сряда, 5 май 2010 г.

СКАНДАЛ! Хомо Афера!МАРТИН ИДИМИТРОВ ИНТИМЕН СЪС СТЕФАН ТАФРОВ!



Двамата стожери от новото СДС били новата хомосексуална двойка във властта! Пипеливо опасна клюка плъзна в коридорите на новият парламент сякаш умишело да разпали поредният скандал свързан със Съюза на Демократичните Сили. Достовелен източник от парламентарно представените членове на партията пуснал мухата за хомо връзка между Лодера Мартин Димитров и един от стожерите на синята идея и дипломация Стефан Тафров. Човекът който Димитров искаше да направи външен чминистър в бъдещото правителство но Бойко го отряза.
С години мълви носят настандартната суксуална ориентация на младият дипломат, но за тази на Димитров обаче всеки тотално се осъмнил. Както е ясно синият лидер е женен с дете. Това обаче не му пречело да търси от реме на време мъжки ласки казват злобно хора от опозицията. Те допускат че Димитров е гадже на Тарфров още повече че нопследък демонстрирал и подобно поведение.
“ И серго живееше с Йонечева ама и в него със съмняваха доста...”, чува се от коридорите на народното събрание. В определни кръгове усилено се шушука за топлата връзка на станишев и евродепутата Кристиян Вигенин. Тя разпали и първият гей скандал във власта пред игодини. Сега на пъпа били Марти и Стефан, кларстват уверено депутатите.

Няма коментари: