” чрез мен.А от какво именно се страхува г-жа Патрашкова? Може би, да не разкаже Петев как събират компрометиращи материали за неудобните на Алексей и Яне, как се скалъпват измислици за чело на вестника им, как се работи по нареждане да се окепази тоя, или оня. И също така, как речите на оратора Янев ги пише собственият мъж на Патрашкова – Иво Димитров.
Тези дни в. „Галерия” опетни колега и го изкара крадец и джебчия. Бъдещият издател на неизлезлия още на пазара в. „Торнадо” – Васил Петев е син на председателя на Съюза на писателите – Николай Петев. Той бе обвинен в кражбата на 28 000 лева от...чекмедже на бюрото на Недялко Недялков в редакцията на вестника. За да изглежда „престъплението” му убедително, е скалъпен и документ, подписан от самия него, в който Петев прави „самопризнание” за деянието си.
Каква е истината.
Версията на „Афера” е, че това е поредният сценарий на Кристина Патрашкова, която се страхува да не излезе на бял свят ставащото в канцеларията й, както и неин съшит с бели конци опит да удари в зародиш вестника, отсега спряган за евентуален бъдещ фаворит на пазара. Слугинската й роля „в името на Алексей Петров” очевидно е добре платена, за да стигне човек толкова ниско като нея низините на моралното падение. За никого не бе трудно да разгадае, че по същия начин, именно по „сценарна” идея на Патрашкова, бяха накарани младоците от вестника й да се разходят до вилата на министър Цветанов, че да ги хванат и арестуват там, след което Патрашкова героично да се разфучи и „Галерия” пиарски да се разшуми.
Патрашкова се мисли за цар на провокациите и интригите, но онези, които вече са гледали „сериала” й, констатират с погнуса, че „филмите” й стават все по-нескопосани, а героите в тях все повече заприличват на старците от „Мъпет шоу”. Ако историята с клеветата срещу Петев се разрови в дълбочина, ще стигнем и до по-дълбоката кал. А именно, публична тайна е, че същинският издател на новия вестник е Огнян Стефанов, пребит до смърт преди две години от „неизвестен” извършител, чието име е ...известно на всички.
Че злобата не знае предели, и алчните интереси – също, е известно на всеки нормален човек, но се очаква от вестникар, за каквато се пише телевизионерката Патрашкова, да има поне хал хабер, че с 28 000 лева вестник от 88 страници и огромен тираж не се захваща. Госпожата в прав текст написа в партийния си вестник, че Петев откраднал заплатите на колегите си, за да прави вестник!.. Е, нека пробва и тя с толкова, защо тараши джобовете на Алексей за стократно повече?! Лоша инвестиция е Патрашкова, но Алексей още не го разбира. Както „Афера” писа, агитката му, воглаве с нея, му направи лоша услуга и за ареста, а и след него. Торбичките с грозде пред къщата му оприличиха срещата им на затворническо свиждане, не на приятелско гостуване. Само лачената чантичка на Патрашкова внасяше „стил” в тълпата. Лош.
С презумпцията за всичко това: що е то в. „Галерия” и ща е тя Кристина Патрашкова, в телефонен разговор с колегата Петев потърсихме неговото обяснение за сблъсъка с вестника на Трактора, трактористите и „редосеялките” около него. На въпроса ни как се е озовал в „лехата” им, Петев обясни, че им е сътрудничил няколко месеца, в което време е снабдил документацията им с ценни снимки на хора от криминалния контингент и бизнеселита. Бил също така нещо като „златната кокошка” за Патрашкова, понеже намирал яки спонсори за реклама във вестника. Когато обаче се разчуло, че ще бяга оттам, решили да му спретнат номера с „кражбата”. Интересното е, че направил публикуваното „самопризнание” на 1-ви октомври, а в „Галерия” то излезе едва сега – очевидно след като се разбира, че Петев става издател на вестник, съвместно не с когото и да е, а с Огнян Стефанов – гузната съвест на Алексей Петров и...останалите.
Какво се случва обаче в паметния за Петев 1-ви октомври. Затварят го в кабинета на Патрашкова, и неин адвокат, бивша барета застава срещу Петев като Гьоринг с репликите: “Къде си тръгнал, бе, момченце?! Знаеш ли ти с кого си имаш работа?! Ще те съсипем, бе! И теб, и майка ти, и баща ти!!! Инфаркт ще му докараме на баща ти! Ако не искаш да стане по-зле, ще напишеш тука на тоя лист, каквото ти кажа. Искам да напишеш, че си откраднал парите от чекмеджето на Недялко Недялков!” Т.нар. адвокат не е неподготвен. Научил си е урокът предварително. Изважда документ, който размахва пред очите на Петев и му казва: „Имаш ипотечен кредит в „Инвестбанк”. Всичко знаем за тебе!” В това време Патрашкова се включила в разговора, в ролята на доброто ченге: „Ако си мълчиш за всичко, което си видял в „Галерия”, ще те оставим на мира. Ако не, чу какво ще ти се случи!..”, казала тя с мил тон на Петев.
А от какво именно се страхува г-жа Патрашкова? Може би, да не разкаже Петев как събират компрометиращи материали за неудобните на Алексей и Яне, как се скалъпват измислици за чело на вестника им, как се работи по нареждане да се окепази тоя, или оня. И също така, как речите на оратора Янев ги пише собственият мъж на Патрашкова – Иво Димитров. Една от мишените напоследък била колежката Венелина Гочева – гл. редактор на „24 часа”. Събирали също снимки и компрометиращи материали за Кеворк Кеворкян, Петя Славова, Весела Лечева и мн. др.
„Патрашкова разчиства лични сметки чрез вестника!”, твърди Петев. „Злослови срещу хора, на които преди това се усмихва. Подиграва им се зад гърба и е ужасно зла и отмъстителна жена. А „Галерия” е просто един партиен орган на Яне Янев. Той не излиза от кабинетите на Недялков и Патрашкова”.
Васил Петев е подал сигнал срещу ръководството на в. „Галерия” в прокуратурата, за изнудване и шантаж, и смята да съди своите оклеветители. На въпроса дали вярва, че има такъв запис, от който да е видно, че взима пари от чекмеджето на Недялков, Петев отговаря: „Естествено, че няма такъв запис. „Галерия” наистина е пълна с камери, но именно заради това само луд човек може да тръгне да краде. А аз не съм луд. Не съм и крадец. Както и не съм болен от ММС. Преди 10 години бях наркоман. Не се срамувам да го призная, защото победих зависимостта си и се гордея с това. Може да ме нарани само недоверието на близките ми и на хората, на които държа. Като Огнян Стефанов. Той е невероятен човек. Прие спокойно атаката и нито за миг не ме накара да се почувствам виновен или унизен, като се усъмни в мен. Благодаря му! За мен е чест, че ще работя с такъв доблестен и горд човек като него!”

Соня Стоянова
afera.bg

ГЕРБ ПОГЛЪЩА АТАКА!

Да живее партийната любов!
До една година партия “АТАКА” ще е част от структурата на “ГЕРБ”. В това са убедени група отцепници от националистите, които от месеци тръбят, че искат реформа в партията и свалянето на лидера Волен Сидеров. “Има тайна договорка между Бойко Борисов и ВоленСидеров за сливане на структурите. По този начин те винаги ще си гарантират сериозно мнозинство и значителни места в парламента незивисимо пред какви опоненти ще се изправят занапред. Това обаче убива,каузата “АТАКА”, твърдят обезпокоени те в открито писмо до медиите. По този начин според тях стотиците хиляди последователи на партията са предадени. Те не вярват на Бойко, а на Волен. Сидеров обаче ги предава, заявяват най-отговорно те. В средите вече се говори, че всички отцепници от националистическата партия също щели да се обединят в нова структура и да приканят избирателите и вярващите в идеите и казузата на “АТАКА” да гласуват за тях, а не за “предадетеля Волен, който стана мекере на мутрата Бойко Борисов...”

ИВО СИРОМАХОВ - НАГЪЛ ПЛАГИАТ?

колаж : разкрития
В грандиозен скандал се замеси Иво Сиромахов!
Сценаристът от „Шоуто на Слави“ бе обвинен в плагиатство и в момента из интернет се води бурна дискусия относоно приомите му на присвояване на чужд труд.
Преди около 2 седмици, когато гръмна новината, че се предлагат 400 хиляди евро награда за главата на Бойко Борисов, потребител с псевдоним Arhivatora публикувал в профила си в Twitter коментарa: „С’я не разбрах – тия 400 хиляди, дето ги искат, трябва да пращаме SMS-и или кво?“. Часове по-късно същата реплика осъмва във Facebook профила на Иво Сиромахов, а ден след това бе изръсена и в „Шоуто на Слави”. След това „съвпадение“, упорито започват да се появяват и още куп нови такива.
Сред тях е: „Чудя се защо актьорите в порнофилмите накрая свършват сами. Предполагам, че е от солидарност към зрителя”, появило се в профила на Stoynoff в Twitter на 4 ноември и по същата схема – скоро и в профила на сценариста във Facebook.Разкритието бе направено в блога на Генади. Софиянецът забелязал кражбите на Сиромахов и извадил файл с хронологията на смешките, на който ясно се вижда, че писателят-хуморист не е първоизточник.
Razkritia.com надникна във форума на Иво Сиромахов, където се води ожесточен спор от няколко дни между Сиромахов и разочарованите му фенове. В дискусията се включи и самият Генади. Ето част от репликите, които двамата са си разменили:
„Кой е Генади? Той ли е авторът на вицовете? Правите ли разлика между авторско и народно творчество? Разбирам, че да се протестира срещу мен вероятно би донесло на някого 5 минути слава, но нека поне да го направи интелигентно. Не, не е вярно. Източниците ми на вицове са съвсем други.“ – защитава се Сиромахов.
„Ако искаш приеми, че го правя само за да стана СУПЕР ПОПУЛЯРЕН на твой гръб, не ми пука особено. По интересното е, че ти признаваш, че нито едно от тези неща не си ги писал ти. И тук следва въпроса – ти изобщо написал ли си нещо или всичко е народно творчество и вицове съобразени със закона за авторското право. И ако си написал нещо авторско, как би реагирал ако някой го обяви за народно творчество и го каже в „Шоуто на Иван и Андрей“. Не знам защо си мислиш, че в интернет няма търсачка и не може да се провери откъде копираш. Грозно е това което правиш и да обвиняваш мен, че искам да стана известен на твой гръб ми е леко смешно. Възможно е да правиш и някаква ментална гимнастика в главата си, така че аз да съм виновен за това, че голяма част от шегите ти са написани в интернет преди ти да се сетиш за тях. Не знам.“ – не закъснява и отговорът на въпросния Генади.
„Сигурен съм, че и репертоара на Шкумбата е измислен от некви генадита, които са нагло ограбени от него. Да не мислите, че тия вицове той си ги е измислил!“ – заяжда се впоследствие Сиромахов.
„Нито съм твърдял, че съм автор на нещата, които крадеш, нито си ми отговорил на въпросите които съм ти задал, нито аз съм инициирал някакъв протест срещу теб. Просто направих един файл в който се виждат същите неща, които пишеш само че с други автори и по-стара дата. Дори и идеята не е моя, отдавна се говори в Туитър, че копираш от там. Някой го наричат народно творчество, други го наричат кражба.“ – отвръща на удара Генади.
Срещу Сиромахов бе създаден и специален канал в Twitter, в който той е обект на тотална ирония и сарказъм от страна на различни потребители. Във „Фейсбук“ пък съществува страница, озаглавена „Да помогнем на Иво Сиромахов да спре да пише“. Потребителите с нетърпение очакват дали някое от новите им остроумия ще бъде копирано от сценариста, за да продължат да му се подиграват.

ТАЙНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ГДБОП СРЕЩУ КРЪГА МОНТЕРЕЙ?

Георги ПЪРВАНОВ
Една от следващите мишени на МВР ще е прословутият генералски кръг “Монтерей” носи се слух от дебрите на силовото министерство. От достоверни източници дори разбрахме че специално звено в ГДБОП е назначено да започне тайно разследване срещу определени лица от кукловодите. Официалната причина била връзки с престъпни групировки и участие в супер скандали държавни афери, но неофициално се чува че се търсят топли връзки на монтерейците с президента Георги Първанов. Преди няколко месеца в министерството постъпили сигнали за общи дейности на хора от кръгът председателстван от оз. Генерал Любен Гоцев и близки хора на държавният глава. От направената проверка излезли доста скандални неща, говори се че дори корените на разкритата паспортната мафия също тръгнали от това подозрение. Ето защо министър Цветанов е решил да засили работата в тази посока. Информацията се потвърждава и от друг доста интересен слух - този че пловдивският олигарх и един от най – близките приятели на президента Георги Гергов ще стане член на прословутият скандално известен кръг. На няколко пъти кортежът на маститият бизнесмен е засичан да спира пред култовият ресторант, а и не случайно Гергов бил забелязан като вип гост на юбилея на Любен Гоцев в хотел “Москва”. По смелите анализатори дори коментират че собственикът на Пловдивският панаир дори е купен от генералите предвид факта че след като ГЕРБ взе властта бизнесът му сериозно зацикли.. “ Вижда се че се заформя нещо доста силно около “Монтерей”, силите на твърдата опозиция срещу ГЕРБ се обединяват и от това ще се роди нещо доста мощно и непробиваемо. Нищо чудно това да се окаже самата президентска партия. Сигурно това е причината Цветанов уплашено да нищи в тази посока и да търси сламки за които да се хване..” дават сносният си напълно допустим коментар политическите анализатори. Убедени в думите си спецовете вярват че в скоро време те ще се потвърдят с реални факти едно към едно и на политическият фронт ще пламне такава война че огньовете разпалени от нея ще тлеят с години.

неделя, 21 ноември 2010 г.

ВНИМАНИЕ




ТЕ ИДВАТ....
ТАЗИ СЕДМИЦА ЩЕ СЕ СЛУЧИ НЕЩО УНИКАЛНО....
СЛЕДЕТЕ РЕДОВНО ПОДЗЕМНАТА МЕДИЯ....

ТРЪГВА СКАНДАЛНО ДЕЛО СРЕЩУ ЖУРНАЛИСТА ДИМИТЪР ЗЛАТКОВ ЗА КЛЕВЕТА!

димитър ЗЛАТКОВ
Стоян Стоянов, бивш шеф на агенция "Военни клубове и информация" на МО, заведе дело срещу Димитър Златков от вестник "Уикенд". Делото е наказателно от общ характер за клевета, уронване на престижа и набедяване. Под натиска на подобни писания военният министър Аню Ангелов бе принуден да уволни Стоянов, макар да бе убеден в неговата невинност.
"В повече от 10 материала, които Златков публикува в жълтия седмичник, вярно бе само името ми" - коментира Стоянов пред БЛИЦ. Въпреки че към него били отправени колосални обвинения, примерно че е откраднал 30 млн. лв, Златков нито веднъж не го потърсил за мнение.
"Поне да види дали съществувам като човек, ако не иска да разговаряме" - твърди Стоянов. Според него в повечето материали обвиненията били верни, но адресат бил бившият шеф на агенцията Николай Цонев, който впоследствие стана военен министър. Неточностите били толкова груби, че преминавали всякакви граници.
На първото дело на 22 октомври т. г. Димитър Златков не се явил. Оправданието било ,че не бил редовно призован, въпреки че адвокатът на Стоянов посочил точния адрес по лична карта, взет от община "Триадица".
"Не искам пари, искам в досието му да пише, че е осъждан - коментира Стоянов. - Да се знае, че е клеветник, а не нормален журналист."

ПОДЗЕМНА МЕДИЯ МНЕНИЕ : Крайно време е да се разбере че в тази страна, не журналистите са виновни за резила на един управник или публична лимчност . Делата за клевета не ни плашат! Напротив стимулират ни да продължаваме да ровим в терсене на истината!
Не е нормално да вземаш 1500 лева държавна заплата и да имаш имоти за милиони. Юридически няма, но морално има нещо много гнило. А гнилото трябва да бъде изровено...
Успех на колегата в битката!