събота, 27 ноември 2010 г.

НАГЛИТЕ РАЗКРИВАТ: МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА НОВАТА ВЛАСТ!


Бойко и Цветелина

Цветелина Бориславова определено е жена, държаща на външния си вид. Бизнес дамата дава мило и драго, за да изглежда добре, като дори една трета от деня й преминава в грижи за визията й.
Два пъти седмично спътницата в живота на Бойко Борисов посещава елитен столичен фризьорски салон, където майстори коафьори се грижат за прическата й. От близо 5 години насам Цветелина не е сменяла студиото си за красота, тъй като само там знаели как да й направят добре фризурата.
Цените в салона обаче въобще не били народни. Това не пречело обаче на Бориславова да е редовна клиентка, все пак дамата е управител на родна банка. Цели 160 лева тя отделяла при всяко посещение в студиото. Цената за прическата й била толкова висока, тъй като косата на Цветелина е средно дълга, а и тя държала темето й да се валца с най-скъпите бои и маски за коса.
Клюкарите у нас щадят Бориславова. Най-много да се появи слух за пластична операция. Последният се пръкна в нощта на изборите в НДК. Там банкерката се появи с Бойко Борисов в стилен тоалет за пръв път от два месеца. Това опроверга слуха, че двамата са се разделили, но роди нов – че през това време тя е ремонтирала визажа си. Бдителни репортери видели по лицето й едва забележими следи от прясна хирургическа намеса.

Няма коментари: