четвъртък, 10 юни 2010 г.

КОРНЕЛИЯ НИНОВА - ЦВЕТАНОВ Е СТРАХЛИВЕЦ!


Ако Цветан Цветанов има успехи, да дойде да се похвали. Нашето обяснение е, че той се страхува да дойде в тази комисия и да говори по темата. Мъжът с най-високия рейтинг в държавата е страхливец”, заяви депутатът от Коалиция за България Корнелия Нинова.И днес вътрешният министър Цветан Цветанов не се яви на изслушване в парламентарната комисия по вътрешен ред и сигурност.
“Страх го е от въпросите ни, а ние искахме да го питаме какъв е размерът на контрабандата, вярно ли е, че в доклада, който е изпратил на премиера Бойко Борисов, е накиснал неудобните хора и е поощрил полезните според него хора - да ни каже какво съдържа този доклад”, заяви Нинова.
По правилник на комисията, след като са събрани 1/3 от подписите на членовете на комисията председателят е длъжен да уведоми министъра на вътрешните работи и той в 7-дневен срок да дойде, изтъкна тя.
Според нея умишлено вътрешният министър Цветанов е подвел Симеон Дянков за кораба с китайски цигари.
“По този начин той изложи него и България и е много вероятно и молдовската, и египетската страна да предявят претенции”, каза още тя. “Мерейки си каналите двамата вицепремиери - няма ефект от тази работа и само ставаме за смях на цял свят”, коментира още тя.
Кирил Добрев пък каза, че фактът, че Цветан Цветанов съобщава за контрабанден кораб, а Дянков моментално говори за кораба и на другия ден се оказва, че това количество не е контрабанда, а минава към графата “мръсни номера – един вицепремиер към друг вицепремиер”.

Няма коментари: