петък, 12 ноември 2010 г.

КАКВО НИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОТ ЖЪЛТАТА ПРЕСА ТАЗИ СЕДМИЦА!


Вестник ПАПАРАК

Тази седмица истински острото перо на вестник ПАПАРАК успя да ни разтърси. Уникалното журналистическо  разследване от което гръмва бомбата за поредната опсност за живота на лидера на РЗС Яне Янев е впечатляваща. Разкритията по него наистина за жестоки.

Вестник " Шоу"

Таблоидът " Шоу" също ни впечатли с едно интервю на известен финансист направено в стила " Право куме та в очи." Хубаво е да има подобна директност и раелизъм в медиите. Така се отварят очите на народа, който вече трудно може да бъде излъган.



Вестник " Галерия"

В следващият брой на пропагандният вестник " Галерия" очакваме да бъдат разкрити връзки на ГЕРБ с Ал Капоне, Пабло Ескобар, Ал Кайда, Али Агджа та дори и с Парис Хилтън. Няма спор че колегите от вестника са добри но "поръчковият" камък на врата затъпява перото им.



Вестик " Уикенд"

Какъвто и да е лидерът на РЗС Яне Янев не може да отрече дори и той че е - Кралят на негово величество Скандалът. Последно време няма брой в който Уикенд да не го схапят при това болезнено. Този път обаче болката е непоносима - разкритието е уникално скандално. Признаваме успехът им!

На въпроса на госпожа Валентинова от София, защо не включваме вестникице " Контра", "Шок" и други отговаряме :
С незесриозни продукти не може да се отнасяме сериозно. С нетърпение очакваме обаче таблоидът " Торнадо" за да видим той - дали ще спечели нашите впечатления.

Няма коментари: