сряда, 11 август 2010 г.

АТАНАС ПАНАЙОТОВ : СИМЕОН II Е БОСЪТ НА ДЪРВЕНАТА МАФИЯ ЗАЕДНО С ДОН ЦЕЦИ!


- Наско, нашите обзорни интервюта продължават. Критиките към нас не са малко, но ние сме обективна медия. Коментирай и тази седмица, която е по-противоречива от всички предишни. -


Аз няма да коментирам читатели, които са пийнали повече и са решили да ни ругаят. Това е съвсем нормално, особено при комунисти, атакисти или костовисти. С тях трудно се спори, за нас е важно, че четат ПОДЗЕМНА МЕДИЯ и споделят своето мнение, което лично за мен е много важно. Аз приемам всякакви критики, ти също. Ние сме отдавна на пангара и както се казва: деян му е майката. Ще деяним и за в бъдеще. За нас е по-важно, дори изключително важно, да казваме това, което мислим, защото ние сме много малко, които сме коректив на всички нередности в държавата.
Аз ще започна с една международна новина, която ми е голяма сърдечна болка, защото съм бил свидетел и дори потърпевш: Дали НАОМИ КЕМБЪЛ е получила подарък огромен нешлифован диамант от президента на Либерия, вече бивш, Чарлз Тейлър. Аз не съм бил в дома на Нелсън Мандела, когато тя го е получила, но тя трябва да свидетелства срещу един доказан убиец. Аз лично съм бил за диаманти в Сиера Леоне и Гвинея (Конакри). Имам син от либерийка, която беше имигрантка в Гамбия, заради гражданската война в Либерия, която започна Чарлз Тейлър срешу Самюел До. За войната съм писал в своята тетралогия „Кокаин”. И то доста подробно. До започване на войната целият бизнес в Западна Африка с диаманти се държи от евреите. Скипа, най-големият търговец на диаманти в Сиера Леоне също е евреин. Бил съм в къщата му, която е на хълм над Фрийтаун, столицата. През 1990 г. отидох в Сиера Леоне имено за да купувам диаманти с мой приятел Мохамед Сисей, който живееше по това време в Банджул, столицата на Гамбия. Ходихме в планините над градовете Бо и Кенема, където се добиват диаманти. С три мерцедеса и 12 човека охрана с калашници, произведени в България. Тогава обстановката беше спокойна. Но в Либерия войната бошуваше. В цяла Западна Африка бягаха либерийци, майката на сина ми Муна бе една от тях.
Как започва войната? Чарлз Тейлър бяга от силно охраняван затвор в САЩ, и започва въстанието в Нимба. Така че ЦРУ изсценира неговото бягство, въоръжава го, за да свали Самюел До, който дължи 500 000 000 щ. д. на САЩ. Той е сержант от армията и не е потомък на американски роби, освободени, за да основат Либерия и е черен, а не хафкас, т.е. по-светъл на цвят. Накратко, Чарлз Тейлър е човек на САЩ и евреите, които търгуват с диаманти.
Няма кървави диаманти, така са наречени след като пада режима на президента Момо в Сиера Леоне, когато войната от Либерия се прехвърля в Сиера Леоне. В Африка всички диаманти са кървави, защото се добиват с робски труд, оттогава, под дулата на калашниците, които, пак повтарям, се продаваха от България, а в Сиера Леоне дори имаше и български пилоти на самолети и хеликоптери на страната на правителството.
Кървави, защото армиите на тези warlords са деца от 7 до 15 годишни. Те са постоянно дрогирани и се бият като големи мъже. Убиват. След като Чарлз Тейлър стана президент на Либерия, на територията на страната имаше изпратени войски на ECOMOG и UN, които са от Западна Африка и международен контингент. И вместо да пазят децата от „бунтовниците”, те също са затваряли училища и са изнасилвали ученички! Да попитат нашия посланик в Гана Неделчо, който е ходил там на инспекции с други дипломати, ако на мен не ми вярвате. Чарлз Тейлър заслужава да бъде съден, това е безспорно. И Наоми да свидетелства. Но тя какво е виновна, че действащ президент и е подарил диамант? Да свидетелстват президентите на САЩ преди Обама, които изпратиха Тейлър в Либерия и го поддържаха толкова години и да бъдат съдени! Моят син израстна без майка при мен в България. И да бъдат попитани Петър Манджуков, Младен Мутафчийски и, разбира се, Георги Първанов за оръжията продадени на режимите в Сиера Леоне и Либерия. Но за всичко това съм писал подробно в тетралогията „Кокаин”, както и за Уганда, също в Африка, но Централна. Съвсем скоро ще излезе „Кокаин ІV”, с която закъснях, но е криза и трудно се печатат книги. А и „Заговорът” го отказват за разпространение, защото Ахмед Доган е на корицата. Голям бойкот!
- Наско, ще те гръмнат и теб...
- Нали сме на пангара. Аз адмирирам правителството, че ще има дело срещу Доган. Винаги съм казвал, че, ако Бойко Борисов прави това, което казва, аз съм зад него и ще му стана даже трубадур. Тръгва дело за отнемане на земите на Симеон фон Саксен Кобург-Готта – Бай Симо Ментата. Той измами хората, досущ като Иван Костов. Как само ги излъга, а те го приеха за месия! Всичко трябва да му вземат, което не е негово. Ако има нотариални актове, за неща, закупени от дядо му и баща му – негови са. Но собствеността на държавата (интендантството) трябва да ги върне, а този наглец щял да съди държавата, представяш ли си го?
- Завел е вече дело в Страсбург...
- Такава безнаказана сеч на български гори и то от двама доказани престъпника – Симеон и Дон Цеци. По 30 тира на ден. Това е крупно престъпление. Кой кого трябва да съди? Ние него и циганина, или те нас? Ще стане както със Стефан Софиянски – оправдан по всички дела. Филчев каза: той си плати и е свободен. И за Костов каза много...
- Докога ще си плащат?
- Разсмиваш ме, ами, докогато внесем прокурори и съдии от Германия или Швеция. И това нашите читатели го проумеят! Уморих се да пиша, има ли смисъл? Но трябва да му признаем на Бойко Борисов това, което каза за магистрала „Тракия”: Аз, селянчето от Банкя, пожарникарят, евала, 100 000 000, а не 1 100 000 000, които щяха да потънат в тройната коалиция, т.е. 1 000 000 000, да си ги делнат Станишев, Царя и Доган. Ами да ги арестува веднага, нали е почнал. Каква наглост да искат да откраднат един милиард!
А колко милиарди още са откраднали? А Симеон преди това или Костов? Искам арести, за да му повярвам! Правилно беше, че, докато той е учил за пожарникар в България, те са учили за крадци на Запад. Аз ги искам в затвора. Щом и той така мисли, да ги вкара. Всичките. И ще го призная за моя премиер. И ще му помагам. Бил какъвто бил, сега е премиер. На всички българи. И не може един доказан гей, който е роден в Херсон, а не в Киев, не е българин, а евреин, да се подиграва на Бойко Борисов затова, че е пожарникар и от село Банкя.
Но трябва да ни го докаже. Със Славчо Христов – Слави Кебабчето, Костов – задължително в затвора, заедно с Евгени Бакърджиев, Антоан Николов, Стефан Софиянски, Вилхелм Краус, Муравей Радев, Надежда Михайлова, да не споменавам Сергей Станишев, Румен Овчаров, Нора Ананиева, Милен Велчев и всички други. Той знае, кои да арестува. Ако се е договорил, да го каже! Договори се нарушават. Той е премиер на всички българи. Избрал си е това за служба и аз, ще го подкрепям, Но да не ни излъже, както ни лъгаха другите досега.
- Ако Бойко е поредният фишек?
- Тогава България е поръчана. И няма да е бъде. Най-голямата смешка е че Ахмед Доган можел да бъде осъден да заплати 3000 лева глоба и евентуално да върне хонорарът. Това някаква поредна подигравка с българския народ ли е? Колко трябва да си нагъл като съдия, за да казваш по телевизията: България няма ресурс, за да има организирана престъпност. У нас мафия няма! Тази съдийка трябва веднага да си ходи. Нали имено съдиите са част от тази организирана престъпност, те са движещ механизъм и Бойко Борисов и Цветан Цветанов са много прави във всички техни изказвания относно българската съдебна система след освобождаването на престъпниците задържани при операциите :Всичко коз” и „Килърите”. Поредната подигравка с нас – българските граждани. Обират се хора по улиците. Кражби с взлом в къщи, апартаменти и вили. Изнасилвания. Кражби на автомобили. Убийства, повечето от които поръчкови. Наркоразпространение. Силови групировки. Рязане на уши. Трошене на кости. Отвличания за откуп. И от съда ни се казва: в България няма Мафия. Ами то е ясно, че мафията е съдът, политическите партии, силовите групировки. И Мафията си има държава и това е България. Призовавам всички българи към гражданско неподчинение и корумпираните съдии да бъдат изритани от съдебните палати с шутове! Иначе никога няма да се оправим. Същото трябва да направим с корумпирани прокурори, ченгета, депутати и всички министри от бившите правителства и техните министър-председатели.
За да се изкорени злото и да се даде шанс на българите за по-достоен живот, трябва да започнем с унищожаването на БКП (висшата партийна номенклатура) и ДС, които продължават да управляват държавата и за 20 години „демокрация” нямаме никакъв напредък, дори като селскостопанско и индустриално производство сме се върнали няколко векове назад. Това ще бой с вятърни мелници, защото гадовете така са се окопали, че държат икономическата, съдебната, политическата и престъпната власт. Докато престъпници като Първанов, Станишев, Овчаров, Дончева, Червеняков, цялата партийна номенклатура и другарите от ДС на свобода, а не в затвора, България ще бъде ад за обикновените българи, които искат с труд да живеят достойно, а не да се чудят как ще преживеят следващия ден. Аз съм бил два пъти на Бузлуджа, където се провеждат съборите на БКП(БСП). Никъде другаде не съм виждал на куп толкова много грозни и криви хора. Оръфани, мръсни, неугледни, прости и подкрепящи безрезервно своите партийни ръководители. Това трябва да се види: 50 000 уроди на едно място. Орките от „Властелинът на пръстена” или героите на Тарантино са нищо в сравнения с тези креатури, които имат вид на отпадъци току-що извадени от кошовете за боклук. И на фона на тази гнъсна паплач ухилената мазна педерастка физиономия на чучундера Сергей Станишев, който с вродената му еврейска наглост критикува правителството и обижда сегашния премиер. Аз не съм адвокат на Борисов, дори съм един от най-големите му критици, но Станишев да вземе и се погледне в огледалото и веднага да се гръмне, за да ни отърве от себе си. Само да го видите него и останалите партийни босове как пристигат с беемветата и мерцедесите, за да облъчват зомбираните бесепари. С какво самочувствие на успели крадци само говорят. Без никакво угризение на съвестта и срам пред тези, които доведоха до просешка тояга и да имат този уродлив вид. Нека сега Бойко Борисов ни докаже, че е скъсал с партийната си принадлежност и миналото си на мутра и да потърси съдебна отговорност на тези, които започнаха с раздаването на куфарчета с пари, създадоха пирамидите, фалираха банките, ограбиха пенсионните фондове и ограбиха държавата и от върли комунисти станаха най-ревностни капиталисти.
Не можем да отречем също на съда, че трябва да е безпристрастен и да спазва законите без да се поддава на натиск. Ако няма достатъчно доказателства, че арестуваните са заподозрени или виновни, то не могат да ги държат заключени. Аз не съм чел мотивите на съда, но ако наистина, което е възможно, няма уличаващи доказателства, че именно тези хора са извършили престъпления и са ги пуснали, тогава са си виновни МВР, Цветан Цветанов и Бойко Борисов и няма защо да питаме Европол и Интерпол – те какво ще ни помогнат? Времето ще покаже кой крив – кой прав!
Шкумбата консул. Те тоя ме развесели. Това е най-сполучливият му виц. Съвсем скромен е човечецът, избрал си Чикаго. Шкумбата, както Венци Мартинов и Весо Парцала са ми много симпатични. С другаря Туджаров сме били на не едно и не две увеселения. Обаче, според мен, консул трябва да е дипломат от кариерата или поне човек живял в чужбина, знаещ много езици, ерудиран. А не някой придворен клоун. Шкумбата е симпатизант на ГЕРБ, съпругата му пък е активистка, изобщо Бойко Борисов добре си е направил сметката. В САЩ и Канада живеят над половин милион българи, ако не и милион. Повечето от тях са натурализирани американци, малко се интересуват от България и не гласуват. Шкумбата може да ги накара да гласуват за ГЕРБ, като обикаля из българските диаспори, разсмива нашенци със своите халтури. И по този начин ще спечели толкова много гласове, колкото ГЕРБ никога на би взела на едни следващи избори. Не напразно Божидар Томалевски се стремеше на тези избори да спечели колкото се може повече имигрантски гласове с „Другата България”, които в последствие продаде на ГЕРБ, защото така му наредили – кой и защо не ми каза, но аз изгорях с някой и друг лев, защото имах глупостта да му помагам и да му вярвам. И пак ще му помогна с каквото мога, защото идеята не е лоша, а и аз съм бил имигрант и то политически. Но след като си имаме хюмне за външен министър, който лижеше задниците на Костов и Михайлова-Неински, защо да си нямаме Шкумба за консул? В държавата Румба всичко е възможно. Видяхме как освободените дедесари, източили 250 000 000 са дръпнали от сметките си над 500 000 лева. Сега нека трите съдийки солидарно ги върнат!
Ако е вярно, че на остров „Св. Иоан” край Созопол са открили мощите на Св. Йоан Кръстител, това наистина е новина. Созопол може да се превърне в голям туристически център от религиозен характер и християни от цял свят да се стичат на поклонение в него. Дано само мощите не изчезнат, което не би учудило никой, и да си ги искаме като тези 21 000 антики, задържани в Канада. Абе как се изнасят 21 000 предмета на античното изкуство и то чак в Канада? А колко други не са задържани и продадени по аукционите? И безвъзвратно загубени за нас и нашите наследници. Трябва да опазим културното си наследство и е редно всеки българин да предотвратява износа му. Ама нека държавата изкупува намереното от иманяри и нумизмати на достойни цени. Винаги съм го казвал: музеите да плащат достатъчно добре и няма да има износ, защото в България има 100 000 иманяри, заедно с техните деца и роднини, които също им помагат, за да копаят, стават около 300 000, и не само това, те живеят и се издържат с иманярство. При достойно заплащане от страна на държавните музеи всичко ще си остава у нас. Това го давам като домашно на Вежди Рашидов! Колко пари са тези 21 000 предмета при цена от 10 долара? А при 100 или 1000? Колкото повече има да се види в един музей, толкова повече ще са посещенията. Цели общини ще се издържат с таксите, платени в тези музеи, ако има какво да се види.
- Дай да разкажеш твоята версия за прослувутите гамбийски фъстъци. Преди години скандалът беше раздухан именно от теб. А и сме обещали на нашите читатели.
- Тук наистина всичко се потули. Никой за нищо не ме е потърсил оттогава, а минаха доста годинки. Явно доста дебело е платено там където трябва! Или виновникът Атанас Иванов от Симеоновград – отровителят на българския народ – ще се окаже човек на Костов и ченге, както се е хвалил пред мен. Пак ще се окаже, че бандитите са с полицейска легитимация.
На 12.06.2007 г. До Сектор „БОП” при ОДП – гр. Варна в изпълнение на указания на прокурор при ВРП изпращат моя сигнал. Изпраща го дознател от ОД Полиция, гр. Варна. Върховна касационна прокуратура е изпратила моя сигнал чрез прокурор Р. Колчев та 14.03.2007 г. до Окръжна и Районна прокуратура, гр. Варна. На 01.06. 2007 г. получавам писмо от Национална служба „Полиция”, Главна дирекция „ППООРП”, гр. София че е извършила проверка и материалите са изпратени на ВКП от комисар Вл- Иванов . Имам и молба до Агенция „Митници” да ми дадат точни данни колко контейнера годишно от 2000 до 2007 са влезли на територията на РБ с фъстъци от Гамбия. Целият този скандал беше раздухан здраво от медиите, аз давах интервюта, пресконференции и съм убеден, че всички си го спомнят. Тъпата Лора Крумова от Нова Телевизия ме нарече екзотичен бизнесмен и застана открито зад Атанас Иванов – отровителят на българския народ. Но понеже сме обещали да изнесем всички данни по телевизия СКАТ в твоето авторско предаване Афера.Бг, аз ще цитирам само отговора на заместник-директора на Агенция „Митници” другаря Красимир Николов от 04.07.2008 г.:
Уважаеми господин Панайотов,
В отговор на Ваша молба, относно предоставяне на информация за внос на фъстъци от Гамбия, Ви уведомявам, че исканата от вас информация представлява конкретни индивидуализирани данни, получени или събрани в процеса на осъществяването на митнически надзор и контрол и е СЛУЖЕБНА ТАЙНА по смисъла на §1, т.24 от Допълнителната разпоредба на закона за митниците и така нататък... Да се смее ли човек, да плаче ли? Или да взема една сопа и този пльоко да го понатупам едно хубаво?
Всичко това, което аз съм поискал от митниците, трябва да го има в интернет на тяхната страница и да може всеки гражданин свободно да прочете не само от Гамбия, а за всички фъстъци по години влезли на територията на РБ. И не само за фъстъци, а за всички стоки. Но това било държавна тайна, драги мои читатели. Е как ще знаете колко тона са влезли от канцерогенните фъстъци и откога ви тровят с тях?
Е, до следващата седмица.
- Наско, аз ти благодаря и след отпускарския месец август ще разкажеш пред камерата истината за тези канцерогенни фъстъци, които може би още се внасят.

Няма коментари: