сряда, 8 септември 2010 г.

ВОЛОДЯ СТОЯНОВ С ЦИРОЗА!


Тажката болест на войводата открили медицински експерти от столична клиника след серия от оплаквания на звездата от свои близки. Публична тайна за всички не е че Володя не спяр да пие през последните години, казват по темата негови съграждани. Те уверили наш репортер че през последната година певецът нямал почти трезвен ден. Те чували от доста време насам че здравето му е разклатено така че информацията далеч не ги изненадала. Притова положение сега изпълнителят на хитови макенодски песни и любимец на мафията везнамерявал да се отдаде на върла алкохолна диета и да си даде пълна почувка от участия и работа. Цирозцата била в начален стадий и по всяка вероятст шансът да я пребори е значително голям.

4 коментара:

Unknown каза...

Написаното в статията е долнопробна лъжа. Кому е нужно? Още един опит за манупулиране на общественото мнение и то с неграмотно написана статия –правописни и пунктуационни грешки! Срам! Непочтеност към Човека Володя Стоянов, който и в момента твори. Явно „цироза на мозъка” има в главата на автора! Та Вие (автора) дори не познавате Володя Стоянов или го мразите и завиждате на таланта му. Каква клиника, какво пиене? Войводата се радва на добро здраве и творчески подем. Володя Стоянов продължава непоколебимо по пътя на словото и песента, напук на такива „анонимки”! Истината за Володя Стоянов четете в www.volodya-stoyanov.com.

Unknown каза...

Няма да забравя едно интервю на Володя Стоянов по радио „Бела” гр. Петрич в далечната 1993 год. Току що завършил авторските си песни „Мера според мера”, Чаша вино”, „Два гълъба, двама сина” и др., в интервюто той изпреварва със 17 години събитията, които се случват сега - 2010 год. А ето част от интервюто: „Знам, че ще мине време и хората ще пеят песните ми, но ще има и такива, които няма да ми простят успеха. Отговора ми към тях и тогава ще бъде само с нова песен… Това което е от Бога, свети вечно! Ето за това България е още жива в душите ни.”… Докато има войводи!

Анонимен каза...

СЦЕНАРИСТИТЕ НА СЛАВИ ПУСНАХ АТОЗИ СЛУХ

Анонимен каза...

PALNA IZMISLICA!