петък, 23 април 2010 г.

Весела Лечева:КРЪГЪТ ОКОЛО ПРЕЗИДЕНТА ИСКА СМЪРТТА НА МЪЖА МИ!





Първанов вече не може да контролира съветниците си, твърди шефката на спорта!
Съветниците обаче твърдят че покушението е закачено на черната и съвест! Весела Лечева – бившият председател на Държавната агенция за младежта и спорта (ДАМС) проплака пред западни медии, че покушението на мъжа й се дължи на неговите успехи в бизнеса и страхътн асобствените му патньори че ще ги измести с лекота.. години не стигнаха на родната ни полиция и прокуратура да заловят стрелеца, който през 2007 година посегна на живота на бизнесмена Манол Велев.Софийският прокурор- Николай Кокинов заяви, че причината, делото да бъде спряно е, че МВР не е разкрило извършителите на покушението. А дори евентуално да има заподозрян, все още няма доказателства за повдигане на обвинение.
Съпругата на простреляниет бизнесме посмяла да разкрие мнението си по въпроса убеден аче кръгът около президента Първанов искал смъртта на Велев. Той се ползвал с цялото доверие на държавният глава и дори имало план в който Велев да получи пост на министър. Лечева чувства с душата си че съпругът и е предаден от своите и бил принесен в жертва на тяхната кауза.
От своя страна въпросните хора които тя визира завяват че спусната в политиката от Божков, Лечева се взима на сериозно и започва своето соло с мъжа си. Сегашната й власт и имущество, може би, не са угодни на някого и сега тя отчаено се опитвала да ги натопи. Те допускат че по скоро, Лечева е причината да се стигне до стрелба по мъжът и и сега тя всячески са опитвала да измие почернената си съвест.
Тя има дълга професионална биография. Налични са случаи при които, мъжа й е обещавал, от нейно име, значителни средства от ДАМС за спортни федерации и клубове, като предварително са изисквани процент от обещаната сума.
Да, и мъжът и е в кюпа, но Лечева е ключът или иначе казано нападението я засяга лично. То е липса на въображение и на недипломатичност. Явно някой не е могъл да измисли начин да й подскаже да си гледа тенджерите в кухнята, а да не бърка в канчето на Другия. Изчерпаните възможности да бъде убедена ”мишената” , води до оръжието и предприетите кървави мерки.
Интересен е факта, че много спортни федерации и клубове са с „орязани” средствата за финансиране. Логичният въпрос е на кого са предоставени от ДАМС.
Велев е само пионка в ръцете на половинката си, твърдят с твърдост представителите на празедентският съвет. И понеже на някому силно са засегнати интересите, куршумите идват като ехо на делата на съпрузите. Май е време Лечева да се свие и да покаже малко срам и свенливост.

София
Деси Монева
“ъндърграунд-медия”
desimoneva@mail.bg

Няма коментари: