неделя, 21 февруари 2010 г.

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ РАБОТИЛ ЗА ГЕРБ?



В момента България се управлявала от "милиционерска хунта", която разпитва бизнесмени, крие разработки за сгафили депутати от ГЕРБ и подслушвала общественици, критикари на управлението”, каза лидерът на РЗС в предаването „На четири очи” по Нова телевизия.
„Алексей Петров работи за каузата ГЕРБ, поне по време на местните избори. Братът на Алексей Петров - Огнян, стана причина за запознанството ни. По време на кампанията за местните избори Огнян Петров ми каза, че брат му Алексей има желание да се срещне с него. Срщата се проведе в хотел "Радисън", а на нея Петров се опита да ми държи сметка на тема кандидаткметски вот. Алексей Петров ме предупреди да не смея да издигна от името на РЗС за кандидат-кмет лицето Павлов, понеже агентът бил обещал да го въздигне като номинация на ГЕРБ в Тетевен. Алексей Петров се разече пред мен, че ще стане така, както той си е поставил за цел, и наистина, впоследствие въпросният Павлов се отказа от РЗС и се яви на вота като човек на ГЕРБ в борбата за кметския стол в Тетевен”, разказа още Яне.
Нататък Яне се виждал с Алексей Петров само в централата на ДАНС в качеството си на депутат. "Не познавам Алексей Петров по-добре от Бойко Борисов и Иван Костов. Срещал съм се с него не по-малко от лидерите на другите партии. Милиционерщината в България надминава всякакви граници. Службите и МВР "слухтят" общественици, които критикуват властта, рекетират и разпитват бизнесмени от Сливен, Варна и Благоевград, осмелили се да си поискат ДДС-то от държавата, а така също спират разработки срещу депутати от ГЕРБ.. До няколко месеца ще лъсне с пълна сила конфликтът между Бойко Борисов и Цветан Цветанов, които само куртоазно се усмихват един на друг за пред хората. До няколко месеца повечето депутати от ГЕРБ ще се обявят, че стоят зад вътрешния министър, а не зад премиера.”,отсече още Яне.

Няма коментари: