сряда, 24 март 2010 г.

АДВОКАТ ВНАСЯ ДРОГА В АРЕСТА ЗА БАРЕТАТА?


За да укротят бесовете на все още затвореният бос Златомир Иванов, неговите юристи и по специално главният му адвокат Лъчезар Таков внасял безпроблемно дози кокаин в килията на доверителят си. Това ставало преди време и ни бе снесено като актуална информация столични дилъри на дребно, които се кълнат че говорят истината. В това си състояние затворен от четери стени с решетки единстветото спасение може да ти бъде белият прах споделиха ни те от личен опит. Според тях в ареста можело да се внесе всичко и това ставало под зоркият поглед на надзирателите. Практиката била такава и това го правели почти всички наказателн иадвокати, убеждаваха ни още те.
Слуховете носят че и Иванов досущ сато последният си и най – сканален враг – Демби бил доста мле психически и дори имал чувствата че няма да издържи. Постоянно са се търсели начини да му намерят цякятя и това го влудявало. Инициативата за дрогата била именно та Токав за да го укроти и да го предпази от грешни решения.
Това според представители на сружбите било повече от скандално и по всяка вероятност по случая щяло да бъсе направена проверка, която обаче в очите на дребниге играчи е поредният сапунен мехур.

Няма коментари: