неделя, 12 септември 2010 г.

УПРАВЛЯВАТ НИ ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ И НА ЦАРЯ КОМАРДЖИЯТА!


През годините на така наречената демокрация България продължава да бъде управлявана от децата и внуците на комунистите, които бяха начело и в предишните 45 години. Това твърди в специално интервю за Razkritia.com Георги Христов, пенсиониран американски полицай след 21-годишна служба.
„Аз не се сещам за някой, който е демократичен президент, премиер или министър. Няма такъв – всички са деца на комунистите и агенти на Държавна сигурност. Като почнете от Петър Младенов, Желю Желев и чак до сегашните. Да не говорим за Царя, който е доказан комарджия и алкохолик”, казва американският ни събеседник.
Според него ДС и Съветските тайни служби стоят зад Симеон Втори и те са го докарали в България като част от плана си за нашата демокрация.
„Само един малоумник може да вярва, че след като са унищожили цялато му семейство и са им отнели имуществото, комунистите ще го оставят жив просто така. Той е вербуван и си изигра перфектно ролята”, казва Георги Христов.
За разлика от баща си, който е помагал и на обикновените хора, отменял е и смъртни присъди. Симеон обаче няма нищо общо с като характер и поведение с баща си. Той е отгледан в чужбина за сметка на службите и неслучайно кралските семейства в Европа гледат на него с пренебрежение.
В България продържават да управляват наследници на партизаните от 1944-та година. Например сегашният премиер Бойко Борисов. Той е имал двама дядовци. Когато му е удобно той вади на показ този дядо, който е убит от комунистите. В друг случай вади другия, който пък е бил с червените и така е добре с всяка власт. Неслучайно е бил бодигард и на Тодор Живков, и на Симеон Втори. Не е ясно като пожарникар какви пожари е гасил, но това вече са подробности. И какво като се срещнал с президента на САЩ Обама – той имаше среща с Путин, а другите бяха за масовка.
„Да вземем сегашния главен прокурор – и по комунистическо време е имало Велчев, и сега Велчев гони престъпниците. И преди имаше Станишев и Доган, и сега пак ги има. Преди Доган може да е бил лейтенант в службите, сега може и той да е генерал”, вълнува се емигрантът.
Бащата на вицепремиера Цветан Цветанов пък е бил шофьор на шефа на Държавна сигурност по времето на Тодор Живков. Генчо Цветанов дълги години е возил Григор Шопов и е имал власт почти колкото него, държал е съдбите на много хора в ръцете си. А тогава някои не можеха без протекция да станат шофьори на автобус или на боклуджийката.
„И как сина на шофьора на ДС сега става министър?”, пита се Христов. Явно трябва да си много добре проверен и „наш човек”.
Невъобразимо е и как се арестуват хора от ранга на бивши министри. Все едно са наркотрафиканти или серийни убийци. А просто трябва да им се изпрати призовка и те ще се явят в полицията.
Според американския пенсионер системата въобще не се е променила и за България просто няма излизане от кризата.
„Продавам всичко тук и си заминавам за Флорида. Омръзна ми от простотии и неуредици”, завършва 46-годишният Георги Христов.

Няма коментари: