четвъртък, 19 август 2010 г.

Журналистът Георги Инфандиев : БОЙКО Е ЖЕРТВА НА ГЛУПОСТА СИ!


ГЕРБ превзема ли България?
- България отдавна е превзета от глупостта и наивността. Ако не беше ГЕРБ щеше да е някой друг. Не забелязвате ли че в разгара на всяка криза се появява по един конник на бял кон да ни спасява. Този път конникът беше Бойко Борисов. Разгеле поне че не обеща да ни оправи за няколко стотни дни, та да е пълен срама му след това.

Какво скара Бойко с Президента?
Партията която ги създаде и двамата. И Борисов и Първанов са кадри на червената династия. Единият е продукт на ДС, другият на БКП. Всички интересуващи се в страната знаят че тя е поделена на червени кланове и фамилии. Такива като Гоце и Борисов са просто пешките на тяхната шахматна дъска.

Какво ни чака на пролет?
Празни търбуси и джобове, пълни с обещания!

Има ли силна опозиция в България?
Опозиция има и това са мислещите хора в държавата. За съжаление обаче за тях няма място в медиите, който по принцип трябва да е най – силният регулаторен орган на една власт. За съжаление обаче и той е контролирам от тези кланове за които говорих по горе, дори и давайки интервю за вашата медия не мога да бъда сигурен дали и вие не служите на тях. Те са окупирали всичко!

Какво ще направите ако сте на мястото на Бойко?


Моментално ще подам оставка за да спася и името и честа си. Той не осъзнава че все още е жертва на глупостта си че може наистина да успее да направи нещо при положение че други му дърпат конците. Виждате ли го как се превива на моменти когато не е съгласен с нещо което му е заповядано да направи. Уви така се прави политика в България!
Интервю по телефона
Деси Монева

Няма коментари: