събота, 18 септември 2010 г.

ЕВРОПА ПОГВА ПЪРВАНОВ ЗА ВРЪЗКИТЕ МУ С МАФИЯТА!


България е пред угрозата да бъде въвлечена в грандиозен скандал, който повече от сериозно би ударил върху реномето на държавата и ужасно би компрометирал всички нас – българите, пред целия свят!
Определени ядра в Европейския съюз възнамеряват да поискат щателна проверка за дейностите на президента Георги Първанов, гръмна сайтът „Днес и Утре“ в своя публикация, позовавайки се на собствени източници-експерти, близки до политическите среди у нас.
Обект на разследване на Брюксел щели да бъдат представители от олигархичния кръг на държавния ни глава, като ще се проверяват топлите му връзки с хора от петролния, информационния и енергийния бизнес в България.

От Брюксел готови да разследват Първанов
За целта ще има назначен експертен съвет, който да прецени има ли притеснителни факти в дейностите на агент Гоце, твърди още „Днес и Утре“.
Повече от любопитен е фактът, че чак сега – няколко години, след като България стана член на Евросъюза, се повдига един такъв въпрос в сърцето на Стария континент.
Всеизвестен факт е конфликтът между Първанов и премиера Бойко Борисов, който започна още от времето преди ГЕРБ да дойде на власт. В тази връзка политолози се питат дали зад една подобна атака към президента не се крие именно Генерала и хората от неговото обкръжение.

Войната "Първанов-Борисов" тепърва ще се разраства
За съмнителните връзки на Гоце с хора от родния ъндърграунд Razkritia.com неведнъж е писал.
Слух отпреди няколко месеца гласеше, че Първанов е имал контакти с Големия Маргин и дори ял и пил на една маса с него – нещо, за което се твърдеше, че лично Борисов е обсъждал с шефа на ЦРУ Леон Панета при посещението му в София в края на месец май.
По същото време бившият вътрешен министър Румен Петков „плонжира“ пред Гоце като Матросов на амбразурата и тръгна да го брани всячески.
По думите на Цветан Цветанов президентският съветник Сашо Пенов е бил пряко свързан с „Октопода“. Най-прясната мълва пък е за прочутия таен кръг „Гоце“, който имал за цел да ликвидира Борисов. В него попадали хора като Георги Гергов, Румен Петков (който бил свръзката с мафията), шефовете на „Галъп Интернешънъл“ и медийният олигарх Краси Гергов.

Няма коментари: