петък, 10 септември 2010 г.

МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА ВАЛЬО ТОПЛОТО!


ЕВГЕНИ МИНЧЕВ ПЕРЯЛ ПАРИТЕ НА ТОПЛОТО!
Скандалният директор на „Топлофикация” е бисексуален!?
Паркетният лъв е сутеньор №1 в държавата!

Тлъст пай от откраднатите милиони на бившият директор на „Топлофикация – София”, Валентин Димитров, били изсмукали през пръстите на светският лъв Евгени Минчев. Пряк свидетел по делото чието име се пази в тайна, разказал пред съдиите че солидна сума от касите на столичното отоплително дружество минала в банковите сметки в две от фирмите на Минчев. Едното от юридическите лица на зализаният бретон предлагала кетъринг услуги а другата била с PR – дейности.
Минчев не един път организирал вип частни партита на Топлото, на които водел млади момчета за гей оргии. Публична тайна била бисексуалната наклонност на Димитров, поне за служителите на държавното акционерно дружество. На въпросните партита скъпият алкохол се леел с вани, кокаинът се шмъркал като за световно, правени са калигулски оргии а Минчев смирено и ловко прибирал няколко десетки хиляди лева от данъкоплатците в джоба си.
„Минчев, има връзки на високо ниво. Те го пазят. За това никой не го пипа. Той знае много пикантни тайни за хора от властта. Той е най – големият сутеньор в държавата…” притеснено разказал свидетелят пред Темида. За съжаление обаче в случая ставало въпрос за дума срещу дума, сделките на Минчев с „Топлофикация”АД били напълно законни и с платени данъци. Така че не можело да бъде уличен в каквото и да е престъпление, а по делото на Валентин Димитров вече имало влязла в сила присъда.

Няма коментари: