сряда, 15 септември 2010 г.

ПАПАРАК РАЗКРИВА ТАЗИ СЕДМИЦА : ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СТОЛИЦАТА ОТ ПАРТИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА!


Напоследък много се шуми около името на журналистката Елена Йончева. Цитират се публикация в таблоидът "ПАПАРАК" и данни от биографията й. Припомнят се заслугите й за документалното кино и за разследващата журналистика от най-горещите точки на планетата. Припомня се, че е завършила в Москва, че има зад гърба си един брак. Впрочем за разтрогването на брака й роля по всяка вероятно изиграва паралелната й връзка със Сергей Станишев, който е час от компанията й в Русия.
Редом с тази суха фактология неминуемо се навлиза и в подробности от житието-битието на русокосата доскорошна любима на бившия премиер. Досега, въпреки собствените си достойнства, Йончева съществуваше под сянката на политика.
Интересът към нея е свързан и с любовните й връзки, които лека полека се разкри, че никак не са за подценяване. Нито като количество, нето като качество. Излезе наяве и фактът, че и любовните триъгълници също не са й били чужди, за което сайтът ни писа.
В последно време се заговори и за имотните й врътки, което я представя в нова светлина на богата дама с тенденция да се превърне в бизнес дама.
Странно, но не и невъзможно е и най-новото й амплоа, за което „Папарак” разкрива, че я спрягана в политическите среди. Слуховете настойчиво подчертават, че журналистката Елена Йончева влиза в политиката. При това на гребена на вълната, която ще донесе партията на настоящия президент Георги Първанов.
Вече дори й е отреден определен политически пост. Кандидат-кмет на София на задаващите се местни избори догодина. Предварителните разговори вече са проведени и Йончева е дала съгласието си. В новозадаващата се партия я приемат единодушно и я характеризират като авторитетна личност. Вещаят подкрепа от страна на много хора, които я харесват – и от ляво, и отдясно, защото са установили, че тя буди доверие.
Освен това политиката й е била отколешна мечта, която сега анализатори смятат, че Елена е по-свободна от всякога да осъществи. Не е ясно как това ще се отрази на психиката на политическия мъж, който досега я възпираше – явно или не, да прави кариера като неговата.

Няма коментари: