събота, 22 януари 2011 г.

Ди Велт : МАФИЯТА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ!

Ал Капоне
Спорт и политика е едно и също нещо! Пасовете и головете във футбола са равни на лъжите и кражбите в политиката. Едните плачат от кеф или мъка след изпусната победа. Другите от страх и заплахи за живота им. Ето затова ние наблягаме на тези най-вълнуващи за българина области на живота, които на практика са едно и също - състезание. Кой, как да излъже другия така, че да спечелИ.  Към днешна дата обаче България губи мача с Шенген.
След Германия и Франция към държавите, които не ни искат се присъедини и Финландия. Още вчера германският вестник Ди Велт написа: Европа не реагира и докато спасява еврото, България се управлява от мафиота с името Бойко Борисов. Това пише журналиста Стефани Болцен. Френски министър на ЕС вчера обяви: България не трябва да бъде приета в Шенген, защото застрашава Шенгенското пространство. Ние не искаме информацията за Шенген да попада в ръцете на престъпни групировки. Първият треньор на Бойко Борисов в каратето пък призна:  Бойко се притесняваше, когато срещу него излизаше равен по сила съперник.
3 часа Ваньо Танов бе разпитван в следствието и на изхода заплака, заради семейството си и сина си, но преди това каза: Разговорът с Бойко Борисов е манипулиран. "Този човек ще се самоизяде сам. Тръгна си днес преди гласуването. Пожела на слугите си "Приятна вечер" и замина. Ако вотът беше таен, нямаше да мине, категоричен е бившият ПР на МВР Стоичкова.
 Нарушава поне 3 закона за средни и тежки престъпления, които като ги събереш, са поне 15 г затвор.  А ние чакаме Ди Велт да ни го казват, допълни Стоичкова. Вотът не променя нищо,
Продължаваме да живеем като оня ден и преди оня ден. Човек като Ваньо Танов, като говори лъжи, плаче, защото знае, че има работа с мафиоти и Господ ще го накаже.
"За Борисов не е важна истината, а какво ще мислят хората. Той попадна в лавината от скандали и лъжи за първи път. Досега Борисов беше Свещена крава, от вчера не е. Следващият път ще е след седмица, след месец. Борисов вече е един обикновен политик, Симеон беше същия за определено време . Сега започва да се случва това, което се случи на всички останали - пада рейтинга и свършва като всички останали. С шут! Ние бяхме в приказен свят с Борисов, от който излязохме. Като в мита за Симеон, защо трябва да имаме доверие в някой, те са едни заболекари - необходимото зло", каза социолога Андрей Райчев. Най-адекватно на разкриването същността на Бойко реагира американския посланник - Уорлик: Нито един човек в тази страна не е над закона! "В тази история има нещо много лошо и това не е Бирата. Борисов просто е уредил поредния клиент.
И това се случва всеки ден. Влязохме в спирала на подслушването. Страшно е, че се подслушват власт и опозицията. Това означава, че подслушват нашата власт, която сме избрали, подслушват нас. Това трябва да се прекрати. И за това е виновен Цветанов", категоричен е Райчев.
Цветанов извади Бойко на светло!
Който МВР вади от МВР умира.
Двамата вече са политически трупове.
Всичко е въпрос на време.

Няма коментари: