понеделник, 30 август 2010 г.

ВЕСТНИК ПАПАРАК : Владимир Живков, синът на Тато, е тих собственик на концерна „Фолксваген”



Мина времето, когато наричаха Владимир Живков „Владко на татко”. След падането на режима на Тато, синът му се покри в чужбина и 20 години не е проговарял пред медиите. 58-годишният Владимир Живков води доста затворен начин на живот и не излизал от вилата на „Секвоя” – пише в. „Папарак”.
Неговата бивша метреса Ванда Радучева съобщи, че Владимир страдал от коварна болест и това отчасти обяснявало отчуждението му.
Владимир и Ванда през 70-те години
Явно Владо Живков не е суетен и не се прави на интересен като зет си Иван Славков и синчето му Малък Тошко, които са любима „храна” за светските хроникьори. Пред съмнителната слава Татовият син разумно е предпочел охолното и спокойно, макар и скучно живуркане. Той, за разлика от мнозинството българи, може да си го позволи. Говори се, че кланът Живкови държи дебел пакет акции от концерна „Фолксваген”, като един от основните акционери бил именно Владимир Живков.
В годините на соца името на най-личния ерген на България се спрягаше в какви ли не бохемски изпълнения, пиянски свади, катастрофи, дрога, та дори убийства…
От 1988 г. досега все още е жива мълвата, че Владко имал пръст в „самоубийството” на младата и красива телевизионна говорителка Татяна Титянова, която му била гадже, но си намерила майстора в момент на поредното му алкохолно буйство.

Владимир Живков със сегашното му семейство
Първата законна половинка на Татовия наследник – чаровната поетеса Маруся Мирчевска е изяла доста пердах от съпруга си – носи столичната мълва.
Навремето светилото на психиатрията проф. Коста Заимов констатирал тежката алкохолна зависимост на Владимир. Той му препоръчал специализирано лечение. Без алкохол синът на Тато изпадал в амок – трошал, чупел, буйствал. Не едно и две са алкохолните му изстъпления, които помни столичната бохема.
„За мен 10 ноември е рожденият ден на сина ми” – твърди Владимир Живков. Наистина синът му Тодор Живков (втори) е роден на 10 ноември, 1979 г. Още през 90-те години той отива в Щатите, където живее майка си Маруся.

2 коментара:

Анонимен каза...

Господ забавя, но не забравя. Всеки ще си получи заслуженото.

Анонимен каза...

Егати лъжите.