сряда, 24 март 2010 г.

ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА КУПУВА “ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ”!



Държавното дружество „Информационно обслужване" ще бъде приватизирано. Това предлага финансовият министър Симеон Дянков. „Информационно обслужване" брои резултатите от изборите и обработва базата данни на митниците и НАП. Бориславова се сочи за бъдещ купувач!

Държавното дружество „Информационно обслужване” ще бъде приватизирано, съобщи финансовият министър Симеон Дянков миналата седмица. Според Дянков за начало дружеството ще бъде ”изчистено” от несвойствените си дейности да отдава под наем сградите, с които разполага във всеки голям град. Действително „Информационно обслужване” досега е печелило повече от рентиерски услуги, а не от основната си ИТ дейност и при цялата си неефективност, е било на печалба през 2008 г., обясни Дянков. Дружеството придоби скандална известност заради огромните заплати на служителите и необосновани разходи. „Информационно обслужване” брои резултатите от изборите и обработва базата данни на митниците и Националната агенция за приходите. Дянков съобщи, че до момента от държавното дружество са съкратени 20 процента от персонала, който е наброявал 863 души.
Дни след това във финансовите среди веднага се заговори кой ще бъде евентуалният приватизатор на въпросното дружество. Според слуховете това щяло да бъде фирма близка до бизнес дамата и неформална жена на премиера Цветелина Бориславова. Това според експертите било изключително скандално защото нямало логика печеливша държавна фирма да се продава. На лице били очеваден конфликт на интереси и някои в гилдията са готови да сигнализират компетентните органи за това. Скандалът набъбва да стане страшен още повече че вече са сигнализирани представителите на опозицията.


Вестник "Папарак"

АДВОКАТ ВНАСЯ ДРОГА В АРЕСТА ЗА БАРЕТАТА?


За да укротят бесовете на все още затвореният бос Златомир Иванов, неговите юристи и по специално главният му адвокат Лъчезар Таков внасял безпроблемно дози кокаин в килията на доверителят си. Това ставало преди време и ни бе снесено като актуална информация столични дилъри на дребно, които се кълнат че говорят истината. В това си състояние затворен от четери стени с решетки единстветото спасение може да ти бъде белият прах споделиха ни те от личен опит. Според тях в ареста можело да се внесе всичко и това ставало под зоркият поглед на надзирателите. Практиката била такава и това го правели почти всички наказателн иадвокати, убеждаваха ни още те.
Слуховете носят че и Иванов досущ сато последният си и най – сканален враг – Демби бил доста мле психически и дори имал чувствата че няма да издържи. Постоянно са се търсели начини да му намерят цякятя и това го влудявало. Инициативата за дрогата била именно та Токав за да го укроти и да го предпази от грешни решения.
Това според представители на сружбите било повече от скандално и по всяка вероятност по случая щяло да бъсе направена проверка, която обаче в очите на дребниге играчи е поредният сапунен мехур.

Семейни войни! МИЛЕН ВЕЛЧЕВ ВЪВ ВОЙНА С БРАТ СИ!


Бившият кончежник в правителството на царя и негов настоящ заместник Милен Велчев от скоро е в пълна немилост с брат си. Причината била че известният хотелиер Жоро Велчев бил изключително бесен на брат си за това че не го покрил по време на скандално известното разсладване срещу него. Бившият финасов мининстър дори се дистанцирал от него ,казват запознати. Преди няколко месеца стана ясно че прокуратурата е започнала предварителна проверка какви хотели и акции в курорти притежава Георги Велчев. Трябвало да се изясни как и от къде по-младият от двамата братя, разполагал с такива солидни средства, че да строи и инвестира така усилено по Българското черноморие. Прокрурор е преброил четиринадесет хотела в четири различни наши курорта, в които предприемачът Велчев има пряко или опосредствено участие, което било изключително шокиращо на фона че той нямал инто лев кредит или пари от наследсво. За повочето пилитически клюкари не е тайная, кой реално стои зад младият предприемач но на лице нямало нито едно доказателство което да го докаже. За тех причината за този конфликт може да бъде само и единствена че официалният лидер на НДСВ, просто идскал да принесе във врял курбан брат си в името на личната си облеге и политическа кариера.

БОСОВЕТЕ НА ЦСКА СПОНСОРИ НА СТАНИШЕВ!?


Братът на Серго с акции в “Титан”!

Собствениците на сметопочистващото дружество "Титан" Димитър Борисов и Иво Иванов са на път да надмината скандалната слава на предшественика си в бизнеса със столичния боклук Румен Вълка. Дълги години двамата успяваха да запазят анонимност, макар да въртяха солиден бизнес, днес съдружниците в консорциума "Титан АС" са под светлините на прожектора заради футболната си авантюра ЦСКА.Само преди няколко месеца групировката на Митко Гърнето и Иво Праховеца бе осветлена за близка до БСП фирма. През пролетта стана известно, че Титан е спонсорирала лявата партия с 25000 лв. дарение. Заговори се и друго - че проектът за обновяването на стадион "Българска армия" е поверен на архитекта Георгий Станишев, брат на доскорошния премиер Сергей Станишев, който между дургото има малък процент акции във фирмата им. .Доказателство за близостта между Станишеви и Титан е един от съдружниците в сметопочистващото дружество Иван Ненов. Той се оказа сред инвеститорите в грандиозния проект "Черноморски градини" край Бяла, който беше дело на Станишев и английския гений на архитекттурата Норман Фостър, проектирал митичния стадион "Уембли".Заради световната финансова криза обаче проектът за над 2 милиарда лева бе отложен във времето и днес, когато Сергей Станишев не е премиер, е почти сигурно, че никога няма да се реализира.

ЦВЕТАНОВ, РЕД Е НА АКЦИЯ "ЕБАЧИТЕ"!


Да ви напомнят тези 540 дни едни други 800? Да ви напомнят думите на Борисов онези на неговия бащица? Първо ни оправи Царя, после дойде Пъдаря, след него кого чакаме? Мунчо Лудия? Знаете ли какво са 80 000 долара за Евгения Банева? Знаете ли какво са 80 000 долара за Цветелина Бориславова? Знаете ли какво са 80 000 долара за авера на властта и на премиера Валентин Златев? А за Бойко Борисов?Исках да счупя телевизора.
Първо е редно да благодаря за идеята операция „Ебачи” на форумците. Хареса ми и реших да напиша един саркастично-ироничен материал, но пак ще се получи тъжен.
Няма как.
Доживяхме и „Лапачите”. В името на доклада на Европейския съюз очевидно властта е готова на всичко. А европейците си пишат едни скучни и суховати препоръки, от които като ги прочетеш, веднага ти става ясно, че тия хора или изобщо не знаят къде се намират, или всичко е тинтири – минтири политика.
Там пише за съдебната система.
Бойко Борисов изцвили веднага – а, сега, видяхте ли, после не ме карайте пак да ви посочвам с пръст! В последствие се обади на Барозу да му честити рожденния ден и да му благодари. Пунтове и шменти – капели.
Европейските воайори не, че не знаят, че в съдебната система влиза и прокуратурата, ама какво от това? Не че не знаят, че едно разследване започва от МВР под наблюдението на прокуратурата и точно там се коват доказателствата, за които искат присъди, ама на кого му пука за истината?
Искаме присъди, реват европейските воайори и ние, нали сме си непрекъснато надупени, без още да са ни го вкарали, викаме от кеф.

Какво означава „Искаме присъди”, приложено към българската действителност? Това значи – екшъни, натиск, присъди без да мислиш много –много трябва ли – важното е да угодим пак на някого.

Крачката към сгазването на законното, справедливо, всеобхватно и честно разследване е отдавна направена. Няма кой обаче да бие камбаната. Съдът е сгънат като макарон, или спагета, навити на вилицата на властта и не смее да гъкне. Купуват ги едните, властта пък ги следи и ги души с наемници като Бареков, и иди намери някой храбър оловен войник да викне: Аре, стига бе, ние се кълнем в закона, а не в бате ви Бойко, Барозу и европейските лицемери!
Прокуратурата е скачен съд с МВР, което е толкова скандално, че за такова нещо в нормална страна би избухнал такъв скандал, че властта щеше да се види в чудо. В доклада на европейските воайори обаче няма обелен лаф за това. Прокуратурата действа с такива маньоври на ръба на закона, скачена с МВР, че понякога в съда получават клаустрофобия и пак от лицемерна „колегиалност” още не са хвърлили папките, тогите и не са запрашили далеч от тоталната поръчкова мръсотия.
Ченгетата си въртят синджирите. Дребните, омерзени от мизерия псуват корумпираните си шефове и въртят частпром за да свържат двата края. Средните драпат мутрите да ги забележат и да изкарат някой лев. Висшите, които вече отдавна с в играта с мафията, се явяват наказателни бригади на онези, на които трябва да разчистят територии, набутвайки в арестите конкурентите им. Хем прах в очите на европейските воайори, хем „хонораро” потока тече.

Цветанов като по поръчка измисли нова операция. Този път „Лапачите”. Да не си мислите, че закова олигарсите? Т....к, музика и вести от Бойко Борисов.

Нито един олигарх, нито един, свързан с източване на ДДС, от което стана милиардер. Нито един близък до кръга Банкя, до кръга Гоце, до кръга Комшии, до кръга Командира, до кръга Царя, до кръга Доган... Пачката, Чучулигата и т.н. Обаче вътрешният министър – пак по телевизията!
Октопода – от един човек. Наглите – от двама. Факирите – пиши ги бегали. Лапачите – една птичка пролет не прави. Обаче ако го слушаш тоя корифей на полицейската мисъл Цветанов, ще останеш с впечатлението, че в тая държава няма вече кого да ловят. С изключение на тях си.
През това време по една друга телевизия, една олигарша – Евгения Банева се изпъчи ухилено за да ни уведоми, че постоянно се чувствала бедна!
Такъв цинизъм, такава ужасяваща порнография – докато по едната телевизия Цветанов тържествено врещи, че хванал „лапачите”, по другата една олигарша да ни учи как бизнеса в тази дъргава не вървял – може да се случи само в ТАЗИ България.

В същото време пак по същата телевизия, една разплакана майка на едно младо футболистче в кома, тресейки се, молеше ТАЗИ държава и ТЕЗИ наглеци – олигарси да и помогнат да спаси детето си с ... 80 000 долара.

Знаете ли какво са 80 000 долара за Евгения Банева? Знаете ли какво са 80 000 долара за Цветелина Бориславова? Знаете ли какво са 80 000 долара за авера на властта и на премиера Валентин Златев? А за Бойко Борисов?
Исках да счупя телевизора.
Защото ако аз редях новините, първата щеше е да Банева, веднага след нея изтерзаната майка, и третата – цъфтящият Цветанов, хванал „Лапачите. Без коментар. Тугедър.
На целия този зловещо – гротесков фон, нямаше начин да минем без бате ви Бойко, който излезе и шумно оповести, че щял да измъкне България за 540 дни, т.е. година и половина.
Да ви напомнят тези 540 дни едни други 800?
Да ви напомнят думите на Борисов онези на неговия бащица?
Първо ни оправи Царя, после дойде Пъдаря, след него кого чакаме? Мунчо Лудия?
И както умно го казаха някои форумци, сега очакваме операция „Ебачи”. Аз бих добавила – защото ни писна от педерасти във властта. И то педерасти не във физическия смисъл на думата. По-опасни са онези по душа.
Тази операция надали ще я направи Цветанов.
Тази операция е наша.
Защото, както написа един от читателите на сайта, на финала ще дойде операцията „Палячовци”.
Дано не е късно за този народ, който има най-отвратителната поговорка: „Преклонена главица – сабя не я сече!”

Веселина Томова

вторник, 23 март 2010 г.

ВЕСТНИК ГАЛЕРИЯ - ЯДРО НА ИНТРИГИ ИЗМАМИ И МНОГО ПАРИ!

Близки до Маджо направо били втрешени и вбесени от набеждаването, че той бил взривил джипа на Цветелина Бориславова. Пък, че и Бойко Борисов знаел, а така на практика укривал умишлено от правосъдието информация за извършено престъпление. Книгата е абсолютно пиратска и менте. Какви данъци ще плати Патрашкова, върху какъв тираж и какви пари ще прибере пак на гърба, на иначе благодателя си Алексей Петров, очевидно е ред на финансовите органи да проверят. Съпругът на Кристина Патрашкова, спортният журналист Иво Димитров, тези дни е подкарал луксозно возило – джип Мерцедес ML, разкриха източници на afera.bg, близки до галеристкия кръг.
Иво Димитров, който се явява и заместник на съпругата си във в. „Галерия”, за който Патрашкова упорито отрича, че е свързан с Алексей Петров, се занимава и с търговия с картини. Един от неговите най-наивно ревностни клиенти бил и бившият съдружник на в. „Уикенд” Недялко Недялков, който пък сега издава в. „Ретро” и продължава също да се прави, че няма нищо общо с в. „Галерия”.
Докато Алексей Петров, произведен като „октопод” от с


егашната власт, продължава да гние в ареста, медийният му отбор демонстрира как добре се живее на гърба на новата роля на Трактора – „октопода”.
Спортният дописник Иво Димитров бе първият, който след публикуване на интервю на главната редакторка на afera.bg Веселина Томова, дадено по повод това, че в. „Галерия” я подписа под фалшив клеветнически материал, че детето на варненския кмет Кирил Йорданов не е от него, тероризира Томова по телефона, заплашвайки, че на минутата ще и сложат белезници и ще въдворят „мярка за неотклонение”. Мъжът на Патрашкова се беше упрашил и се чувствал „застрашен”, защото тогава в интервюто Томова бе казала, че е по-добре Патрашкова да не и се мярка пред очите, защото ще и забие един прав, десен.
Храбрият Димитров крещя на Томова по телефона, че е силно застрашен и прокурорите вече са по петите на главната редакторка на afera.bg
Междувременно, както първи изнесоха в предаването АФЕРА по СКАТ телевизия журналистите Огнян Стефанов и Веселина Томова, книгата „Бойко и Алексей. Моята истина”, която Кристина Патрашкова си потроши краката от бързане за да напише, е абсолютно пиратска.
В книгата няма обозначено издателство, бард код, нито задължителен регистрационен номер за авторски права, което я прави, абсолютно менте. Какви данъци ще плати Патрашкова, върху какъв тираж и какви пари ще прибере пак на гърба, на иначе благодателят си Алексей Петров, очевидно е ред на финансовите органи да проверят.
„Както има истински банкноти и фалшиви банкноти, така има истински книги и пиратски книги...Шегувам се с това, но всъщност не е за шега, защото когато едно менте се пробутва за истина, когато един пиратски сборник от набрани думи се пробутват за политическа или опозиционна и не знам каква си разследваща литература, този фалшификат трябва да ни покаже, че живеем във фалшифицирана действителност. И колкото по добре се научим да разпознаваме фалшификатите, толкова по-чисто ще ни става.”, коментира от своя страна журналистката Люба Кулезич в сутрешния блок на Нова телевизия.
Най-странното е, че човекът, който всъщност стои в сянка зад Кристина Патрашкова в „проекта” „Галерия” – Недялко Недялков, който издава книги в „Милениум”, разпространяващи се покрай вестника, не е сложил логото си върху Патрашковата епопея.
Бързането е било неистово истерично, коментират запознати от този тип издателски бранш, защото се смята, че който първи издаде подобно четиво на гърба на такъв скандал, обира първи големите пари от продажбата на наивници. Очевидно е нямало време да регистрират авторско право и други задължителни параметри за да може Патрашкова първа да гилотинира собствения си гуру, приятел, човекът, който я водил по пиано-барове, лицето, на което тя четяла съобщенията и аха-аха да признае, че познава и цвета на чаршафите му.
Лъжите, написани в книгата вече предизвикаха няколко дела срещу Патрашкова, а според източници на afera.bg близки до Маджо направо били втрешени и вбесени от набеждаването, че той бил взривил джипа на Цветелина Бориславова. Пък, че и Бойко Борисов знаел, а така на практика укривал умишлено от правосъдието информация за извършено престъпление.
От друга страна пък, близки до кръга на Трактора, не по-малко загубили ума и дума от упражнението на Патрашкова, която всеки ден методично по китайския метод „капка по капка” унищожавала точно този, в който иначе се кълне като в икона – Алексей Петров. Всички те са единодушни, че ако Алексей Петров е поръчал този пасквил от ареста, то това означавало, че човекът им сам си е направил харакири с Патрашкова, която първо нямала хабер от подобен тип журналистика, и второ вече осребрявала по циничен начин страданията на Трактора.

неделя, 21 март 2010 г.

ТРАКТОРА БОЛЕН!


Здравословното състояние на Алексей Петров е силно влошено, Тракора вече ходи с патерици, пише БЛИЦ позовавайки се на свои източници. Действително Алексей е много зле, информацията ви е вярна, потвърди за агенцията и адвокат Весел Луканов, който защитава Петров по делата му в Страсбург срещу Едвин Сугарев. Собственикът на басейн “Спартак” е изкарал зимата в ареста без парно отопление. Информациите, че обитава ВИП килия, оборудвана със супер скъп климатик и радио, са лъжа. В следствения арест няма нито климатици, нито парно отопление, отсече адвокат Луканов. Влагата и леденият студ активизирали стари ревматични болежки на Трактора, въпреки това той отказал предложеното му лечение в болницата на МВР.“Ако вляза в болницата, ще кажат, че копирам поведението на братята Маргини. Не желая да ме свързват с тях по никакъв начин”, обяснил Петров нежеланието си да приеме компетентна лекарска помощ и да лежи в специализирано заведение. Очаква се той да съди България в Страсбург за това, че в родния следствен арест били нарушени човешките му права.