понеделник, 13 септември 2010 г.

ПАПАРАК : ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА ПОЕМА БИЗНЕСА НА ТРАКТОРА!


От три месеца насам Цветелина Бориславова прави настоятелни опити да изкупи застрахователната компания „Лев Инс”.
Тайни източници от Израел докладваха, че Цветелина вече е посещавала няколко пъти „обетованата земя” с настоятелната оферта да купи компанията, създадена от Алексей Петров-Трактора. Засега обаче еврейските съдружници на бившия дансаджия се дърпали от подобна сделка. Бизнес дамата дала да се разбере, че цената няма значение. Каквито и пари да й поискат евреите за „Лев Инс”, тя е готова веднага да плати.
Представител на Бориславова в Израел бил един от ней-известните адвокати в света, също евреин. Според водещи икономически познавачи у нас, целта на Цветелина Бориславова е да окупира и застрахователния бизнес, така както направи с банковия.
Босове на други български застрахователни компании също били атакувани с примамливи оферти от бизнес дамата. Тя купува на едро цели дялове от застрахователни компании – а след няколко месеца най-вероятно ще владее най-малко 90 процента от целия застрахователен бизнес у нас – прогнозира в. „Папарак”.
В компанията „Лев Инс”, която се свързва с името на Алексей Петров, всъщност следа от неговото име в регистъра няма. Фирмата обаче управлява Ива Павлова, с която Петров живее без брак. Наполедък обаче компанията се тресе от подвижни пясъци в управлението. След пуснатия слух, че лицензът на „Лев Инс” ще бъде отнет, напрежението във фирмата нарасна още повече.
Бизнес противници на Цветелина коментират, че макар и опитна в бранша, тя забравя следното – Алексей Петров не е сам и има еврейски съдружници, които го крепят. „Ако жената до премиера Борисов Цветелина действа грубо, ще влоши отношенията с еврейското лоби в САЩ и Израел. Тоест Цветелина и тези които стоят над нея, действаха доста необмислено и наивно очаквайки чудо, вместо трезво да предвидят ситуацията. В бизнеса е като в шаха, трябва да се мисли няколко хода напред и ако си съборил с лакът фигурите, въобще не значи, че си победил” – коментират хора, опитни в бизнеса.

Няма коментари: