неделя, 21 февруари 2010 г.

МАСОВО ПРЕДАТЕЛСТВО СРЕЩУ ТРАКТОРА!


Чак да му завидиш на тоя Трактор! Цялата държава се върти около него. Влиза през вратата и излиза през клозетната чиния във всеки дом. Трактора, Октопода, Трактора, Октопода – и така до всеобщатата победа на полицейските части на Цветанов над населението от всякакъв характер.


Един по един от Трактора се отричат всички онези, които бяха спрягани като близки лица до него.
Надежда Михайлова, пардон Нейнски, не му била любовница, а играла карате. Костов хабер нямал, че той е офицер под прикритие при неговото управление, на ген. Атанас Атанасов – Филчев му бил виновен. Драшков пък, нищо, че му е бил водещ офицер –мълчи и се крие зад „класифицираната информация”.
Станишев оставил на Сертов да се оправя, главния секретар Калин Георгиев пил чай с него, но сега отслабнал 15 килограма, Цветанов не го мислим – той е учил за физкултурник и на трактори не се е возил.
Стефан Гамизов сега призна, че Бойко и Алексей се прегръщали пред него. И Трактора нахлул в офиса му.
Яне също бил притискан и Трактора му изръмжал. Когато от месеци насам afera.bg пишеше, че точно Алексей и Бойко прецакаха тугедър Яне и РЗС, никой не смееше да гъкне и да напише думичка по темата. Докато afera.bg отстро критикуваше Трактора, всички се правеха, че него го няма.
Бареков, който пък се надаше именно Петров да спаси ФК „Ботев” и се усукваше около него, първи написа, че ... Хамстера предал Алексей, което си беше чиста гавра.
Коритаров мълчи дълбокомислено.
Всички онези, които до преди десет дни не смееха да изрекат гласно името на Трактора, камо ли да го критикуват, днес ги хвана логореята.
Жълт седмичник, в който името на Алексей Петров бе забранено от Пеевски, днес пише по десет страници на брой и само още не се е сетил да свърже Трактора със земетресението в Хаити.
От тъпотия Патрашкова първа хвърли камък върху Петров, издавайки го, че и е информатор, и е носил документи в редакцията.
Останалите „патрашковци” държат фронта, но все по-рехаво, а и парите са важно нещо за излизането на вестник. Още повече като пропадна съдружието с израелската фирма на Патрашкова.
Трактора обаче си го заслужи с пълна сила това всеобщо предателство.
Защото с нито един от всички, които минаваха за „негови” не игра чисто и мъжки. С всичките, дори и с бедния Яне въртеше измекярски игри.
Както и с Бойко, с когото пиеха, пушеха пури, надсмиваха се над другите, правиха си „малки”, но важни услуги и винаги такива, свързани с информация.
Докато на Бойко макар и неохотно му се наложи да прецака другарчето си.
Патрашковците все още не са в час ипродължават линията на патрона си – нито кофти лаф за премиера, бийте по Цветанов и сие.
Трактора сам каза, че е във вечна роля.
Сега да си види вересиите, които сам създаде.
Октопод ли бил? Глупости!
Ако беше истинския Главатар, щеше да има и пет грама в мозъка си за да не създаде цяла гвардия от предатели и измекяри.
И не чакайте нито да проговори, нито да извади истината, такава каквато е.
Освен Патрашкова да напише пак, че ще го убиват.
За да заприлича още повече на Борисов.

Няма коментари: