сряда, 3 март 2010 г.

Схемата за отвличането щерката на Барбетов която пръв “Папарак” разкри:ЩЕРКАТА НА БЕРБАТОВ ЗАСТРАХОВАНА ЗА 10 МИЛИОНА ПРОТИВ ОТВЛИЧАНЕ В ЛЕВ ИНС!


Откупът който футболната ни звезда Димитър Барбетов платил за да не отвлекат дъщеря му Деа представлявал сключена застраховка, за десет милиона лева против отвличане. Това разкриват пред репортер на флагманът на свободното слава востник " Папарак" хора от разследващите престъпната схема “Октопод”.Преди време понеделнишкият таблоид пръв и единствен разкри за пъклената схема на отвличащите а това е откупване на отвличане. В нея участвали десетки знатни имена на богати българи и едно от първите бе това на Бербатов. По наша информация с него са се свързали хора от отвличащата групировка и са му предложили коварната сделка. Към днешна дата става ясно че тя е приета. Парите били преведи по сметките на компанията “Лев ИНС”, която по съвпадение или не първа и единствена предложи застраховки против отвличане. Полицата струвала 800 хиляди лева а цената на риска повече от 10 милиона. Самата полица се равнявала гарант против отвличания в България, разказват още информаторите ни. За съжаление обаче не разбрахме дали самият Бербатов ще бъде привикан да даде обяснения по случа, чува се че отказвал и нямал такива намерения. За него този случай била затворена страница към която под никаква причина не искал да се връща...


Ъндърграунд - медия напомня че на 23 ноември 2009 година вестник "Папарак" пръв осветли факта че футболната ни звезда Митко Бербатов е рекетиран от мафията. Според изданието нападателят на Манчестър Юнайтед е бил изнудван от български гангстери, които са искали 1000 000 лева срещу спокойствието на него и неговото семейство.
Мафиотите заплашили, че ще отвлекат дъщеря му Деа и майката на детето му - Елена. Седмица по късно английският таблоид "Сън" разпространи сензационна новина за капитана на българския национален отбор и така на практика доказа класата на подценяваният но без съмнения един от най - силните таблоиди в България а именно вестник " Папарак".


Няма коментари: