петък, 5 ноември 2010 г.

СЕДМИЧНИТЕ НИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ ЖЪЛТАТА ПРЕСА :

ВЕСТНИК ПАПАРАК

Няма как да не отчетем ударната статия - аларма във таблоидът ПАПАРАК. Самото и заглавие подсказва че е време да се замислим над проблемите които застрашават дори животът ни, а не да ги отлагаме за утре. Професионално и щателно са описани и анализирани случки които можеха да се превърнат в големи трагедии. Ласират се скандални разкрития, доказващи че безхаберието на държавата убива.



ВЕСТНИК ШОУ

Интервюто на Емил Кошлуков за вестник " Шоу" ни направи добро впечатление. Доказва се максимата че и най - гордите политици и общественици умеят да се подмазват. При това доста професионално. Тук пишем шест на колегите и ги поздравяваме.

ВЕСТНИК ГАЛЕРИЯ

" Да поплюем по Цветанов.." част 3. Вестник "Галерия" надминават титаните от " Работническо дело". Само там в 500 страници се пишеше само за един единствен човек. Даваш цял лев за да разбереш, колко лош човек е Цветан Цветанов. В следващият брой очакваме и на риболовната страница да се плюе по него. току виж рибата спряла да кълве заради него.


ВЕСТНИК УИКЕНД

Журналистът Димитър Златков брат на главният редактор на " Уикенд" за пореден път разкрива неща, за които в България дори се плаща със живот. Адмирираме смелостта му и настояваме за реакция по направените скандални разкрития. Таблоидът е достатъчно авторитетен и се надяваме службите да се самосезират. Крайно време е да се изкорени корупцията в нашата Темида!

1 коментар:

Анонимен каза...

Твърде интересно и невероятно ;)

Пепи