понеделник, 12 април 2010 г.

ТРАКТОРА - ЩЕ УБИЯ ЦВЕТАНОВ!


Сайтът BNEWS разкри, че полицаи са останали изумени от разговорите, които Алексей Петров и останалите от „Октопод“-а водели зад решетките. Осоновна мишена на раздумките им бил вътрешният министър Цветан Цветанов. Тракторът сипел закани по адрес на вицепремиерът и дори открито обсъждал неговата смърт!От разговорите станало ясно, че Дамбовците поддържали близки контакти с най-изпечените килъри, подвизаващи се из целия Балкански полуостров.Ченгетата дочули и любопитно признание от Пламен Стоянов-Големия Дамбовец. От него разбрали, че именно шефът на столичните апелативни съдии генерал Веселин Пенгезов е пипалото на октоподите в съдебната власт.
Цветан Цветанов е научил за всичко от своите хора и със сигурност ще засили охраната си. Алексей Петров е готов на всичко, за да си отмъсти и със сигурност ресурсите за покушение срещу вътрешния министър са налице.
Бившата барета обвини директно дясната ръка на Бойко при първото си появяване в съдебната зала. Петров заяви, че е бил задържан заради несъгласието си с икономическата политика на правителството. След като влезе за втори път в съда по искане да бъде преразгледана неговата мярка за неотколнение той нападна отново Цветан Цветанов за своето задържане. „Месец след като имах среща с Цветанов бях задържан. На срещата се изясни, че ДАНС и МВР са използвани за политически цели. Казах си разбирането, че не може партията да е над държавата“ – коментира Tрактора.

Няма коментари: