петък, 24 септември 2010 г.

ЛЪСНА ТАЙНИЯТ БИЗНЕС НА СТАНИШЕВ!

Сергей СТАНИШЕВ
Лидерът на БСП – Сергей Станишев, въртял бизнес със своя „много близък приятел“ Азер Меликов – това съобщава в последния си брой в. „Папарак“. Скандалното разкритие е направено от червени опозиционери, които изгаряли от желание да покажат истинското лице на своя лидер. Според техни думи Азер Меликов притежава верига развлекателни заведения из цяла Европа, а човекът, който е финансирал скъпия проект, е именно Станишев. „Сергей е съдружник с Азер. Меликов работи с парите му. Има верига дискотеки и развлекателни секс заведения почти във всички европейски държави“, са думите на информаторите, разкрили скандалната новина.
Говори се, че във всички заведения тайно се предлагат нестандартни сексуални услуги с цел по-голяма печалба. Благодарение на тази печеливша стратегия, двамата съдружници не са усетили жестоките удари на финансовата криза и дори били на печалба.
Друго скандално разкритие е, че ексшефът на „Информационно обслужване“ Меликов преди време е бил пряко подчинен на главата на „Октопада“ – Алексей Петров. Трактора дори направил „особено близкия“ до Станишев Азер свой агент в ДАНС, което прави ситуацията още по-напечена.
След като ГЕРБ яхна коня на властта, Азер Меликов беше отстранен от „Информационно обслужване“, където лъснаха далавери на стария кабинет. Преди това Меликов беше мозъкът на черната пиар кампания срещу Борисов и Костов преди изборите. Все още се помни клипът с брадвата, който недвусмислено внушаваше, че комбината Костов-Борисов ще разсипят държавата. След като беше отбит от държавната ясла, Меликов се покри за няколко месеца в Лондон, докато утихнат ветровете. Тъй като разбра, че няма да бъде съден за злоупотреби, той се върна в България. В родината ръка му подаде пак Станишев, който го уреди на партийна работа.
За да опровергае всичките обвинения срещу себе си, включително и за своята сексуалност, Меликов даде едно-единствено интервю за голям столичен всекидневник. В него той твърдеше, че не носи червени прашки, че е получавал скромна заплата в „Информационно обслужване“ и че Станишев е истински мъж, защото го е виждал с няколко приятелки.

Няма коментари: