сряда, 1 септември 2010 г.

СРАМ! РАДО ШИШАРКАТА ИЗМАМНИК?


След сутеньорско-затворническите митарства на Кондьо и изпълнителят на “Тигре, тигре” го закъса с Темида. Радо Шишарката трябва да плати 20 000 лева, постанови Районният съд в Чепеларе. Радослав Петров се хванал като управител на тризвездния хотел “Панорама” в Пампорово в началото на последния зимен сезон. Обаче не плащал нито заплати, нито консумативи и сега само за ток има към 30 хиляди лв. борч. Персоналът спрял да получава възнаграждения от януари, а в края на април договорите били прекратени. През май и в началото на юни 21 работници подали искови молби. Районният съд в Чепеларе се е произнесъл по 11 от тях. Според решенията Шишарката трябва да изплати на бившите си работници общо 14 463 лв. (сумите, които служителите имат да получават са между 800 и 2400 лв.). Със съдебните такси, неизползваните отпуски и адвокатските хонорари сумата набъбва до 20 000 лв. Предстои да се гледат още 10 дела, насрочени за началото на октомври. Специално за ПОДЗЕМНА МЕДИЯ представители на персонала разказаха следното:

" Радо ни лъга достатъчно. Дори като участваше в " Шоуто на Слави" обеща че ще си вземем парите. Уви излъга ни. болезненетото е че разполагаме с информация как той е прибирал пари и ги е ползвал за себе си. Разочаровани сем от него и няма да спрем до тук.."

Радо Шишарката стана вторият осъден фолк-динозавър. Той обаче твърди, че когато може, дава на бившите си служители пари, които изкарва с пеене. За същаление и това не се потвърди. Наши хора в София споделят грозният факт че повецът е потънал в големи борчове и постоянно го търсят за пари. те предполагат че с парите за заплати на подчинените му в хотела той е плащал дълговете си.

Няма коментари: