вторник, 23 март 2010 г.

ВЕСТНИК ГАЛЕРИЯ - ЯДРО НА ИНТРИГИ ИЗМАМИ И МНОГО ПАРИ!

Близки до Маджо направо били втрешени и вбесени от набеждаването, че той бил взривил джипа на Цветелина Бориславова. Пък, че и Бойко Борисов знаел, а така на практика укривал умишлено от правосъдието информация за извършено престъпление. Книгата е абсолютно пиратска и менте. Какви данъци ще плати Патрашкова, върху какъв тираж и какви пари ще прибере пак на гърба, на иначе благодателя си Алексей Петров, очевидно е ред на финансовите органи да проверят. Съпругът на Кристина Патрашкова, спортният журналист Иво Димитров, тези дни е подкарал луксозно возило – джип Мерцедес ML, разкриха източници на afera.bg, близки до галеристкия кръг.
Иво Димитров, който се явява и заместник на съпругата си във в. „Галерия”, за който Патрашкова упорито отрича, че е свързан с Алексей Петров, се занимава и с търговия с картини. Един от неговите най-наивно ревностни клиенти бил и бившият съдружник на в. „Уикенд” Недялко Недялков, който пък сега издава в. „Ретро” и продължава също да се прави, че няма нищо общо с в. „Галерия”.
Докато Алексей Петров, произведен като „октопод” от с


егашната власт, продължава да гние в ареста, медийният му отбор демонстрира как добре се живее на гърба на новата роля на Трактора – „октопода”.
Спортният дописник Иво Димитров бе първият, който след публикуване на интервю на главната редакторка на afera.bg Веселина Томова, дадено по повод това, че в. „Галерия” я подписа под фалшив клеветнически материал, че детето на варненския кмет Кирил Йорданов не е от него, тероризира Томова по телефона, заплашвайки, че на минутата ще и сложат белезници и ще въдворят „мярка за неотклонение”. Мъжът на Патрашкова се беше упрашил и се чувствал „застрашен”, защото тогава в интервюто Томова бе казала, че е по-добре Патрашкова да не и се мярка пред очите, защото ще и забие един прав, десен.
Храбрият Димитров крещя на Томова по телефона, че е силно застрашен и прокурорите вече са по петите на главната редакторка на afera.bg
Междувременно, както първи изнесоха в предаването АФЕРА по СКАТ телевизия журналистите Огнян Стефанов и Веселина Томова, книгата „Бойко и Алексей. Моята истина”, която Кристина Патрашкова си потроши краката от бързане за да напише, е абсолютно пиратска.
В книгата няма обозначено издателство, бард код, нито задължителен регистрационен номер за авторски права, което я прави, абсолютно менте. Какви данъци ще плати Патрашкова, върху какъв тираж и какви пари ще прибере пак на гърба, на иначе благодателят си Алексей Петров, очевидно е ред на финансовите органи да проверят.
„Както има истински банкноти и фалшиви банкноти, така има истински книги и пиратски книги...Шегувам се с това, но всъщност не е за шега, защото когато едно менте се пробутва за истина, когато един пиратски сборник от набрани думи се пробутват за политическа или опозиционна и не знам каква си разследваща литература, този фалшификат трябва да ни покаже, че живеем във фалшифицирана действителност. И колкото по добре се научим да разпознаваме фалшификатите, толкова по-чисто ще ни става.”, коментира от своя страна журналистката Люба Кулезич в сутрешния блок на Нова телевизия.
Най-странното е, че човекът, който всъщност стои в сянка зад Кристина Патрашкова в „проекта” „Галерия” – Недялко Недялков, който издава книги в „Милениум”, разпространяващи се покрай вестника, не е сложил логото си върху Патрашковата епопея.
Бързането е било неистово истерично, коментират запознати от този тип издателски бранш, защото се смята, че който първи издаде подобно четиво на гърба на такъв скандал, обира първи големите пари от продажбата на наивници. Очевидно е нямало време да регистрират авторско право и други задължителни параметри за да може Патрашкова първа да гилотинира собствения си гуру, приятел, човекът, който я водил по пиано-барове, лицето, на което тя четяла съобщенията и аха-аха да признае, че познава и цвета на чаршафите му.
Лъжите, написани в книгата вече предизвикаха няколко дела срещу Патрашкова, а според източници на afera.bg близки до Маджо направо били втрешени и вбесени от набеждаването, че той бил взривил джипа на Цветелина Бориславова. Пък, че и Бойко Борисов знаел, а така на практика укривал умишлено от правосъдието информация за извършено престъпление.
От друга страна пък, близки до кръга на Трактора, не по-малко загубили ума и дума от упражнението на Патрашкова, която всеки ден методично по китайския метод „капка по капка” унищожавала точно този, в който иначе се кълне като в икона – Алексей Петров. Всички те са единодушни, че ако Алексей Петров е поръчал този пасквил от ареста, то това означавало, че човекът им сам си е направил харакири с Патрашкова, която първо нямала хабер от подобен тип журналистика, и второ вече осребрявала по циничен начин страданията на Трактора.

Няма коментари: