вторник, 23 февруари 2010 г.

ВОЛЕН СИДЕРОВ КЪМ БОЙКО - ИЛИ КОСТОВ ИЛИ АЗ!


Отскоро Волен Сидеров е съсредоточил свирепата си атака срещу Иван Костов.”Кой предаде властта в ръцете на Иван Костов - архитекта на икономическия разгром на страната?!”, пита Сидеров и с пълно право, ако питате нас. Лидерът на Атака иска и да се бръкне в”Октопода” - в „най-меката” му част – тази на Командира.


Зад яростта на Сидеров обаче се крие опасението му от настоятелните слухове, които обхождат парламентарните кулоари. А те са, че се готви промяна в правилника, според която ще бъде заличена завинаги ротацията за председателствуване на комисията за контрол върху ДАНС. Както е известно, тази комисия трябваше да се оглавявана шест месеца в последователност от различни политически сили.
Понастоящем Иван Костов дърпа конците на спецслужбите в лицето на старите си протежета Цветлин Йовчев, Иван Драшков и сие. Ако наистина промените влязат в ход, Волен Сидеров ще остане окончателно на сухо да контролира и той спецпроцесите.
Яне вече няма никакъв шанс, тъй като предвидливо му разтуриха парламентарната група.
Сидеров е бесен, че няма да се докопа до комисията за контрол върху ДАНС и громи Костов на караминьол. Чува се дори че поставил уславие на премиера д апрецени кой от двамата мунарочен ипартньори му е по ценен. Разбира се, като гарнитура в атаките му влизат Трактора, СКАТ, Афера и все остальная …
Като се има предвид тази котерийна битка кой да сложи ръка върху спецслужбите на България – Костов или Сидеров,може да се коментира простичко: Бог да пази България!
А иначе, просто се бият за ласката на Бойко Борисов.
Веселина Томова
афера.бг

Няма коментари: