събота, 7 август 2010 г.

БЕЗ МИЛОСТ - РЕЖАТ УШИТЕ НА БЛИЗКИТЕ НА ТАКИ!?


Враговете на потопеният бос Христофорос Аманатидис известен с прозвището Таки, пуснали от няколко дена ужасяващият слух че ще започнат да режат ушите на негови близки ако до десет дни той не изплува от дупката си. Типично в неговият стил и с неговите методи, те решили да върнат пуснатият от него бумеранг. „Бандата на чуковете” като е известна групировката на Таки в средите стана известна с рязането на уши на управители от столични хитови заведения които спряли да продават стоката им..След като са монополисти на кокапазара двамата държат изкъсо контрола и не търпят конкуренция Както е известно Таки и неговият съратник който също е потопен Къро са маркирали продукцията си. Маркират се в два варианта. Единия е „Оригинал” значи,че коката варира между 10 и 15% и е предназначена за простосмъртните.Цената варира около 120лв за грам. Втората маркировка е VIP.Tя се дава на друга цена със по-висока чистота на кокаина и тя е предназначена за светски личности с пари разбира се. Дава се само на доказани паралии,а пък всички,които не са такива се поемат на "долната тарифа".
Сега новата групировка завземаща пазара, решила да превърне методите на „Бандата на чуковете” срещу самите тях, но по важното е че тази новина дава светлина в тунела за състоянието на известният бос Таки. Шансът той да е жив се покачва. Ченгетата обаче били на друго мнение, според тях атаката е срещу Къро който със сигурност още е жив и се покривал извън България. Таки е със сериозни проблеми със службите.Напорът е толкова голям,че шефът му Младен Михалев-Маджо не може(не иска) да му помага.Смяната на пешките по българските мащаби няма да подмине и "ъндърграунд" лидера.След като на пангара минаха дупнишките му слуги братя Галеви,напънаха и Златко Баретата,търкалят из ареста Христо Ковачки и Маргините отчитането на дейност пред Европейския съюз минава и през Таки.Кой всъщност е Таки и как е стига до висшите етажи на престъпния свят?Таки въпреки,че е едва на 33-години в играта е още от много млад.Към средата на 90-те години започва с кражби на коли и обири.При един от големите удари,който нанася Георги Илиев праща хора да вземат част от парите-Таки тогава работи "шано".Посреща бригадата въоръжен с автомат,което пък показва,че на шефа на ВАИ Холдинг срещу него има човек с голямо сърце и го дава под крилото на Мето Илиенски.От там започва и кариерата му с наркотиците.След убийството на Мето Илиенски(в което е замесен и Таки) всички обекти стопанисвани от Мето минават във ръцете на гръка и Къро.Абсолютна глупост е че Таки е наследник на ВИС.Държи бизнесът на Мето и няма апетити към ВАИ Холдинг бизнеса като цяло-там бизнеса беше разделен между Ветко Арабаджиев,Румен Гайтански-Вълка ,Христо Ковачки и т.н.Таки успешно развива "Паркинги и гаражи" фирма с общинско участие.Затова не се чудете,че навсякъде в София се правят "сини зони" и паяците не спират да кръжат ежедневно.Как напънаха Таки?Кому беше нужна тази буря?Европейския съюз пропищя,че Галеви усвоявали през строителните фирми техни пари,а лъвския пай прибирал шефа им Таки.Гръкът е разследван и за контрабандните канали и митническите измами,който въртеше още по времето на правителството на НДСВ.Папарак беше снимал как вечеря във виден столичен ресторант с Милен Велчев,но охраната видяла фотоапарата и снимането при,което освен счупването на техниката имаше и болезнени последствия за фотографа.След като Таки бе принуден спре да реже уши(един от собствениците на Син Сити беше с отрязано ухо-вероятно отказ за продаване на наркотици в заведението),за да не привлича медийното внимание-напоследък доста от хората му по странни стечения на обстоятелствата го загазват.Един от най-доверените му хора-Коко изчезна.Ни вест,ни кост.Така е вече от близо година.Вероятна версия е страх от Коко да не прояви интерес да застане на неговия пост(видял е опасността да не се получи играта Мето-Таки).Дългогодишния му служител просто изчезна.Запознати от квартала му “Хаджи Димитър” казват,че Коко oт ауди превключил на Porshe Booster за изключително малко време.

Ударите започнаха да стават по-силни с убийството на Десимир Иванов Николов-Десо Боксьора.Бивш охранител на Мето Илиенски,той започва да бъде консултант по сигурността на Таки,като обучава и охранителите му.Днес охранителите му се от тренират от олимпиеца ни Кубрат Пулев.Десо е убит,заради разместване в пластовете на на средно ниво.

Йордан Цонков – Джиджи,доверен човек на Таки бе застрелян на 21.01.2008 с автомат „Калашников” 11 куршума в него 4 от който в главата.Невредима е останала жената до него.Участва в много от фирмите на Таки и има доста преписани на негово име.

Иракчанина Мишел Метанло Хари беше прострелян с 4 куршума и е в „Пирогов” със опасност за живота.Бивш охранител от „Син сити” и настоящ охранител на Таки бежанецът е доверен човек на Таки също е кацата с наркотиците.

Определено коланът около Христофорос Аманатидис се стяга.Временно се е скрил в Гърция,а не в ЮАР при Къро,както е пуснат нарочно слухът.Никой не се крие от колумбийци,заради провалена наркосделка и т.н.България е много далеч това и никога не стават сделките през посредник живеещ в България.

София
„ъндърграунд-медия”

1 коментар:

Анонимен каза...

koce susto e ot doverenite hora na taki