вторник, 25 януари 2011 г.

ОПИТ ДА УБИЯТ ХРИСТО КОВАЧКИ?!

Христо КОВАЧКИ
Брониран Мерцедес и умел шофьор спасили бизнесмена от сигурна смърт Преди дни срещу Христо Ковачки е имало безпощадно покушение, твърди сайтът Аfera.bg, като се позовава на свои източници. Срещу бизнесмена е стреляно в движение от двете страни на пътя, по който са се движили.
Христо Ковачки е пътувал без охрана, единствено с шофьора си в брониран Мерцедес. Само благодарение на виртуозните маневри на шофьора не се е стигнало до фатални последици.
Отдавна се говори, че срещу Ковачки има сериозни заплахи, включително и от страна на Сретен Йосич. През април преди повече от две години беше разстрелян Борислав Георгиев – дясната ръка на Ковачки в бизнеса.
Шефът в дружеството на самоковския безнесмен "Атоменергоремонт” въртеше делата на Ковачки в няколкото негови предприятия в Сърбия, които периодично бяха разтърсвани от стачки заради неплатени заплати. В документ, изготвен от ДАНС за разстрела на Борислав Георгиев, се допуска, че е възможно той да е разстрелян по нареждане на Сретан Йосич заради неизпълнени договорки с човека на Ковачки. /БЛИЦ

бел ред - ПОДЗЕМНА МЕДИЯ  не един път алармира за напрежение около живота  и личната сигурност на енергийният олигарх.
Припомняме с препратки нашите версии и новини
Странно или не малкият блог - елетронен таблоид доказва класа в занаята и това е катгоричен факт! Продължавайте да ни следите - има защо....

Няма коментари: