понеделник, 2 август 2010 г.

ДНЕШНИЯТ БРОЙ НА ТАБЛОИДЪТ ПАПАРАК ГЪРМИ : Лидерът на ДПС – АХМЕД ДОГАН СТАВА ПРОФЕСОР С МИКРО ИНФАРКТ!


Лидерът на ДПС – Ахмед Доган, на когото му предстои да получи професорска титла, преди броени дни получил инфаркт. Причина за сериозното му здравословно влошаване е притеснение, породено от нещата, които му предстоят. Доган се почувствал зле в момента, в който разбрал, че ще му отнемат депутатския имунитет и ще го изправят пред съда.
Лидерът на ДПС започнал да диша трудно и затова по спешност го приели в елитна частна клиника в София. Лекарите направили множество изследвания и установили, че „любимецът“ на народа е получил микроинфаркт. Той "Босът" няма да може да близне алкохол лежал в клиниката няколко часа, като след това бил пуснат вкъщи със задължително предписание да е под постоянно лекарско наблюдение.Естествено, докторите му забранили да се докосва до цигарите и до любимия си алкохол. Известно е, че Доган обича да си услажда с 21-годишно уиски „Чивас Регал“. Той помолил всички свои подчинени да запазят в пълна тайна болестта му, но в момента партията се тресе от паника. Ясно е, че ако Доган се разболее много тежко или умре, заместниците му ще се избият, защото се мразят до смърт. А това рано или късно ще доведе до разцепване на ДПС. А ако партията се разцепи, това ще е първият сериозен знак, че загива.
Партията на Доган се тресе от паника В момента Сокола се е отдал на пълен релакс и съжалявал единствено, че не може да се нарадва на осъществяването на дългогодишната си мечта. В коридорите на партията се шушука, че лидерът им ще бъде удостоен с титла професор. Комплексна била причината за тази висока чест, но в основата била безупречната му политическа кариера. Когато разбрал каква изненада му крие животът, той толкова се зарадвал, че казал: „Ще напусна спокойно политиката, ще пиша книги и ще преподавам“.С ръка на сърцето заявил, че от дълги години мечтае да преподава. След като получи професорската си титла, той щял да организира официално парти, канейки целия политически елит.А народът пак се чуди, как мошеник като него все още не е зад решетките… И вместо с професорска титла, властимащите трябва да го удостоят с едни хубави белезници, на които да се радва цял живот. Не мислите ли?

Няма коментари: