вторник, 21 септември 2010 г.

БАРЕКОВ АГЕНТ "ДЪЛГИЯ" ОТ ДАНС!


Николай Бареков е агент на ДАНС, който има за задача да следи случващите се по високите етажи на властта процеси и в ролята си на тайно ченге да “снася” информацията на нужните хора, за политическия живот в държавата.
Според източниците от в.”Папарак” дори са узнали и какво е тайното му кодово име, напомнящо едно към едно с прякора на Слави Трифонов, защото и то е “Дългия”.

"Дългия" "снася" информация
Това с повторението на прякорите е съвпадение, тъй като не е нужно да се споменава, че Дудука, вече и с прякор “Дългия”, е наистина дълга мутра не по-малка от самия шоумен Трифонов.
Последния си хвана багажа за САЩ, за да прави турне като обикаля едни от най-големите градове населени с българи при американците, защото знае, че успехът му е гарантиран.

От Дудука стана "Дългия"
Не по-малък успех получава и неговият съименник по прякор , който е завъртян в различни схеми на ДАНС.
Не е случаен и фактът, че “Дългия” пише какви ли не доноси по сайтовете си, който “отвориха широко врати”, след като биха шута на журналиста от сутрешния блок.
Информаторите твърдят, че Дудука е много доволен от развоя на събитията около изгонването му от “Тази сутрин”, като изключим самия скандал и шума около личността му, защото сега взима доста “тлъсти” суми, които му идват доста добре.
Вече дори е толкова състоятелен, че нищо, че е таен агент и той си има охрана, която понякога трудно би го опазила като се прави, напоследък, на големия мъж и едва “не изяде тупалките” в дискотека. Един от горилите му дори удари човек с дръжката на пистолета си, но нали шефът му е човек на ДАНС и това ще мине-замине.
Интересното обаче е друго – Как “Дългия” успя да се издигне от певачка в кръчмите, на младини, до известен водещ? Вярно, че по-късно бе сразен от стола му, но сега продължава да е в играта като снася на ДАНС класифицираната информация за определени лица от политическите кръгове.

Няма коментари: