четвъртък, 10 юни 2010 г.

СЕНЗАЦИЯ! ВИЖТЕ СНИМКАТА ДОКАЗВАЩА ЧЕ БОЯН РАСАТЕ Е ГЕЙ! БОЯН РАСАТЕ ПРАВИ ФЕЛАЦИО - СКАНДАЛ!

Семейството изкарва политика развратник, плаши с компромат Националистът Боян Расате обяви, че ще даде под съд депутата от квотата на ДПС Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева, които издават столичен вестник, извадил на страниците си сексуален компромат. Изданието твърди, че разполага с порноклип, записал оргиите на Боян Расате с приятелката му Валя и още една двойка. На публикуваните снимки от филмчето обаче лицето на политика не се вижда."Ще търся правата си по съдебен път. Не може да се гаврят с мен, както им падне, а аз да си мълча. Това е добре координирана атака. Точно 60 минути след сделката за "БиБиТи", Пеевски и Кръстева ме изхвърлиха от телевизията. На ред дойдоха публикациите срещу мен. Изкараха ме гей, педофил, какво ли не. Историята с порното обаче преля чашата", обяви Расате.Той се съгласи да направи кратък коментар на въпросния материал. "Пише, че се снимам в порно, а на илюстрациите ме няма. Момичето наистина прилича визуално на моята приятелка, но със сигурност не е тя. Всичко това е украсено с история, която може лесно да се провери - бил съм искал тест за бащинство на детето ми. Абсолютна лъжа", негодува Расате.Той все още се възстановява от побоя, нанесен му от трима качулати главорези. Националистът бе налаган с чук и бокс, но успя да се размине с фаталния край. "Настъпих много интереси, докато развивах обществено-политическа дейност", каза Боян Расате по повод мотива на нападателите.

5 коментара:

Анонимен каза...

tezi, koito sa publikuvali takiva statii imat li malko mozak, ili im e okapal po klaviaturata dokato sa pisali tezi gluposti?! TOVA E ZHENATA NA RASATE, NE TOJ!!!!! VIZHDA SE SUPER QSNO, 4E E S DALGA, KADRAVA KOSA!!! RASATE E IDIOT, KSENOFOB, RASIST, FASCIST, NO NE E GEJ

Анонимен каза...

Вече прекалявате наистина. Когато няма с какво да захапете някой започвате да публикувате какви ли не простотии. Намерете си друг начин с който да бъдете интересни и иновативни. Българската медия е направо покартително зле!!!

Анонимен каза...

Никога не съм членувал, нито съм имал намерение да членувам в партията на Боян. Имам много сериозни резерви към него като политик. Но не е педал. Познавам го и смея да го твърдя. Това е гадна измислица на една гадна турска свиня.
Чудя се дали да не посветя специален коментар на гадните методи, използвани от гадната небългарска журналистика в бивша България, настояща еврейско-турска провинция Мангалистан.
Аз съм Ангел Грънчаров - Елтимир.

Анонимен каза...

С насилие нищо не става. Хората трябва да сядаат всички на една маса и да се разбират. Комунутата ни хвърлят едни срещу други.

Анонимен каза...

Много долна кампания срещу Боян. Тия гадове Ирена Кръстева и синчето й минаха всякакви граници, но всичко това доказва само едно-Расате им бъркаше в гъза от екрана на ББТ. Очевидно не им стига, че го изгониха от там, а трябваше да измислят и тази помия.