неделя, 14 февруари 2010 г.

ДОГАН ТАЙНО ВЪВ ВЛАСТТА?


Сокола в скандална комбина с Бойко?

Победителят на изборите Бойко Борисов дължи огромната си преднина на лидера на ДПС Ахмед Доган и най-вече на неговото изказване, че депутатите нямат власт, а тя е в неговите ръце. Оплакването е от политици от листите на социалистите, които се чувстват изиграни от Доган и Борисов.Според червените Доган е имал тайна среща с бъдещия премиер преди изборите и скандалното му изказване съвсем не е случайно. Това беше осветлено няколко месеца само и единствено от флагманът на свободното слово “Папарак”. На въпроснат асреща Сокола се навил да загърби битата карта на Станишев и да даде сериозно рамо на кръга „Инициатива 2021″.„Доган ни предаде. Неговото скандално изказване, което изкара стотици хиляди допълнително да гласуват, е добре обмислен ход“, оплака се активист на БСП от пловдивската листа.
„Доган е в комбина с Бойко, въпреки че и двамата играят театър като взаимно се оплюват“, допълват социалистите. Не е тайна доброто познанство на Доган със Симеон Втори, Бойко Борисов и със съпругата му Цветелина Бориславова.
Веднага след изборите излязоха публикации, че жена ще бъде новия премиер на България. Тогава бе посочено името на финансовия експерт и вицепрезидент на Световната банка Кристалина Георгиева. Всъщност има грешка и тя е съвсем малка – Бойко Борисов ще бъде премиер, но в сянка конците ще дърпа съпругата му Цветелина – шефка на СИБанк, разполагаща със стотици милиони свободни пари за инвестиции.

Няма коментари: