четвъртък, 2 септември 2010 г.

Мезонетче в Париж е сватбеният подарък на Гоце за сина му


Камуфлажно скромната венчавка на президентския син като за пред хората. Като за своя душа – сватбен подарък мезонет в Париж. пише вестник "ПАПАРАК" цитиран от Разкрития.ком

Дори само една малка част от това, което се шушука сред представителите на вечно бдителната светска мълва, да е вярно, разбираме, че държавният глава му е изпуснал края. Ако такива хора ще са начело на Строители на нова България, то отсега е ясно за какво строителство и за какви строители става въпрос.
Мнението на журналистите от „Папарак” е, че по сватбите им ще ги познаете. Защото, както изнесената информация за чудовищно разхитителната сватба на мамината Жени предизвика коментари и отвсякъде постъпиха неизвестни подробности за миналото на днешната богаташка Петя Славова, така и всичко казано за президентското семейство постепенно окръгля портрета му. Този за пред хората и този, който е за своя душа.
Сватбата на Владимир Първанов, няма две мнения, бе повече от скромна. Подаръкът обаче, останал известно време неразкрит, се оказа царски. Мезонет в центъра на Париж за младото семейство Цветанка и Владимир. Очевидно фамилия Първанови има слабост към мезонетите, защото и в София притежава жилище от такъв калибър. Но друго си е в Париж. Клюката се комбинира и навързва чудесно с друга една, по-отлежала, свързана с окопаването в чужди дестинации на известни наши политици и бизнесмени. Предишната информация беше за това, че татко Георги готви сина и новопридобитата си дъщеря за дипломатическа служба в странство. Вестниците коментират, че щом Шкумбата, бивш бачкатор с титла инженер в Кремиковци, преквалифицирал се в комик халтураджия, сега може да е на дипломатическа служба в Чикаго, това не е невъзможно за далеч по представителните и образовани наследници на политическия ни елит.
И така, двете рожби на държавния глава вече притежават ключа на 180 квадрата жилищна площ в сърцето на града на мечтите – Париж.
Обикновените българи се питат вяло къде е комисията „Кушлев”, но въпросът им си е чиста проба риторичен. Може би защото, ако такива вести са някакво изключение, тези мъченици на българския преход биха били по-упорити и последователни в борбата си със злоупотребите и връзкарството. Но злото очевидно е по-голямо и затова всесилно.

1 коментар:

Анонимен каза...

То са казали хората "За кокошка - няма прошка, за милиони - няма закони"