сряда, 5 май 2010 г.

БИЗНЕСЪТ НА ТРАКТОРА - СЪСИПАН!


Проститутките вече дишат спокойно. Арестът на бащата на октоподите Алексей Петров е либерализирал търговията с жива плът. Доскоро бившият агент на ДАНС е контролирал сводниците и цените на софийските бардаци, а оттам и по курортите.Това е ставало през неговите клубове за масажи и сриптийз барове в центъра на столицата. На жаргон квартирите за плътски удоволствия се наричали „офиси".
През своите „офиси" Алексей нареждал какви ще бъдат цените за всички момичета. След 2008 година, когато Трактора на практика управляваше държавата, цената на час любов е била закована на 100 лева. Тарифата е била закон за всички, а който се направел на тарикат бързо бил вкарван в правия път от ченгетата. За Трактора са работили и много политици, полицаи и гангстери.
Никой не смеел да произнесе името му на глас в бардаците, но неофициално всички проституки и техните шефове си знаели, че работят и се отчитат на Алексей. След разбиването на бандата на Петров на пазара за кратко е настъпил хаос. След хаоса животът си продължил спокойно, но без игото на Трактора. Цените вече са свободни и сводниците не натискат момичетата, както преди. Страхът от възмездието на Трактора е изчезнал. Тормозът спрял, защото вече не се отчитали на върховния си жрец. Мястото на Алексей останало вакантно и вече нямало единен център за контрол над „офисите".

Няма коментари: