четвъртък, 9 септември 2010 г.

ДОГАН КУПУВА СЛАВИ ТРИФОНОВ?


След Ирена Кръстева, Кеворк, Иво Инджев… Сокола купува и прима патриота!
Лидерът на Движението за права и свободи - Ахмед Доган иска да сложи ръка на средствата за масова информация в България, твърдят браншовите специалисти, след като интересен слух броди из тяхната гилдия. В него се твърди, че Доган е провел среща с Дългия, на която двамата са декларирали желанията си за обща работа. Само преди седмица Слави Трифонов обяви в нарочно интервю пред неизвестна медия, че за него Доган е истински политик. Това буквално взриви всички негови близки и наблюдатели. Не един път Слави е използвал ефира си, за да плюе ДПС и Доган, напомнят те. Сега обаче след серията негови провали било видно, че той е отчаян отвсякъде, не стига ами се чува, че и финансово бил доста зле. Явно е видял избавление в парите на Доган, който бил явно единственият склонен да го издържа.
Ако все пак се окаже, че Трифката е новият подчинен на Доган, това означавало само едно, че Сокола иска тотален контрол над средствата за масова информация. Запознатите напомнят, че преговори с медийните му босове водеха и Кеворк Кеворкян, Иво Инджев и дори Пешо Блъсков, който обаче смени посоката и зави около кръговете, близки до новата власт.
По всяка вероятност от новия сезон Трифонов ще започне тотална пропаганда срещу Бойко и постоянно щял да хвали Доган. Това тотално щяло да унищожи кариерата и бизнесът му, убедени се негови фенове, които заявяват, че ако това се окаже истина, за тях шоуто му няма да съществува.

Няма коментари: