петък, 2 април 2010 г.

ТРАКТОРА ЛИКВИДИРАЛ ГЕОРГИ СТОЕВ!?

Писателят на мутрите Георги Стоев е ликвидиран 9 дни, след като гостува на Светла Петрова в предаването "Сеизмограф". На 29 март 2008 г. Жоро бе легитимиран в най-сериозното публицистично предаване на Би Ти Ви, след като година и половина официалните инструкции и медиите се правеха, че такъв човек не съществува.
През това време книгите и публикациите му в в-к "Уикенд" се радваха на огромен интерес, а от службите признаваха неофициално, че разкритията на Стоев за подземния свят са автентични и описват истински събития.
При гостуването си в "Горещо" Георги Стоев беше цензуриран и бяха излъчени неговите изказвания за това коя манекенка, с коя мутра е спала. При Светла Петрова той разказа за покровителството на Румен Петков над Младен Михалев - Маджо, както и за това, че Маджо и Маргина са секретни сътрудници на МВР, вербувани още през 1989г.
На 2 март 2010 г., от отдел "Човешки ресурси" на МВР потвърдиха думите на Стоев.
Писателят загатна за връзка между Поли Пантев и Алексей Петров. "Алексей вкарваше проститутки в бара без да си плаща и имахме търкания с него. Тогава в СИК не знаехме, че е офицер под прикритие, мислехме си, че вече е напуснал службите.", каза Георги Стове в ефира на Би Ти Ви.
Друга интересна подробност около убийството на хроникьора на мутрите е свързана с килъра му Марио Васев. Той е работил в застрахователна компания "Аполо и Болкан" от 1995 г. и на практика за определен период от време е бил служител на Алексей Петров. Силовата структура "Аполо и Болкан" бе основана от Трактора и Златко Баретата в зората на демокрацията, а впоследствие двете бивши барети се разделиха...

Няма коментари: