сряда, 11 август 2010 г.

ТРАКТОРА : СЕРГЕЙ Е АГЕНТ НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ!


Главата на „Октопода“ – Алексей Петров-Трактора, бил твърдо решен да унищожи бившия премиер Сергей Станишев. Той заявил, че „червеният“ лидер е агент на руското разузнаване, който цели само и единствено да съсипе страната ни. Трактора вече готвел скандалното разкритие и имал за цел да отмъсти на Румен Петков чрез Станишев – това пише в новия си брой седмичникът „Папарак“.
Още преди месеци Румен Петков обяви, че Трактора е агент на ДАНС. От този ден нататък войната между Алексей и червените е факт. Спорен е въпросът дали Станишев е агент, но имайки предвид начина му на управление и катастрофата, до която доведе страната ни, нищо чудно това да е вярно.
Преди показния арест в началото на февруари Бойко Борисов нарече Алексей Петров „лоялен гражданин“, заради всички онези документи от ДАНС, които Станишев „скътал“ дълго време, а Трактора ги предаде на Борисов. За седемте изгубени папки със секретна информация от ДАНС, прокуратурата дори повдигна обвинение срещу Станишев.
След това обвинение бившият министър-председател каза: „Моята осъдителна присъда ще бъде издадена от „съдия“ Бойко Борисов, от когото идват и обвиненията в прокуратурата. Искат да ме тикнат зад решетките, но това няма да стане! Нямам намерение да спестявам и истини за това как управлява сегашното некомпетентно правителство“, бяха думите на Станишев, който добави: „Приспиват народа като с наркотик с повече зрелища, опитвайки се да отвлекат вниманието му от най-същественото“.
По-интересно е обаче, дали Станишев е агент на руското разузнаване или не. Алексей Петров твърди, че има неоспорими доказателства за случая и дори няколко пъти поискал да се срещне с бившия премиер, „за да се разберат“, но желанието му не било изпълнено. Остава да гадаем за „истината“ до тогава, когато Трактора ще осветли кой какъе е и каква е истинската му функция.

Няма коментари: