вторник, 31 август 2010 г.

ВЕСТНИК ПАПАРАК : ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА С ГАЩИ ЗА 4000 ЕВРО!


Банкерите в България са може би единствените, които не усещат на гърба си финансовата криза, която е на път да докара мнозина от българските семейства на ръба на просията.
И докато едни се чудят как да вържат двата края, така че парите да стигнат за сметките за ток, вода и телефони, да има и за хляб, а за дрехи и обувки не говорим, други получават десетки хиляди левове – месечна заработка.
Срещу 90 000 лева се разписва Бат`Бойковата изгора Цветелина Бориславова. Председателката на Надзорния съвет на СИБанк притежава и 22 % от банката, която ръководи. Това автоматично означава, че има и горница над 90-те хиляди лева трудово възнаграждение. Два милиона лева са й премиите, а дивидентите – още 15 милиона лева.

През декември миналата година Цветелина Бориславова бе избрана за БГ Модна икона, заедно с Миро от "Каризма"!
Истината за стабилното положение на СИБанк я знае всеки средностатистически българин. Никой не си прави илюзии, че това се дължи на факта, че обслужва държавният бюджет. Освен това Бориславова продаде голяма част от акциите си на исландския милиардер Тор Бьорголфсон и се договори за поста си с останалите й 22 %.
И докато българските жени пазаруват основно от магазините “second hand” градския фолклор носи мълвата, че премиершата харчи по 1 милион лева годишно за гардероба си, пише таблоидът "ПАПАРАК" . Само бикините и сутиените й стрували 4 000 евро. Други пет хиляди лева гълта всяка една от роклите й, а когато става въпрос за официални събития и спазване на етикет и модни тенденции, тогава и 10 000 лв. не стигат.
Зимата като сезон увеличава автоматично харчовете на Борисовата половинка. Оценители дават на палтата й не по-ниска цена от 50 000 лв.-всяко.
Ако прибавим и обувките и аксесоарите в сметката, то тогава е ясно как се получава сумата от 1 милион годишно. И е важно да се знае, че калкулацията касае само нейните тоалети. Бат Бойко е в отделна графа.

Няма коментари: