четвъртък, 18 февруари 2010 г.

ИЗВЕСТНИ МАНЕКЕНКИ - КУРВИТЕ НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ!



Таксиметровият бос Марчело Джотолов и Димитър Метов – Митко Полицая, предоставяли на ВИП лица свежа плът по каталог с манекенки – разкрива информатор на "ъндърграунд - медия" Двамата са сред задържаните при мащабната полицейска акция „Октопод”, която разби групата на Алексей Петров.
До специалния списък с манекенките имали достъп само високопоставени лица – политици, крупни бизнесмени, както и представители на различни чужди делегации, идващи на посещение в България. Актовете били заснемани с цел да се ползват като евентуални компромати за притискане на дадените ВИП лица. Записи от подобни сеанси разследващите открили в един от складовете на басейна „Спартак”, ползван като базова квартира от Октоподите.
Митко Полицая и Марчело са имали влияние в над 30 публични домове, сред които „Клеопатра”, „Велвет” и „Кама сутра”. В далаверата са включени такситата на фирмата на Джотолов „Такси-с-експрес”, в която дял има приятелката на Алексей Петров Ива Павлова.
Митко Полицая е обирал оборота от бардаците и го е предавал на Хамстера, спряган за дясна ръка на Алексей Петров-Трактора. Според разследващите печалбата от стриптийз клубовете и публичните домове варирала между 60 и 70 бона на вечер.
Според разследващите мафията на Трактора имала секскомпромати за политици и влиятелни бизнесмени и по този начин имала влияние над тях

Няма коментари: