събота, 20 февруари 2010 г.

Подземна медия пита: ЦВЕТАНОВ, ЩЕ ИМА ЛИ УДАР В МИТНИЦИТЕ?


Чуйте шефът на митниците ген. Танов: Ако се докажело за кого са били отчисленията, щели да последват уволнения. “Уволнения” значи. У нас ли е грешката? Ние мислехме, че става дума за арести.



Вътрешният министър Цветанов обяви вчера, че пускат серията за полицаите в “Октопод”. Той даде още да се разбере, че иде ред и на магистрати в операцията срещу мафията. И за политици спомена по-рано - че няма да бъдат пропуснати при разследването, ако са се оплели в корупционната мрежа.


Много добре. Но позволете да го подсетим да не забравя и митничарите! Припомняме: наскоро беше арестуван митническият милионер Краси Гочев, който добил $ 1 млн. от контрабанда и - моля, забележете! - пращал “по веригата нагоре” по 30 000 лева месечно.


“Нагоре!” Ама докъде? До кого точно в централата? И ние сме нетърпеливи да узнаем. Най-малко понеже сме чули, че партиите си менкат контрабандните канали.


Чуйте шефът на митниците ген. Танов: Ако се докажело за кого са били отчисленията, щели да последват уволнения.


“Уволнения” значи.


У нас ли е грешката? Ние мислехме, че става дума за арести.

1 коментар:

Анонимен каза...

и тук същия случай, опитали сте да кажете нещо или някой Ви е подвел и сте го публикували.....дори не следите какво е развитието на събитията в материала Ви.....половичата работа!!!

авт. на приятелската критика: be_google