събота, 13 март 2010 г.

КРАСЬО ЧЕРНИЯ В ТОПЛА ВРЪЗКА С НАГЛИТЕ!


Кадровикът на съдебната ни система Красимир Георгиев бе засечен да се забавлява с официалната съпруга на Прокопи Културиста от „Наглите“. Часове след като бандитът сключи брак с половинката си Габриела, Красьо Черният бе забелязан да купонясва в столична дискотека, заедно с чернокосата красавица. Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви в интервю електронна медия че „Октопод“ и „Нагли“ е имало във висшия съдебен съвет.
Булката на Прокопи
Сега вече има доказателство, че тези хора са пряко свързани. „Самият факт, че Красьо Черният е бил част от кадровиците на ВСС означава, че ние сме в един омагьосан кръг. Как да разчитаме на сериозни резултати? Всички се надяваме нещата да се променят“, заяви дясната ръка на Бойко Борисов.Габи и Прокопи сключиха брак в националното следствие, като преди това чакаха месец за разрешение. Прокопи Прокопиев е сочен за един от тарторите на бандата за отвличания, която бе заловена от МВР. Госпожа Прокопиева каза „Да“, тъй като по този начин ще бъде записана като негов пълномощник и ще го вижда по-често от два пъти месечно, както е било досега.
"Наглият" Прокопи
Кумове на младото семейство са били сестрата на Прокопиев Виолета и най-добрият му приятел Николай. На импровизираната церемония пристигнала и майката на Културиста.
Според запознати семейство Прокопиеви били в отлични отношения с Красьо Черния и доскорошната му половинка – Магда. Тепърва ще излизат скандални информации около връзките му с „Октопод“-а на Алексей Петров, прогнозират разследващите органи. Наскоро razkritia.com писа подробно за чадъра, който бившата барета опъвал над Красьо

Няма коментари: