събота, 27 ноември 2010 г.

СЕДМИЧНИЯТ НИ ОБЗОР НА ЖЪЛТИТЕ ОФИЦИОЗИ! БЪЛГАРСКИТЕ ТАБЛОИДИ!


Странно как един такъв топ скандал беше подминат с лекота тази седмица. Таблоидът ПАПАРАК гърми с нещо което може би е поредният пирон в ковчега на българската литература и култура. Щом не си я искаме, нагли и смешни хорица ще ни я откраднат под носа ни. Така както винаги са правили с всичко българско и родно. Включително и земята ни ...
Дядо Назов сигурно ке обръща в гроба!


" Шоу" са си точно "те" тази седмица. Семейната интрига на един покоен синдикален лидер едва ли е подходяща за първа страница на вестник пишещ се за таблоид. Редно е вече да вземем да спрем да цапаме гащите на този или онзи а да се заемем да оправим държавата. Поне с това което ни е дадено - слово и трубуна. Дайте разследвания, дайте критика, дайте разкрития... Пука му на бай Кольо от Долни лозен че жена му на Желязко Христов не дели с любовника му.


Най - сетне " Галерия" ни захапа в прав тескт. Времето на завоалираните приказки свърши. Дойде време на откровени заплахи. Това вече минава пределите на нормалното. И ако тази статия  не е отчайващо засилена пропаганда в полза на един човек не знам какво ще е . Хора, плащаме за да ни заплашват!


Ако Васил Левски знаеше днес какви хора има в българският парманет със сигуррност щеше сам да си сложи феса и да заживее в луксозен сарай край Цариград. Този човек даде животът си за да има днес такива хора. Смелостта на
" Уикенд" е завидна!


 Колеги от " Тордано" добре дошли на терена. Малко слабичко тази седмица но ние ви прощаваме. Новобранци сте. Не отива на човекът създал сайта " Опасните" да затъпи така перото си. Дерзайте! Ние сме зад вас!

Няма коментари: