събота, 14 август 2010 г.

Хписто Стоичков :УМОРИХ СЕ ДА ХРАНЯ БЪЛГАРИЯ! НАПУСКАМ Я!


Изключително грозна изцепка направил футболнага легенда Христо Стоичков пред регионална медия в Хасково. Информацията ни предаде ни тамошен журналист който с трудност се добрал до него за инетрвю. На въпроса, дали е вярна информацията че Камата възнамерял да се оттегли трайно от България, Стоичков отсякал категорично:
- Да така е. Уморих се да храня държавата. Моите пари влизат постоянно тук. Не спирам да инвестирам, правя много за спорта, за младежкият футбол, строя, инвестирам в имоти... Аз съм един от най – големите данакоплатци в държавата. И защо? За да получавам само ругатни и обиди...”
Приближени на модерният лав потвърдиха демонстрираните му намерения. По тяхни думи той се чевствал отвратен от отношението на сънародниците му и този път бозусловно щял да напусне границите и за последен път. На пук на всички щял да изостави всичко започнато тук, а направеното да го продаде на безценица. Според него всички щели да се усетят каква несправедливост са направили срещу него, но за тяхно съжаление щяло да бъде прекалено късно. За повечето негови приятели обаче това била поредната му емоционална изцепка на които вече те не обръщали внимание., едва ли Ицо щял да предприеме нещо такова според тях, по скоро журналистите са му намерили слабото място....

Хасково
Тина Червенкова

Няма коментари: