четвъртък, 4 ноември 2010 г.

Секта събира малолетни проститутки

Децата на бога" въвежда кръвосмешението като правило на живот.
Ритуал на секта!
Кръст във форма на въдица, на която е проснато голо женско тяло – такъв бил символът на агресивно настъпваща в страната нова секта, носеща наименованието „Децата на бога”. 10-12-годишни момичета са били убеждавани от религиозно движение да правят секс с висши магистрати, политици и влиятелни бизнесмени. Американската порноцентрична секта, която прокламира така наречената свещена проституция, прави повторен опит да навлезе в България. Преди няколко години е регистрирано присъствието й, но сектантите са се пренесли в Тимишоара. Религиозното движение промива мозъците на децата и ги кара да мислят, че чрез сексуслуги могат да послужат на Христос.
Целта е, освен да се натрупат пари, движението да се домогне до влияние в обществото. За заплахата към българчетата алармира Десислава Панайотова, директор на Центъра за религиозни изследвания и консултации „Св. св. Кирил и Методий”.
“Децата на Бога”, или Революция за Иисус, е секта, основана от бившия американски пастор Дейвид Берг, който се преименува на Мойсей Давид. Децата на Бога, разказват запознати,
живеят в комуни, където постъпват след двегодишна възраст като своеобразна „собственост” на сектата. Животът им е изпълнен с перверзни взаимоотношения още от най-ранна възраст. „Да спиш с баща си не само не е неморално, а даже е редно” - кръвосмешението в сектата е въведено като правило на поведение, а сексуалните взаимоотношения с деца – като терапия за пробуждане, т.е. сектата създава условия за изява на сексуална освободеност още от ранна детска възраст. Не се ограничават сексуалните взаимоотношения между бащи и дъщери, както между майки и синове.
В комуните на “Децата на Бога” момичетата се приучват да се обличат предизвикателно, обучават се как да интимничат, как да се носят „секси”, как да правят стриптийз, да танцуват голи и пр. Момичетата, които се представят от „Фамилия на любовта” или „Мисионери за човека” проституират и по този начин оцеляват чрез парите, които получават от своя гуру. Засега жертви на агресивно настъпващата у нас секта били най-вече представителите на ромската общност, но имало опити за завербуване и на деца от заможни и влиятелни семейства. Целта на “Децата на бога” била да се осигурят не само евтини малолетни проститутки, а и добре обучени куртизанки с детска физика и възраст, с помощта на които да се обхванат определен кръг политици, юристи и видни държавни служители, за които има данни, че си падали по нестандартни ласки или любов с малолетни. Сектата "Семейството", често бъркана с „Децата на бога”, практикува също масово развращаване на малолетни. За сексуалното насилие над децата и принуждаването на членовете на сектата да упражняват "ритуална проституция" писаха вестниците на много страни в света: Великобритания, Аржентина, Франция, Австралия. От тези публикации научаваме, че макар сектата официално да се е обявила за прекратяване на практиката с детския секс, налице са данни за такъв «феномен» като т.нар. лагери или програми за победители. Някога в сектата част от жилищата на общността били отделени като база, където започнала разработката на методи за решаване на “трудните случаи”. Тази практика имала за свой обект младежите и по-големите деца на членове от сектата, но след това обхванала и възрастните. Използвайки методи като държане под ключ, четене на цели преписи от “Писмата на Мо” (посланията на основателя на сектата Берг (на снимката), “изгонване на бесове”, физически наказания, тежък труд, писмени самопризнания за направени лоши постъпки и публично унижение, подрастващите и възрастните били държани под подобно «наблюдение» в продължение на различен период от време (седмици и дори по цели месеци), докато те не “побеждавали” своите слабости или не напускали сектата. Това било документирано от бивши членове на движението както възрастни, така и младежи. «Семейството» и досега не се е отказало от тази практика, само че доста по-внимателно я използва. Строгият контрол върху мислите на членовете на групата продължава да се осъществява чрез “чистосърдечни разкази”, които всеки член е задължен редовно да пише.
Друга много опасна навлизаща у нас секта била „Страната на Анур”, прокламираща естествен живот. В сектантската общност това се разбира като спазване на строга диета, изключваща от менюто месо, риба и сметана, продукти, богати на калций, белтъчини и въглехидрати. На децата освен това е забранено да се правят всякакви имунизации, за да не се намесва човешка ръка в създаването на естествения им имунитет. За проводник към бога анурците смятали лъжичка сода на гладно сутрин, която им давала връзка с космическия разум.


Камен ДИМОВ

Няма коментари: